Gå til innhold

flowerpot

Medlemmer
  • Innlegg

    197
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av flowerpot

  1. Har nettopp kommet over dette og er litt interessert i å høre om noen andre har studert dette noe særlig og hva man har funnet ut av. Hva er egentlig kirlian photography? Er det mulig å se livskraften vår, Chi? Sjelen vår? som noen hevder. Hva er det vi egentlig observerer? Jeg er som alltid skeptisk, men jeg vil vite hva dere mener.

     

    info: http://en.wikipedia.org/wiki/Kirlian_photography

     

    http://www.youtube.com/watch?v=qDOi1BLoN3U

     

     

  2. Det er ikke nødvendig att skjermkortet behandler video, men fordelene er at det avlaster CPU og gjør bildekvaliteten bedre med forskjellige teknikker som støyredusering og kantutgjevning mm. Absolutt ikke nødvendig med mindre du har en skikkelig middelmådig CPU, men jeg liker å ha det aktivert siden bildet blir merkbart klarere og jeg er litt i overkant opptatt av slikt kanskje.

     

    Hvis du reduserer viftehastigheten så kan det være lurt å følge med på temperaturene også. Hvis du synes det bråker mye kan det hjelpe å ta ut skjermkortet og rense det litt for støv siden viftehastigheten øker dynamisk ettersom temperaturen på GPU-kjernen øker, og alt støvet som kan samle seg der, stenger etterhvert igjen kraftig for ny luft som kan blåses gjennom. Temperatur kan du finne oversikt over inn der ett sted i catalyst kontroll senteret. Du kan også leke deg litt rundt med de forskjellige innstillingene til videoforbedring slik at det passer din smak.

     

    Innstillingene forsvinner nok under hver re-installering, men standard innstillingene gjør en veldig god jobb, og lar i hovedsak spill bestemme hvilke innstillinger som skal taes i bruk. Hvis ikke spill titler støtter ordentlig tradisjonell kantutgjevning slik som i feks dead space og GTA IV, så kan du tvinge gjennom en antialiasing-modus som heter MLAA, det finner du i kontroll senteret. Kan være verdt å teste ut selv hva som passer når det kommer til video forbedring siden man er litt generøs med tanke på effekter fra standard der etter min mening. Aktiver demo-mode så du får en rød delestrek på skjermen mens du tester ut, der den ene delen er med forbedring og den andre siden uten.

  3. http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_4_whql_download.html

     

     

    Hvis du ikke har lyst at skjermkortet skal behandle video så er det flere ting du kan gjøre. Du kan under installasjonen av driverpakken, hvis du huker av for å velge hvilke komponenter som skal legges inn selv istedet for automatisk, der kan du velge bare "Catalyst kontroll senter" og "driver", sistnevnte er påkrevd uansett.

     

    Valg #2 hvis det er youtube eller tv2 sumo, nrk nett tv osv som bruker silverlight og flash, så kan du velge vekk haken i programmet for "aktiver maskinvareakselerert video"

  4. At alle gangene ordet "forstå" blir brukt i bibelen er hele seks ganger? Det er mye!

     

    666 -> mark of the beast

     

    Derfor er det ikke noe gud vil at du skal prøve på? Djevelen prøver å sette idéer i hode på deg som at det å forstå er bra, noe det ikke er. Det er gift!, og vil bare gjøre det vanskeligere å "tro" så derfor styr unna kunnskap. "thou shalt not question god"

    • Liker 1
  5. En ting som jeg vet ville fått meg til å "tro" på en allmektig skaper (og sikkert de fleste andre her på denne jorda), er dette jeg har hørt snakk om så mange ganger da jeg var mindre. Hovedsaklig fra skolen og folk fra diverse menigheter som oppsøkte oss da vi var barn. Det snakkes om ett vesen ("gud") som kunne bøye de fysiske lovene slik vi kjenner dem / manipulere omgivelsene slik vesenet så det tjente dem best, hva enn det måtte være.

     

    Dette vesenet, Jesus ("jesusen", "guden") var det vel han ble kalt i fortellingene, kunne få folk som var lamme til å reise seg igjen, å begynne og gå, kunne få folk som var fysisk blinde til å se igjen, uten å tilsynelatende ha den innsikt, kunnskap eller den forståelsen nødvendig som vi har i dag om menneskelig anatomi. Helt uten noen konvensjonell fremgangsmåte vi er kjent med i dag eller på den tiden. Hvert fall ikke som vi vet om.

     

    Så vidt jeg husker så er historiene flere om disse påståtte miraklene der alt jesusen gjorde var å bruke hånden sikkert veldig mye likt som snåsamannen utfører sine trylleshow. I ren utførelse slik det var blitt fortalt meg, så tolker jeg det slik at fremgangsmåten er temmelig lik.

     

    Men hvor sanne er disse fortellingene? Siden vi ikke har en eneste indikasjon som kan tyde på at dette stemmer, eller fnugg av bevis så er det kanskje tide på ett nytt mirakel. Burde ikke være noe problem for en allmektig gude entitet.

     

    Hvorfor kan ikke gud komme å gi oss ett, kun ett eneste storslått mirakel. Eller ett litt mindre ett kanskje, det går bra det også. Og stå i norge og faktisk pisse helt til kina hadde imponert meg stort.

     

    Altså, alt jeg ber om er ÉTT ENESTE MIRAKEL.

     

    Er det noe vi kan gjøre for å øke sannsynligheten for at noe sånt ville kunne skje? Hvis vi sender en global radio/tv-beskjed og ber alle om å "be" om det. Vil guden høre oss da? Dette er jo guden nødt til! All logikk tilsier at guden er nødt til å svare oss da. En eller annen himmelsk utenomjordig respons

     

    Hvis det er noe hold i dette gude-skapelse, mester av universet og romtid allmektighets greiene, osv så tror jeg det er så enkelt som at vi endelig kan finne ut om det faktisk ekisterer en jesus eller ikke, en gang for alle, om vi klarer å få de fleste tv stasjoner verden over til å sende ut budskapet om at nå må alle "be" til jesusen om å vise seg i den største byen vi har, slik at vi kan live broadcaste ett mirakel, så vil alle heretter uten spørsmål følge den allmektige store jesusen.

     

    Det kunne feks vært en klar natt der, la si;"jesus" eller "mohammed" kanskje (kan han komme kanskje? hakke peiling) kan komme og flytte på månen frem og tilbake på himmelen, eller sende månen rett i sola med ren tankekraft slik at vi blir vitne til århundrets fyrverkeri, for og så fort deretter knipse med fingeren slik at månen går tilbake der den var, akkurat som om ingenting har skjedd. Bare at alle som var vitne til det vil huske det, og det vil selvsagt bli tatt opp i UHD (4K) oppløsning.

     

    Vi kan sikker be jesusen om å utføre ett mer praktisk mirakel som å få samlet alle de kreftsyke i en av de største byene og helbrede alle på en gang. Jeg stemmer så klart på det selv om planet of the fireworks hadde vært rimelig awesome.

     

    Mitt hovedspørsmål er: Hva er problemet? Hvor er mitt mirakel?

     

    Jesusen kunne jo bare ha behøvd å utført ett av disse magishowa. Med dagens teknologi ville jesus vært en kanonsuksess over natta.

     

    Det burde jo ikke behøve å være så drastisk. Det burde jo holde at jeg skriver det så burde guden skjønne selv at dette ikke er en sjans en gude entitet kan la gå fra seg. Både siden jeg har tenkt det og siden jeg har skrevet det. Hvis guden er så smart (allmektig grad smart faktisk)så burde jo dette vært tenkt ut lenge før noen ynkelige mennesker en gang har fått muligheten.

     

    Guden kan jo høre alle tankene våres på en gang også så vidt jeg forstår. Så nå når dere leser dette så øker jo reliogisk (religiøst+ logisk) sett sjansen betraktelig for at det blir prioritert, men jeg venter nå ikke helt i spenning allikevel.

     

    Nå vet jeg ikke hvor mange som blir å lese dette, men hvis mer enn 100 personer leser dette og jeg ikke ser noen opptak på youtube eller noen førstesideavisoppslag innen en uke der sola blir truffet jupiter, så håper jeg dette er tilstrekkelig bevis for dere som enda sitter litt på gjerdet.

    • Liker 4
  6. Så du mener det gode og det onde egentlig ikke har noen personlighet, hvordan forklarer du da fks. Breivik eller Hitlers personlighet ?

     

     

    Blir litt vanskelig å følge all denne tvetydigheten, alle mulige forskjellige tolkninger og metaforer så beklager på forhånd alle spørsmål.

     

     

    1. Tror du ABB eller hitler var besatt av djevelen? Tror du det finnes en djevel, altså en bevissthet ett sted som følger med på oss og som vil oss vondt?

     

    2. Eller kanskje dette ikke er den variasjonen av djevelen du tror på. Hva er djevelen kort forklart? Hva er det viktigste jeg trenger å forstå? Gjerne utdyp hvis du vil.

     

    Den onde personlighet (djevelen) er en realitet, akkurat som den gode personlighet (Gud) er en realitet

     

     

    3. Hvordan overføres dette til det fysiske, målbare universet slik vi kjenner det. Kan man drive djevelen vekk fra vertskroppen eller er det mer onde ånder det er snakk om? Eller er dette kun metaforer du snakker om og usynlige ånder og djeveler tror du ikke på ut dra din variasjon av ditt kristne syn?

  7. Mener du at det bør være fritt frem for å bryte lovene du misliker?

     

     

    Om jeg får lov, la meg få sitere vår gode Thomas Jefferson.

     

     

    "If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is obligated to do so."

    Simple: If a law is wrong, not only is it okay for them to disobey it, but they should disobey it.

     

     

    Vedkommende har da vitterlig blitt anklaget, hatt en rettsak med egen advokat, blitt funnet skyldig og dømt ifølge loven. Det er akkurat samme prosessen som kriminelle i Norge går igjennom. ;)

     

     

    Det er hvert fall én viktig detalj som er verdt å få med seg her.

    Så vidt jeg vet så steiner vi ikke folk til døde for noe som helst her i Norge. For en forferdelig grusom, umenneskelig avskyelig handling det er. Snakk om å leve i steinalderen.

  8. Glemmer ikke hvordan dem lot alle partnerne sine i stikken da dem sleit med fermi og solgte kort på newegg eller hva det var. Var mange som (bla gainward) ble tvunget til å selge konkurrenten sine kort siden ingen villa ha fermi. Så har ledelsen til Nvidia nerver til å bli sure på XFX fordi dem tvinger dem over til AMD. Dem mener vel heller dem skal gå konkurs.

  9. Men selvsagt, med et par animasjoner, noen rare tegninger spedd på med litt begrepsforvirring, greier evolusjons teoretikerne å lure folk til å tro at et dyr kan bli til eller forandre seg til et helt annet dyr, noe som i virkeligheten aldri har skjedd eller kan skje :)

     

    Vi har hemmelige møter vi evolusjonsteoretikere der vi diskuterer hvordan vi skal lure alle sammen. Du er på sporet av oss! Kanskje du kan følge etter noen kjente evolusjonsteoretikere en kveld til en av de hemmelige møtene vi har og knipse noen bilder og ta en liten film kanskje, så du får avdekket denne sammensvergelsen en gang for alle!

  10. [/size]

     

    En ny art er ikke det samme som et helt annet dyr, fks. en bjørn kan bli til eller forandre seg til en rekke forskjellige bjørne arter, men kan aldri bli til noe annet enn bjørn, den kan fks. ikke bli til en hjorte art.

     

    Men selvsagt, med et par animasjoner, noen rare tegninger spedd på med litt begrepsforvirring, greier evolusjons teoretikerne å lure folk til å tro at et dyr kan bli til eller forandre seg til et helt annet dyr, noe som i virkeligheten aldri har skjedd eller kan skje :)

     

    Hvordan har du kommet frem til dette? Det er ingen som hevder at en hjort har shapeshifting egenskaper.

     

    Men selvsagt, med et par animasjoner, noen rare tegninger spedd på med litt begrepsforvirring, greier evolusjons teoretikerne å lure folk til å tro at et dyr kan bli til eller forandre seg til et helt annet dyr, noe som i virkeligheten aldri har skjedd eller kan skje :)

     

    Igjen, hvordan har du kommet frem til dette?

     

    Mer spesifikt: Hvordan har du kommet frem til at det aldri kan ha skjedd, eller aldri vil kunne skje?

     

    Så svar meg nå: Hvorfor kan det ikke skje? Hva slags mekanisme spiller sin avgjørende rolle her som ikke tillater noe slikt? Er det noe som helst spesifikt du kan peke på som gjør din påstand overhode plausibel?

     

    Til å begynne med kan du jo oppklare hvorfor mutasjon i et gen allikevel ikke kan skje, selv om det er godt dokumentert, og eventuelt hvorfor dette ikke kan ha noe med evolusjon å gjøre.

     

    Det eneste jeg hører fra deg er en bastant påstand uten noe form for resonering. Det er helt umulig å ta deg seriøst. Du bare gjentar det samme om og om igjen. For meg virker som du har pugget 10 setninger og det er det eneste du "kan" om emnet.

  11. Du har fått mange eksempler der du ser naturlig seleksjon i aksjon, men det du gjør hver gang er å unngå å svare eller erkjenne at det i det hele tatt blir postet. Taktikken din er veldig lett å gjennomskue. Dette er noe alle ser. På barnslig vis velger du bort deler av virkeligheten som ikke passer deg og så lager du din egen sammenheng av biter som du så plukker ut fra innleggene og slik danner du din egen sannhet som passer bedre med det eventyrboken din dikterer slik du tolker den.

     

    Du bruker til stadighet din egen definisjon du har funnet på og ikke ser ut til å legge fra deg, der du flittig bruker definisjonen "dyr" skal du heller bruke art.

     

    Eksemperl:

    Nytt dyr. feil

    Ny art. riktig

  12. Jo der finner du den største kjærlighet

     

    Joh 15:13 "Ingen har større kjærlighet enn den som gir livet for vennene sine. Dere er mine venner"

     

    Skjønner ikke hva gud har med saken å gjøre. Jeg klarer utmerket fint å se at man kan gi livet sitt for vennene sine uten å måtte blande gud inn. Det bare kompliserer ting.

     

     

    1 Joh 3,16 "Hva kjærlighet er, har vi lært av at Jesus ga sitt liv for oss. Så skylder også vi å gi vårt liv for våre søsken."

     

     

    Jeg finner ikke kjærlighet helt kompatibelt med denne guden. Jeg blir litt wierded out av tanken. Foretrekker en dame.

  13. Du skjønner i hvilket segment evolusjons teoretikerne tar feil, Slimda At de har rett i at hunder kan bli store, små, lange, korte, hvite og svarte, betyr ikke at de har rett i at hunder kan bli til eller forandre seg til noe som helst annet enn hunder.

     

    Akkurat som at dagens katter og hunder har felles stamfar, så vil dagens hunder en dag kunne bli stamfar til flere andre nye arter gjennom gradvis endring, utvikling og tilpasning mens hunden slik vi kjenner den i dag kanskje vil forsvinne, eller vil bli relativt den samme. Kommer helt ann på hva tiden og miljøet og omgivelsene gjør med den.

     

    Og ja, ingen vet hva som skjer, når et helt nytt dyr dukker opp i naturen, ingen vet hvor det kom i fra. Det er enda ikke observert av noen forsker eller noen som helst.

     

    Din teori er at nye arter spontant, (poff ut av intet) dukker opp i eksistensen? (gud gjorde det)

     

    edit:switcheroo

×
×
  • Opprett ny...