Jump to content

snafu0601

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)
 1. "blande sammen så mange prøver som praktisk mulig og bruke binær telling/multiplexing! genialt! da kan 64 blodprøver analyseres individuelt ved å gjøre 8 tester!" 6 tester
 2. Obligatorisk? Høres ut som OCD når du er så lei og allikevel leser kronikkene... Det er helt sikkert andre i IT-Norge med meninger!
 3. Det er for å få flere kommentarer. La du forresten merke til kommafeilen?
 4. Nettopp Ved hver vår/høst når hjulskift nærmer seg - så rykker fagfolkene (dvs. representanter for dekkforhandlerene) ut med fryktelige scenarioer med 5 meter økt bremselengde ved 80 km/h og bekymringer om daglig LIVSFARE. Hvis marginene ligger på +/- 5 meter som skiller liv og død så er det ikke dekkene som er problemet!!!
 5. Vidar fra norrønt? Som i "Nå kommer norrøne Vidar med grabben og vinsjer dere" hevn som tar livet av inntrengerene?? Nei, artikkelen dreier seg først og fremst om Wisent 2 bergings-/ingeniørpanservogn Det nevnes også at VIDAR Versatile InDirect ARtillery system (et helt annet system som nok er bedre egnet til å utløse ragnarok!) er under levering mvh
 6. Planlagt foreldelse eller "Planned obsolescence" er nok litt eldre enn slutten av 1990 tallet https://en.wikipedia.org/wiki/Phoebus_cartel som arbeidet for å redusere levetiden til glødelamper fra 2500 til 1000 timer Som Xantippe nevner: printere som slutter å virke og krever nytt "maintenance kit" (eller ny printer), er også meget velkjent.
 7. 1: Det er to grønne filtere for hvert blått og rødt filter i en 4-pixels gruppering. Altså filtere ikke sensorer. Bra artikkel!
 8. Jøss, du kan hurtigtast for å søke, men finner ikke Kesler? Det staves forresten Kessler! Du trudde riktig iallefall: Dette handler om satellitter!
 9. Hvem sa noe om morgenen…? Det var du som gjorde det!! Var det et poeng du ønsket å trekke frem?
 10. Det finnes da portable satellittmottakere som passer fint i en PC-bag sammen med læppisen! Å eie sitt eget fly og "parabol-mottaker" som ikke er en vanlig mobil og ikke passer i kabinen blir bare tåkeprat..
 11. Da er vi (minst) to triste :/ Synd at Greta sitt engasjement straks blir brukt mot henne! Opportunistisk og kjipt av "voksne".
 12. Takk for gode ord. Det var dels ironisk ja "alle vil ha synda - men me vil ikkje ha ho i fargar"
×
×
 • Create New...