Gå til innhold

Boltzmann

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 219 profilvisninger

Boltzmann sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ingen måte å sjekke pins før forsegling er brutt. Eneste forsegling var på selve esken, den plasten chipen ligger i er ikke forseglet.
  2. Tror det at jeg faktisk har prøvd å montert CPU svekker saken min, skulle aldri sendt bilde av prøvemontert CPU 🙃 Nå har de et argument der de kan si at jeg bøyde pinnene selv ved prøvemontering - selv om jeg vet jeg ikke skadet pinnene, blir ord mot ord. Men det gjør jo ikke komplett noe mindre råtten selvfølgelig, så håper alle sjekker pins før de monterer etter å ha lest posten her 😂Og evt. handler CPU hos noen andre. ASUS TUF B550-pro
  3. Ble kjøpt 15. august, levert 19. august. Så skal ikke være for seint det nei. Forseglet eske ja, CPU var i plast. Så alt så veldig legit ut.
  4. Update: Tenkte å la være å nevne hvor jeg har handlet, men med denne kundeservicen blir det nevnt. Ringte komplett for å se om ny kundebehandler var enig med det svaret jeg fikk på e-post. Ny kundebehandler var helt enig med han i e-posten. Siden prosessorene blir laget med laser og testet før de går ut fra fabrikken, hadde de ingen garanti for at dette ikke var en ytre påkjenning fra meg. Det var litt slik med AMD prosessorer med pinner sa han, det var ikke noe garantisak for dem med bøyde pinner. Spurte derfor om det derfor er kjøpers risiko å handle AMD prosessorer fra komplett, og det var det ja mente han.
  5. 10p 😅 Helt enig. Var forøvrig klar over at jeg kan bøye de selv før jeg tok kontakt med kundeservice, men med en gang jeg gjør det er det mitt ansvar.
  6. Gjorde det. Fikk svar nå der de vil ha meg til å bøye ut pinsa selv. Sitat kundeservice: «Vanskelig å si hva som har skjedd her, disse prosessorene blir testet hos fabrikk og lages med Laser. Mener det er latterlig å foreslå, i alle fall uten å gi meg alternativ om bytte.
  7. Hei, Kjøpte forleden ny pc i deler, deriblant en AMD Ryzen 5 5600X CPU. Denne faller ikke på plass i socket på hovedkortet og det ser ut til at to pins er noe bøyd. CPU er håndtert med ytterste forsiktighet selvfølgelig og ble tatt ut av esken for 15 min siden, så er helt sikker på at det ikke er jeg som har gjort noe galt 🙂 Har noen vært borti dette før? Kan noen bekrefte at de to pinsa er nok til at den ikke passer? Eller kan det være noe galt med socket?
  8. Hei, Er på utkikk etter ny stasjonær pc som skal brukes til jobb og gaming. Har ikke oppdatert kunnskap om dette, mange år siden sist jeg hadde gaming-stasjonær. Har prøvd å satt meg litt inn i hva som er dagens meta, men ønsker flere meninger 🙂 Ser derfor på forskjellige alternativer i prisklassen 15k +- noe slingring, da jeg vil finne det som gir mest for mitt budsjett. Har sett på bruktmarkedet, men føler prisene er noe høy i forhold til nypris på komponenter ved selvbygg. Ønsker gjerne synspunkter her og evt. noen eksempler på gode bruktkjøp. Ferdig bygget: HP Omen 25l med i7 og 3070ti 14 000,- Har noen erfaring med denne? Hvordan er den mtp. framtidig oppgradering? Kjøling? Bloatware? Komplett a140 med 5600X og 3060ti 16 000,- Andre gode ferdig bygg? Eller får man mer for pengene ved å bygge selv? Synspunkter? 😃
×
×
  • Opprett ny...