Gå til innhold

rener

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rener

  1. Har nettopp kjøpt eit Logitech S530 tastatursett uvitende om at det egentleg er eit sett for Mac. Har sjekka litt på logitech sine sider, men der er ikkje nokon offisiell driver for Windows. Lurte difor på om det eksisterar ein uoffisiell driver nokonstads som gir tilgang til å bruke alle dei ekstra knappane som er på tastaturet?

     

    Har prøvd nyaste driverane fra Logitech, men dei oppdagar ikkje tastaturet, berre musa.

     

    Takk på forhånd.

  2. Analytikere peker i alle fall på AMD sin sene overgang til 65 nm som negativt for selskapet.
    Når AMD først lanserte 90nm var ikke de relativt like sene som nå i forhold til Intel?

    Såvidt jeg har skjønt er det ikke alltid like viktig å vere først, så har fortsatt ett håp om at AMD vet hva de gjør ;)

  3. Hei.. Kjøpt meg ein Dual Opteron-pc for nokre veke sidan og har egentleg vore ganske nøgd. Det einaste som irriterar meg er at når eg spelar er det artifacts over heile biletet. Det er umogleg å spele. Dette har hendt i spel som Battlefield 2 og Age of Empire 3 Demoen (ligg ved eit bilete frå artifacts i AoE-menyen).

     

    Maskina består av:

    2x Amd Opteron 248 (ein frå Komplett og ein frå Vaagenconsulting)

    2x 512mb Crucial REG ECC ram

    PowerColor Radeon X800VE AIW 256MB GDDR3

    NEC DVD recorder ND-3540A IDE Black OEM

    Samsung SpinPoint P120S 250GB SATA2

    Arctic Silver 5 Termisk Pasta 3.5

     

    Alt dette er plassert i dette kabinettet:

    IWILL ZMAXdp S-940 CFF

     

    Fram til eg fekk prossesor nr.2 (frå vaagenconsulting) gjekk det meste fint og eg spelte Battlefield 2 på 1600x1200 utan problem (på ein Lacie 20" lcd).

    Kan det vere så banalt som at eine prossoren er død? Eller er det meir innfløkt enn det? Korleis kan eg teste dei ulike delane på pcen min? Kan det evt. vere at straumforsyninga er for svak sjølv om den er sagt å tåle 2stk 250 og Gf6800Gt?

     

    Håpar på raskt svar og gjerne oppklarande spørsmål ;)

    Takk på forhånd..

    - René

    post-238-1126696809_thumb.jpg

  4. Kevlar: Prøv å spel Doom3 på 640x480, det er nydeleg grafikk sjølv på så lav oppløysing. At PSP kan ha fin grafikk på 480x240 tvilar eg ikkje på. Ventar på studielånet så eg kan kjøpe meg ein :D

  5. Vel.. Er fast bestemt på å velge en opteron da eg seinare kan oppgradere til dual-core opteron når eg har råd. Det eg har prøvd av opteron før har vore overlegent AMD64 i multitasking, noko som er særs viktig for meg.

     

    Det eg eigentleg spør om er om her er nokon inkompatibilitetar, eller andre alternativ for opteron som vil fungere betre. Går for ATI og ikkje frå topphylla då det er vekkasta pengar. :p Litt over midt på treet er bra nok skjermkort.

     

    Men takk for forslag anyway :D

  6. Har i lang tid såtte på ei heilt kurrant AMD XP 2500+, men har bestem meg for å øke arbeidskrafta betydleg nå når eg flyttar heimafrå.

    Opteron fell naturleg for meg då eg likar AMD og dei leverar det eg vil ha. Det eg derimot stussar litt på er korleis ein bør sette saman eit fullgodt system med desse. Har sett litt på det og har satt saman ei handlevogn som eg håpte nokon kunne sjå på og kome med forslag til forbedring.

     

    Prismessig tenker eg rundt 15.000kr og eg har kabinett, skjerm og anlegg.

    Pc-en skal stå i lag med senga så lavt støynivå er et pluss, men ikkje det aller viktigaste.

     

    Handlevogna mi.

     

    Edit: Maskina skal brukast mykje til Photoshop og andre tyngre applikasjonar, samtidig som den skal fungere godt til spel av det nye slaget.

     

    Set pris på all hjelp :thumbup:

  7. Heh.. Ser ut til at det er fleire enn berre meg som har hatt denne tanken. Eg kan i allefall seie at i dei siste åra har eg ikkje orka å sett på karakterar rundt om kring på nettet. Særs høg relevanse i denne artikkelen vil eg seie :D

     

    Huska då Doom 3 kom. Sat meg ned heime. Sløkte alle lys, satte opp mitt Logitech Z-680 og fyrte det opp i håp om ei lang spelstund med pirrande nervar. Problemet var at det aldri kom seg så langt, det blei med litt kiling i magen på andre levelen. Det var rett og slett altfor forutsigbart. Noko eg ikkje likte i det heile var at det fantes "hemmelege" rom som passa akkurat for monster som skulle hoppe ut bak deg. Det var aldri noko rom som hadde nokon funksjon, var berre der for monsteret. Grafikken var fin den, faktisk nydeleg heilt ned i 640*480, men det var altfor mykje plastikk-følelse i den, sjølv på alle menneskje\monster. Lyden var vel eigentleg det einaste eg faktisk likte særs godt.

     

    Uansett, poenget mitt var at for mitt synspunkt blei karakterane feilaktige rundt om i samfunnet, det var ikkje verdt ein tiar, eller seksar eller nokon annan topp. Det var for forutsigbart og føltes for kort til at det blei spanandes, grafikken var fin, men særs einsformig, lyden nerma seg toppen. På ein skala 1-10 ville Doom 3 fått ein 7 eller kanskje 8 maks.

     

    For meg så rager spelbarhet og følelse langt over grafikk, funksjonar og lyd, men det verkar som det er mange anmeldelsar rundt om i verda som ikkje ser det sånn (uheldigvis). Dette er jo veldig individuelt, så det vert jo så som så... :p

     

    Bra at gamer.no tar det seriøst at ein faktisk kan bruke heile karakterskalaen ;)

  8. Vi har ei lita feide når det gjeld om crew skal få delta i compoar og vinne premiane som vi skaffar ved hjelp av sponsorar og andre inntekter. Difor lurte eg litt på kva folk synes om at crew får delta i compoane?

     

    Btw. Det er eit LAN på over 200 personar og det er snakk om premiar i 10k-klassen, så det er ikkje mangel på lag og spelarar heller.

     

    Kva er di meining?

     

    Edit: Omformulerte spørsmålet da det ikkje var korrekt gjengitt.

  9. Min fyrste kjærleik var min lille Nintendo Entertainment System :D

    Eg byrja på konsollane før eg fekk mi fyrste datamaskin så seint som i 95. Inntil då hadde eg spelt på NES og ein 3-86 ein kompis av meg hadde. NES'en min fungerar enda og er noko av det som er mest underhaldning i fordi det er så banalt enkle spel at det er det sosiale og konkurransen om å vere best som tel ;)

  10. Beste rekorden i spel----

    Hmm...

    Kanskje i eit gammalt "mini-formel-1-spel" som ein kamerat hadde på 4-86.

    Vi hadde vel sann ca null kontroll på korleis bilen gikk over skjermen fordi den gikk så fort. Sikkert rundt 1000 km/t ;)

     

    Ellers kan eg skilte med 284,000 i Tetris på NES :D

     

    Ingen andre som skjønte spørsmålet om kva som er versting-rekorden din gjennom alle tider?

×
×
  • Opprett ny...