Gå til innhold

Tipo

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tipo

  1. Jeg blir provosert av tankegangen at vi som bor i "verdens rikeste land" burde ha råd til å betale til de som kommer hit i bil for å fortelle oss hvor fattige de er. Tror dere virkelig at alle i Norge er rike? Jeg skulle gjerne vært på jobb nå men fabrikken jeg arbeider i har tre uker stengt for å spare driftkostnader i fellesferien. Jeg drar ingen steder i ferien min fordi jeg har ikke råd til det, men kanskje jeg skulle satt meg i bilen og reist alikevel, bare tigge penger til bensin hjem når jeg kommer frem?

     

    HVorfor må jeg gi fra meg de få kronen jeg tjener og trenger for å være en "godkjent verdensborger" i andres øyne?

    • Liker 2
  2. Nå begynner det å surre bilder og videoer på facebook fra folk i nabolaget (ja, jeg bor ikke langt i fra den nye leiren deres her i Oslo) som har filmet dorutinene til romfolket ute i det fri. Hygienisk, appetittelig og ett velkomment syn her i området.

     

    Og ja, dorutinene deres kan sees i fra folks stuevinduer.

     

    ... det kommer fram av enkelte artikler i nettavisene at tomten skulle bygges ut til et ridesenter men konflikter med naboene stoppet utbyggingen i flere år. Tomten ligger nå ute for salg. Er dette kanskje en siste hevn fra deleieren som ikke fikk bygge den rideskolen hun drømte om?

    • Liker 3
  3. For å forklare litt mer kan du bygge "Decks"

    Du kan bære 2 våpen om gangen, av alle de angrepene som finnes for de to typene våpen kan du velge tilsammen 7 aktive angrep og 7 passive buffs. Da kan du sette sammen en rekke med angrep som fungerer bra sammen, og så lagre denne decken som feks passer til solospilling. Du er alikvel helt fri til å bruke andre våpen og bygge nye decks - du har nesten uendelig med valg - men kan bare bære 2 typer våpen og må velge fra de 500 angrepende tilgengelig for å bruke kun 7 omgangen.

  4. Tennessee Walking Horse er kjent for sitt spesielle ganglag, en form for tølt i som i Amerika heter Big Lic. Navnet kommer fra en hingst med navn Big Lic som løftet forbena overdrevent høyt og som var svært populær i showringen.

     

     

    I forsøk på å etterligne Big Lic's naturlige ganglag startet en tradisjon av systematisk misshandling de så enkelt kaller Soring - altså å gjøre hestens ben såre slik at de ikke ønsker å legge vekt på dem og løfter dem høyere for å ungå smerten.

     

    En hest som er Sored vil forsøke å stå med mer vekt på bakbena enn forbena noe som gir dem en underlig stårstilling der de krummer ryggen og drar bakbena opp mot forbena, slik at det ser ut som de står på en "dime".

     

    Bilde av en normal TWH

    http://stabledays.typepad.com/.a/6a00e553bd675c88340115709522ea970c-800wi

     

    Bilde av en Sår hest

    http://4.bp.blogspot.com/_8xR90vyBufU/TCjrdcJMn8I/AAAAAAAAAvM/EpMKjQJVH64/s1600/Untitled.jpg

     

    Engelsk artikkel

    http://www.humanesoc...how_091709.html

     

    Norsk artikkel

    http://www.humanesoc...how_091709.html

    post-271384-0-16947900-1337374662_thumb.jpg

    • Liker 2
  5. Secret World

    Har vært med på betatestingen lenge og er nå på betahelger før release, gleder meg som en liten unge!

     

    Så med andre ord et bra spill?

     

    Er tilbake til noen eldre Rpg'er :

    Demise : Revelation.

    Dwarf Fortress.

    Icewind Dale 1 & 2 + Expansions.

     

    Uncharted 3 PS3 (Trophies).

     

    Jeg er ikke i tvil, Secret World er bland det beste jeg noengang har spilt.

  6. Etter at jeg begynnte å ri har jeg fått god motivasjon for å holde meg i form og resusere vekten, rett og slett fordi jeg synes det er urettferdig at hesten skal bære unødvendig mye.

     

    Men jeg ser overvektige ryttere og det var en artikel om en dame på 140 kg som hadde en hest av samme byggning som de jeg rir på skolen.

     

    Er det noen meninger om hva som er forsvarlig vekt på hester av forskjellig størrelse og byggning?

  7. Så flott, men hvordan er mp3 funksjonen?

    Bruker du det trådløse headsettet og er det god lyd kvalitet?

     

    Jeg lurer veldig på dette med av det skal registrere prestasjon opp mot forksjellige sanger og spille det som får deg til å yte mer under trening. Det høres jo for godt til å være sant.

  8. Unskyld at jeg ler, men det er fantastisk at folk kan bli så fornærmet over at det finnes "overformynderi og sensur i Norge" og viser til et fåtall filmer som har blitt sensurert for særdeles sært og støtende materiale.

     

    Om det er sensuren i Norge som er problemet så burde disse filmene være lette å få tak i enten over internett eller det store frie utlandet, ikke sant?

     

    Om du ikke engang gidder å taste inn kortkoden din i paypal for å se disse filmene så forstår jeg ikke hvordan du kan være så opprørt over at de ikke vises på kino til allmen forlystelse.

     

    Staten bestemmer ikke hva du skal gjøre, de forteller deg hva loven sier du ikkeskal gjøre om om du gjør det allikevel og blir tatt så er det tydelig utifra lovverket hva straffen vil bli.

     

    Du kan gjøre hva faen du vil så lenge du også tar konsekvensene av dine handlinger. Har du lyst har du ikke lov, men det trenger ikke stoppe noen.

     

    Var det noe mer du ønsket å si om saken slik at jeg kan få meg enda en god latter?

  9. Folk leser mye skit av forskjellige grunner, det betyr ikke at det er godt skrevet. Min femåring kan anbefale en boks som heter "Jeg Bæsjer" han sier den er enda bedre en Ringenes Herre fordi det er mer promp.

     

    Mitt råd er, uansett hva folk sier, ikke kjøp en bok før du har lest et avsnitt og funnet ut om det er bra eller kun er et kultfenomen.

  10. Grunden til at småhund valper er så dyre er også fordi det koster mye å sjekke mor og valper under og etter svangerskapet.

     

     

    Hovedgrunnen er nok pga små raser har mye større vansker med å føde normalt, og noen av dem kan også risikere å dø. F.eks når det gjelder fransk bulldog så har de så små hofter at det er sjeldent at de kan unngå planlagt keisersnitt, og mindre chihuahuaer kan rett og slett dø av å prøve å bære frem valper pga størrelsen sin.

     

    Er ikke "det koster mye å sjekke mor og valper før og etter svangerskapet" en generell beskrivelse for problemene relatert til å avle på hunder som pga langvarig alv på spesielle egenskaper har vanskelig for å bære fram og føde valper og som også sjeldent produserer mer en et par sunne valper?

  11. Jeg vet ikke om jeg har førsøkt å søke Gud, men jeg har blitt redd.

     

    Litt forklaring er kanskje nødvendig. Jeg jobber mye med hendene og det er mye støy på arbeidsplassen så vi bruker hørselsvern med radio. Flere ganger i løpet av en arbeidsdag står jeg med tykke hansker tilsølt med farger og olje, da er det vanskelig å bytte radiokanal. Når bateriet på radion blir dårlig får jeg nesten bare inn Halleluja radio som sender på fire frekvenser samtidig.

     

    En dag var jeg opptatt med noen følsomme justeringer inne i maskinen og sangen som spilte sluttet og jeg oppdaget at jeg var på Hallelujakanalen igjen, en prest fortalte om en gang han hadde tvilt på et valg og bedt til Gud for svar, dagen etter hadde en venn stått på trappen hans med et svar i form av en kurv rotfrukt. (Historien gir lite mening uten å gå i dybden men tro meg, rotfrukten var ganske viktig akkurat da.)

    -Jaja, tenkte jeg, om det bare var så enkelt å få klare svar. Det kommer ingen på døren min for å bevise Guds eksistens.

     

    Neste dag sto to Jehovas Vitner på trappa.

  12. Jeg har en pulsklokke som gir meg kaloriforbruk og tilbakemelding på forbedring ved treningøkter, men skulle gjerne fått litt mer ut av den neste klokka jeg kjøper.

     

    Så fant jeg denne : https ://motoactv.com/

     

    På overflaten ser den perfect ut, men er den virkelig det?

  13. Sandman er en gammel klassiker, liker du den kan du lese Hellblazer (som fortsatt er høyst levende etter ganske mange år) og den ferdige serien Lucifer.

    Garth Ennis skrev tre bøker i Hellblazer som er verdt å lese selv om du ikke leser resten av serien, Garth har et litt spesielt forhold til hovedpersonen og hans bidrag til Hellblazer er som et helt annet liv Constantine prøver ut og avfeier før han går tilbake til England.

    Transmopolitan er foresten basert på Constantine, forfatteren av Transmopolitan skrev for Hellblazer men ønsket å videreføre Constantine til et mer moderne miljø, han skal også ha skrevet en historie der John Constantine velger å forlate sitt gamle liv og blir til hovedpersonen i T.

     

    Av helteserier kan jeg faktisk holde ut Witchblade, Darkness og Deadpool, de er ganske oppløftende og lettleste med mye bilder...

  14. Du burde trene på hele skytestillingen og siktebevegelsen.

     

    Det er enkelt, ta en vannflaske og still deg opp i stua, du kan gjøre dette mens du ser på tv så det tar ingen tid ut av dagen. Sett føttene stablit og hold kroppen vinklet slik at du har en god skytestilling, du skal løfte armen rett opp uten å bøye albue eller handledd, hold armen rett i siktehøyde og lås alle leddene. Senk armen rolig, vent 3 seksunder og gjenta.

     

    Det er viktig å holde armen rett slik at rekylen går rett bakover, du skal også ha etterhold for å se hvor skuddet landet før du senker armen. Det er også viktig å gjenta nøyaktig de samme bevegelsen hver gang så det er løftet, holdet og etterholdet som skal trenes inn.

  15. Det er ikke noe umoralsk å ønske å engasjere seg i hundeoppdrett som hobby, jeg møter ofte flotte hundeoppdrettere på utstillinger, men det er mye jobb å tjene penger på valper.

     

    Det er mest å tjene på små hunderaser som er veldig populære nå, men selv små hunder krever mye tid og om du skal tjene på avl burde en eller begge foreldrene være premierte og sjekket for sykdommer. Grunden til at småhund valper er så dyre er også fordi det koster mye å sjekke mor og valper under og etter svangerskapet.

     

    Jeg anbefaler deg å skaffe den typen hund du selv har lyst på og bli glad i den, om det er en god hund kan du tenke på valper en gang i fremtiden.

×
×
  • Opprett ny...