Gå til innhold

MegLonsern

Medlemmer
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MegLonsern

  1.  

    Rudde: Det er vel NFC som brukes i mobiler.

     

     

    Mvh Faller

    NFC er RFID man kan gjøre mer, du kan benytte NFC i mobilen din som både RFID leser og som RFID enhet. Du kan også skrive med den å (OBS! muligens ikke alle type sikkerhetskort, men det er en software begrensning)

     

    Det som jeg trenger er at enhetene snakker sammen minst 10 cm fra hverandre, ser at NFC kun snakker sammen under 2cm

  2.  

    Hei!

    Er det noen her inne som har fylt feil drivstoff på bil?

     

    Jeg trenger hjelp til en markedsundersøkelse for en studentbedrift. Undersøkelsen tar rundt 2min.

    Hva tenker folk rundt dette?

     

    En stor takk til alle som tar undersøkelsen :)

     

    https://no.surveymonkey.com/s/SRMXZ5F

     

    Jeg har aldri bommet selv men jobbet en del år på sentralbordet til Viking redning i Stavanger når jeg studerte og kan konstatere at det skjer oftere enn en skulle tro!

     

    Forøvrig finnes det produkter for dette allerede. NAF selger vell ett produkt som gjør at man ikke får inn diesel/bensinpumpe pga feil dimensjon på åpningen.

     

    Ja det er et problem det med feilfylling ;)

     

    Ja vet at det er et produkt på markedet, men det fungerer kun pga annen dimensjon på deisel pistolen. Men diesel på bensindrevet bil derimot er det ikke noe produkt for.

     

    Takk for svar :)

  3.  

    Hei har vært litt med ei jente (litt beskjeden jente) Vi har ikke hatt så mye tid til å finne på ting de ukene som har gått, så kontakten har ikke vært stor. I forige uke hadde jeg prøve på skolen, hun spurte da på facebook om hvordan det hadde gått. Når jeg da skrev til henne, fikk jeg korte svar tilbake. Jeg må liksom styre samtalen. Ut i fra det har jeg ikke hørt noe særlig fra henne, bare fått noen vanlig snapp på snapchat.

     

    Er hun interessert i meg? Og hva skal jeg gjøre fremover?

     

    Mvh Meg

  4. Hei har vært litt med ei jente (litt beskjeden jente) Vi har ikke hatt så mye tid til å finne på ting de ukene som har gått, så kontakten har ikke vært stor. I forige uke hadde jeg prøve på skolen, hun spurte da på facebook om hvordan det hadde gått. Når jeg da skrev til henne, fikk jeg korte svar tilbake. Jeg må liksom styre samtalen. Ut i fra det har jeg ikke hørt noe særlig fra henne, bare fått noen vanlig snapp på snapchat.

    Er hun interessert i meg? Og hva skal jeg gjøre fremover?

    Mvh Meg

  5. Hei!

    Jeg har en golf 4 1.6 bensin 98mod som har gått som en klokke...til nå. Under kjøring hender det at bilen plutselig dør ut. Skjer som oftest under stans. Når jeg da skal starte bilen igjen vil den ikke starte. Jeg må da vente litt, og deretter hjelpe til med gasspedalen for å få start gjen. Dette skjer ikke hver tur, men i nye og ned.
    Jeg har byttet batteriet, og trodde da at feilen skulle bli borte. Nå om dagen skjedde det igjen.

    Jeg har lest på forum om lignende problem, mulig det er hastighetssensoren som tuller?

    Noen som har noe ide rundt dette problemet?



    Mvh Tim`ern :)

  6.  

    Da er det jo perfekt hvis du sitter litt bak henne :)

     

    Vet du hva slags filmer hun liker? Kjedelige filmer kan jo være en fordel på sånne kvelder av og til da ;)

    Nei har ikke hva hun liker...ja ser det med kjeldig film ja ;) men tenker det blir lett komedie det letter stemingen tenker jeg :)

     

     

    Prøv og eskalere sakte ved å legge hånda di nærme hennes, så kan du som tiden går prøve å poke hånda hennes forsiktig med fingrene dine, om hun poker deg tilbake kan du med sikkerhet begynne å holde hender med henne. Derfra er det ganske enkelt og naturlig at dere blir mer intime sammen, som å f.eks holde rundt henne.

    God ide :)

    Edit: slått sammen dobbelpost

  7. Hei!

    Er det noen som har et bra tips ang det med filmkveld med jente? Planen er å lage noe mat sammen og deretter se film. Vi har tekstet mye på sms og har møttes et par ganger. Vi har god kjemi! :)

    Det jeg lurer mest på er når vi ser på film: fremgangsmåten fra å sitte hver for oss til å sitte tett inntil hverandre? Det er en nokså lang soffa. Jeg føler at det ikke er bare å sette seg ned tett inntil henne med en gang...kan kanskje bli kleint, og vet ikke hvordan hun kan ta det...
    Noen som har en god fremgangsmåte rundt dette?

    Mvh Meg :)

  8. Hei!

    Jeg installert OS X Mavericks på nytt. Alt er bra, men jeg får ikke flere skrivebord ved å sveipe sidelengs med 3 fingre konfigurasjon. Jeg har bare Dashbooard og Skrivebord 1. Finner ingen instilling på dette.
    Ønsket er å ha: Dashboard, Skrivebord 1, Skrovebord 2 og Skrivebord 3.

    Noen som har peiling på dette?

    Mvh Tim :)

×
×
  • Opprett ny...