Gå til innhold

Biggus

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Biggus

  1. Satt akkurat inn en ny ssd disk i min laptop. Jeg partisjonerte den i 2 deler. Tanken var at den minste delen skule være system disk og den største til data. Men under instalasjonsprosessen av win7 ultimate ble det motsatt, altså windows installerte seg på den største partisonen. Er det noen enkle grep jeg kan gjøre for å flytte win7 over på rett partisjon? Å bytte om stasjonsnavnene (C og D) på de to partisjonene er jo en smal sak, men utfordringen er å flytte hele windows instalasjonen uten å fucke opp ting.

  2. Sliter med å spille av snutter fra VG TV i firefox. Det har alltid fungert, men for et par dager siden sluttet det å virke. Inbiller meg at det kan ha noe med den siste adobe oppgraderingen, men er ikke sikker.

     

    Får ikke frem videoen på VG, får feilmeldingen "100: Plugin initialazation failed: videoplaza, null"

     

    Kjører win7 64 bit. Alt virker fint i IE, kun firefox som streiker. Videoer fra Dagbladet osv funker fint.

     

    Edit: Problemet var at AdBlock Plus blokkerte streamen av en eller annen grunn. Mulig et eller annet domene VG TV bruker er inni blocklista.

  3. Etter å ha oppgradert laptopen her fra WinXP til Win7 64 bits, har jeg et litt merkelig "problem".

    Jeg klarer ikke finne noen innstilling i Thunderbird for å slette mail fra serveren etter den er lastet ned. Før så hadde jeg vitterlig en opsjon for dette i innstillingene for Thunderbird. Noen som har peil? Bruker Thunderbird 3.1.4, nyeste som er ute. Skulle da vært en opsjon i bildet under som het "slett mail fra server" eller lignende.

     

    737026.jpeg

  4. Har Nokia N82. Kameraet der er veldig bra selv om den bare har 5 mp. Den har også wifi og gps. Tror ikke det er mange av de nyere mobilene som har bedre kamera faktisk. Den har også grei blitz.

    Amobils test av N82

     

    Bare 5mp? :hmm:

     

    Jeg har et kamera hjemme på litt under 1mp, og jeg garanterer deg at bildene ser bedre ut enn på din telefon. Megapiksler har lite å si, selv om det er dét som det blir reklamert for.

     

    Jepp, det var litt av poenget. Denne tar virkelig gode bilder på "bare" 5 mp. Mye bedre enn mange med mer MP :)

  5. Høres ut som du kobler kabelen til en port som er konfigurert for IP-TV, der går det pakker konstant.

    Det er vel bare en port du kan bruke til Internett og det er meget fort gjort og ta feil.

     

    Kunne vært noe slikt, men IP-TV porten er i bruk til nettopp IP-TV. Skal teste alle portene i morgen å se om det er noe feilkobling før jeg ringer kundeservice. Er som du sier bare en port du kan bruke til internett.

  6. ... Den trådløse biten fungerer fint.
    ... Fikk koblet meg på trådløst ved å gå via en annen isp. Har etter dette kun brukt den trådløse tilkoblinga.

    Men hvis det er mot en annen ISP som fungerer vel ikke trådløs fra Altibox?

     

    Forklarte nok litt knotete. Når man konfigurerer Altiboks sentralen så gjøres dette via internett. I mitt tilfelle fra en slik adresse: "http://fiber.ebnett.no/mine-sider/internett/min-hjemmesentral". Altså ikke direkte til sentralen som er vanlig med andre rutere, f.eks. at man skrivr "192.168.10.1" direkte i nettleseren.

     

    Så da kan jeg faktisk gjøre instillinger på min hjemmesentral fra hvor som helst, bare jeg har internettilgang. Så det var det jeg gjorde, brukte min Telenor ADSL tilgang og redigerte instillingene til Altiboxen min via internett og således aktiverte den trådløse senderen på boksen. Det er ikke slik at jeg kobler meg til Telenor modem/ruteren min og inbiller meg at jeg er koblet til Altiboksen altså, hehe. Etter det har det ikke vært behov for kabel før nå da jeg utvider nettverket mitt.

  7. Jeg sliter litt med nettverket her. Fikk installert fiber for en liten stund siden. Når jeg skulle koble meg til Altiboksen første gang så gjorde jeg dette via kabel. Dette fungerte imidlertid ikke. Fikk koblet meg på trådløst ved å gå via en annen isp. Har etter dette kun brukt den trådløse tilkoblinga.

     

    Men nå har jeg satt opp en ny ruter som jeg har koblet til Altiboxen. Og da kommer problemet igjen. Det virker som om PC utgangen på Altiboxen ikke virker skikkelig. Når jeg kobler til noe der så blinker LAN lyset på Altiboksen ustanselig (selv om ingen data sendes/mottas). Fikk ikke koblet meg til internett. Prøvde også med kabel direkte fra Altibox til PC. Kommer ikke på internett. LAN lyset blinker som besatt. Skal det være slik? Blinkingen altså.

  8. Ang. blåtann;

    Jeg har blåtann på min, men jeg har ingen drivere eller programvare. Hvor finner jeg det?

    Det trengs ikke, hvertfall ikke i Vista. Tror ikke du trenger det i XP heller. Er bare å slå den på (Fn+F12), så kommer det opp et ikon nede ved klokka.

     

    OK, jeg har XP pro. Kommer ikke opp noe bluetooth ikon der. Mulig jeg må laste ned noe programvare for å fikse det...

  9. Fikk maskina mi i går. Virker så langt veldig bra.

     

    3DMark 06 score: 9478

     

    Oppsett:

    P9500, 2 gig, 250 gig 7500rpm HD, 9800M GT.

    OS: XP 32 bit pro

     

    Men, merker en litt irriterende lav tikking fra harddisken. Tikker javnt som ei gammel klokke liksom.

×
×
  • Opprett ny...