Gå til innhold

vlc

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vlc

  1. Altså nå blir jeg litt provosert.. Jeg led av spiseforstyrrelse da jeg var i mine tidlige tenår (anoreksi), så det å gå sulten over tid skal jeg overhode ikke for å tilfredstille deg. Forøvrig så har jeg på grunn av dette vært i kontakt med x antall ernæringsfysiologer - så hva kroppen trenger vet jeg også, det tror jeg ikke du er helt klar over selv. Tomme kalorier (som grandis, nudler, hvitt brød, osv) gir deg nesten ingenting ernæringsmessig, så da kan du egentlig basicly heller gå sulten, for du tilfører ikke kroppen din ordentlig næring men bare ''fyll''. Er du for lat til å slenge sammen noen egg med litt salsa til (Ajvar er ett fantastisk produkt! Den sterke varianten er sinnsykt godt til egg) så aner jeg rett og slett ikke, da må du nesten være for lat til å puste selv.

     

    Jeg hadde forresten en liten periode da jeg kun spiste drittmat fordi jeg ikke gadd å løfte en jævla finger selv. Ble ekstremt sliten og huden min gikk AMOK (jeg pleier aldri å ha mer enn 1 kvise av og til eller noe sånt, da i den perioden fikk jeg flere samtidig). Kroppen min hadde det på ingen måte OK siden jeg fylte meg selv med dritt istedet for god næring (forskjellen er STOR!).

     

    +1

    • Liker 1
  2. En annen ting som er verd å nevne i denne saken er at vi ikke har ubegrensede midler. Jeg har ikke tall på hvor stor kostnaden er, men det koster penger å bevæpne alle politioffiserer i Norge, spesielt med tanke på at det bare var behov for våpen én gang i fjor. Pengene må hentes et sted. Konsekvensen er at bevæpningen går på bekostning av andre ting i politivesenet, at budsjettet må utvides på bekostning av andre ting staten kan bruke penger på, eller at vi må betale mer skatt. Det er ikke mangel på andre ting som kan forbedres. Hvis vi skal putte mer penger i politivesenet, foreslår jeg at de brukes til å ansette flere politifolk eller øke kompetansen til de som allerede er ansatt. Den mest merkbare svakheten med politiet, etter min erfaring, er at de aldri har anledning til å dukke opp når det er behov. Hvis man ringer politiet, må man belage seg på å vente en stund før noen dukker opp. Da hjelper i alle fall eventuelle våpen lite.

     

    Den mest fornuftige kommentaren jeg har lest i denne tråden så langt.

  3. Det kunne jo tenkes at staten fortsetter sin mars i totalitær retning, og at politiet som er et redskap for staten,skulle finne på å bruke sine våpen mot borgerne for å forsvare statens interesser, slik som de gjorde i sovjetunionen, DDR osv.

    Og slik de i sag gjør i Kina og andre totalitære land, og som vi også ser tendenser til i USA.

     

    paranoia is strong in this one

     

    http://healthland.time.com/2011/04/06/why-pot-smokers-are-paranoid/

  4. Hovedargumentet mot karakterer er at ein tidlig skaper vinnere og tapere i skulen.

     

    Men karaktersetting har gode sider også. For det fyrste så er det som nemnt motiverande for eleven. Det er ikkje så mykje vits i å strekke seg litt lenger for å gjere litt betre arbeid dersom du ikkje får positiv tilbakemelding. Dette gjer at mange legger seg på eit minimumsnivå når det gjeld skulearbeid og lekser.

     

    Det vil også være nyttig for foreldrene å vite korleis det eigenleg ligger ann med skulearbeidet.

     

    Det som er viktig er at karakterane blir satt på en nøytral måte. Gjerne annonymt, og gjerne frå eit sentralt karaktersettingsorgan. På den måten unngår ein forskjellsbehandling basert på kven som er favoritten til læraren.

     

    My point exactly

  5. Straffen for hvem?

     

    Så vidt de vet, så var det naboen som bestillte det og hadde din addresse som levering addr. :)

     

    Eneste du risikerer er at tollerene tar våpnet og du ikke får tilbake pengene som du betalte.

     

    Edit: Om det er en seriøs bedrift, så blir vel pakken på en eller annen måte markert som "inneholder våpen" eller noe tilsvarende, og da blir den nok mer eller mindre garantert sjekket av tollerene.

     

    Avhengig av hvor seriøst det blir tatt av tollerne hvis de oppdager det, så vil de lage en anmeldelse på dette og sende til politiet. De vil deretter vurdere om dette er noe poeng å etterforske vidre. Dersom politiet finner at dette er hensiktsmessig (f.eks hvis de tror en planlegger noe alvorlig med dette). Så vil de iverksette en etterforskning mot deg, og du vil bli mistenkt for ulovlig innførsel av våpen.

     

    Hvis det om formodning skulle vært naboen som bestillte dette, så ville politiet i utgangspunkt avhørt deg som våpnet var bestillt til. Da blir det opp til deg om du vil legge skylden på en uskyldig (som er straffbart selv om du er mistenkt). I tillegg ville de beslaglagt elektronisk utsyr som kan vise at du har handlet på deres hjemmeside eller lignende.

     

    Så ja, det spørs om de tror på det ( mest sannsynlig ikke) :hmm:

  6. Karakterer trenger ikke så si hvor elevene ligger faglig. De fleste som har gjennomført grunnskolen er klar over at det forekommer favorisering av enkeltelever som får bedre karakterer. Dersom det skal komme karakterer på barneskolen, så bør det gjøres anonymisert hvor elevene får vite svaret sammen med sine foreldre, uten at lærer er klar over hvem han har rettet.

     

    Når det er sagt. For karakterer: Kan virke motiverende for å gjøre lekser, (Kan) indikere hvor nivået til klassen ligger, foreldre blir mer involvert, en slags forberedelse til u.skolen, vise hvilke områder det trengs å satse på ( sannsynligvis matte og norsk) og motiverende for lærer å se at elever gjør fremgang.

  7. Hvis du ikke får i deg nok protein ville jeg kjørt på det som tilskudd. ( som du skrev tidligere, blir fort dyrt med masse kyllingfilet og biff)

     

    Karbohydrater får du naturlig igjennom moderate mengder ris, potet, bønner ect, så gainer trenger du ikke å tenke på en gang.

     

    Når det gjelder f.eks kreatin så er det litt hip som hap. Noen er non-responders ( altså null effekt på de som tar kreatin) og andre øker i vekt pga. kroppen lagrer mer glykogen (som blir omgjort til fettdråper og lagres rundt musklene dersom det ikke blir brukt)

  8. For å brenne fett best, så er ikke CLA svaret. Det er et produkt som skal "hjelpe" kroppen til å foretrekke fett som den største energikilden ved lavintensitets-trening.

     

    Beste måten å brenne bort fettet ditt er ved å ha et så lite lager av glykogen ( omgjorte karbohydrater) og deretter kjøre på med trening som er på et nivå der du begynner å svette mye, men kan prate fornuftig. F.eks å gå raskt med staver. Hvis du i tillegg får i deg koffein (f.eks en kaffekopp) så gjør det at fettforbrenningsprosessen starter lettere. Denne metoden kalles deffing (defattening) som bodybuildere benytter seg av før konkurranse. Vel og merke, så er ikke denne metoden å anbefale hvis du vil bygge masse, fordi du mister mye overskudd. Når du er ferdig med en økt på f.eks 60 min, så må du ikke få i deg karbohydrater med en gang. Da stopper du fettforbrenningsprosessen som fortsatt er i gang, fordi kroppen får tilgang på energi som er raskere å transportere til de stedene det trengs istedet for fettet.

  9. Feil, H.A.A.R.P, High Frequency Active Auroral Research Program, er et forskningsprogram lokalisert i Alaska.

    Man bør oppsøke psykolog dersom man "ikke tror på det", for det eksisterer jo.

     

    Man bør oppsøke psykolog om man tror på konspirasjonsteoriene om det ja, det skal jeg si meg enig i.

     

    Ja, var litt rask på å formulere meg der. Forskningsprogrammet er nok som du sier en realitet, men det som konspirasjonsteoretikerene mener det brukes til er virkelig god fantasi.

  10. Ble enda mer nyskjerrig og søkte litt rundt. Fant dette: http://www.scribd.com/doc/69411714/Operasjon-Dagsverk-Skolekomite-hefte

     

    Bruk søkfunksjonen og skriv: elevene betaler ikke inn.

     

    Der står det at elevene vil få fravær og anmerkning, og at det er ulovlig å ikke levere pengene. Da må vel forutsetningen være at eleven har sagt seg frivillig til å jobbe, men beholder pengene selv, slik at det blir en form for underslag?

×
×
  • Opprett ny...