Gå til innhold

h4nseN

Medlemmer
 • Innlegg

  141
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om h4nseN

 • Bursdag 25. feb. 1998

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

h4nseN sine prestasjoner

54

Nettsamfunnsomdømme

 1. Litt som at jeg leste Inferno av Dan Brown, uten å vite at handlingen var lagt i Firenze, og uten å vite at det var bestilt overraskelsestur til Firenze. Så ett par uker etter jeg hadde lest ferdig boken, så var jeg i Firenze, og koblet overraskende mye mellom bok og sted. Burde sikkert vært en Assassins Creed 2 referanse her, men har faktisk ingen Assassins Creed spill... Jeg anbefaler på det sterkeste å spille AC2, ja det er nok litt utdatert nå men fy så vakkert det allikevel er (kanskje det er nostalgien som snakker der :P ).
 2. Jeg er glad jeg ikke er blitt bitt av FUT-basillen. Jeg storkoser meg med offline FIFA. Han som har moddet FIFA 22 har med hjelp av andre funnet ut at man kan modde FIFA 23 også, selv med EAAC. Eneste grunnen for hvorfor jeg gikk for FIFA 23 (og dette kan høres litt teit ut), er pga den nye spillmotoren, Hypermotion2 (NextGen motor). PC fikk ikke den i fjor, noe jeg syntes var ekstremt kjipt og jeg hadde ikke kjøpt nye FIFA i år hvis det ikke var for den. Jeg har blitt forøvrig alt for glad i å prøve meg på Power Shots..
 3. Det stemmer ikke, så i går en YouTube video hvor 2 stk spilte mot hverandre. Så du kan absolutt spille mot venner i dette spillet :D
 4. Enig. Jeg syntes at FIFA spillene ikke har vært så hakkende gale når det kommer til gameplay, men jeg er en offline andy så hva vet nå jeg.. Er synd at de introduserte FUT ettersom EA sluttet med å bry seg om offline moduser da, de endte opp med å fjerne fler og fler features for å gi plass til mer FUT greier..
×
×
 • Opprett ny...