Gå til innhold

BonBattery

Medlemmer
  • Innlegg

    1 019
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BonBattery

  1.  

    "Ifølge produsenten skal Amico forsøke å fylle hullet mellom såkalte «hardcore»-spille og «casual»-folket"

     

    Hva i all verden skal det bety? Er det noe hull der? "Casual" er jo alt som ikke er hardcore.

     

    Hardcore- og casualspiller er to dårlig definerte begrep som gir liten mening å bruke i en fornuftig diskusjon eller samtale.

    Egentlig ikkje, det er bare moderne navn av non-competitive og competitive, spiller.

  2. Hvor kort snakker vi om? Egentlig høres et kort overlevelses-/bybyggespill ganske perfekt ut. Har nok av spill som tar mange titalls timer å spille igjennom :)

    Om det er første gang du spiller kan 1 scenario ta cirka 3-4 timer med å lære seg litt.

     

    Men etter du har forståt systemet blir det mye "stopp og spill på raskeste" som gjør at det går mye fortere på en måte som gammle settler spill og F12.

     

    ---

     

    Det er 3 scenario enda og mer er lovet.

     

    Første handler om å overleve og er mest for en historie om å håndtere og balansere samfunnet på en eller annen måte før du må overleve en stor storm.

     

    tok meg cirka 3 timer første gang.

     

    ---

     

    Andre gjorde jeg på cirka 2-3 timer, men er mer fokusert på at du skal bruke store roboter til arbeid og må leike litt "min/max" siden du har ikkje så mange folk. samtidig du må holde varmen på 3 reservar med frø som du feiler om fryser for lenge.

     

    ---

     

    Tredje scenario er fokusert veldig på at du må ta vare på veldig mye folk men du har mindre bygge plass og ressurser, dermed får du også besøk av noen du "stjal" generatoren fra som du må håndtere.

     

    ---

     

    Var gjennom alle etter cirka 7-8 timer på normal.

     

    Men kan seie at prøvde det igjen på hard og det var nå frostpunk blei virklig survival. Kan faktisk anbefale dette spille sterkt om folk ser etter en utfordring på hard.

     

     

    På steam klokket jeg rundt 19 timer til slutt. for cirka 207 kr vil jeg seie det var verdt det. Spesielt når det skal komme mer.

  3. Ville bare kjøpt Mindstorm lego i stedet til kiden.

    Om man betaler 80 dollar for freeware (lett og finne dette på nett av siden er typisk student prosjekt på høgskole og universitet) og pap er ikkje vansklig og finne.

     

    Og iden er vell og prøve å få skoler til å kjøpe dette til klasserom eller noe?

     

    Føler detter er litt for dumt og ganske lavmål om dette er det beste nintendo klarer og finne på, hadde vært noe helt annet om var 10-20 dollar, det gir ingen mening for 80.

  4. Hvorfor er det enten eller på de to modusene? Hva om man bil kjøre 4k og 60 fps? Hva om man ikke har maskin til å kjøre "action-mode" i 60 fps? Skjønner ikke helt greia her?

     

    AtW

    Har en følelse det har noe med porting

     

    Spillet hadde innebygd at den offeret mye av scaleringen for å holde 60 FPS på død og liv.

     

    Så du kunne gå i fra 1080p til 1280x720 om ble for mye for stakkars konsolen men holdt for det meste 60 FPS, spillet er litt mer fart i kampene en dark souls så forstår ganske godt at det er viktig å holde 60 fps.

     

    Men jeg tipper så lenge maskinen holder det stabilt, vil den ikkje scalere ned.

     

    Får håpe modere klarer og bare disable greiene til å holde fast for dem som har hardware til det.

     

    Her fant jeg en som forklarte det bedre

     

    https://www.vg247.com/2017/02/03/nioh-may-be-the-first-game-where-the-ps4-pro-version-really-comes-out-on-top-resolution-and-fps-analysis/

     

    men bare 1 måned til lansering? veldig glad jeg ikkje begynte og kjøpe DLCene på konsol som hadde tenkt på :)

  5. Er youtube-drama virkelig verdig innhold her på gamer.no? Hadde håpet jeg skulle slippe så lavmålinnhold her.. :/

    Ville vært greit om dei hadde heller gjort grundigere søk på hva historien egentlig er. Dette er så lite at gir ingen meining.

     

    Det er mye mer historie her som kunne fått frem at er mer en bare "toxic drama" som det ser ut om man ikkje ser mer en denne artikelen.

    • Liker 1
  6. Det kan ikkje være mindre likt. Man er enda støre idiot når du angriper den som du bokstavligtalt har kjøpt assets og engine fra.

     

    som sakt tidligere

     

    "Other companies will of course enter the marketplace, but I would just hope they put their own spin on the game-mode and not just make a carbon copy!

    I try not to worry about them to be honest and instead just concentrate on completing my vision for a battle royale game."

     

    Brendan greene er bare en stor løgner.

  7. Problemet er nok mest at du først må ut med cirka 600 kr for bare inpass til spillet.

    Om du var helt free to play og det var grei kurve selv om kan være litt grov. Ville folk vært mer ok. Derimot kan skjønne den ikkje faller i smak når den har følelsen av world of tanks fart å grinde.

    Eksempel husker jeg noen nevnte om man skulle kjøpe alle champions i LoL så kostet det rundt sån 5000 kr. Men i det minste er ikkje grinden så grov før du får noe nytt.

  8. Dette er mye mer vanlig en folk trur, mange lokal butiker levde av gjøre dette før folk kunne søke opp alt.

     

    Du skal ikkje langt får å finne dei.

     

    Eksempel

     

    Jul hadde no komplett.no og sine søster sider sin nettbutikk midlertidig fjernet liknende varer og hukket av at dei var "ut av sortimang" på liknande varer men kom tilbake rett etter salget er over.

     

    Prisene var ikkje langt over men når du egentlig leiter lenge nok vil du finne ut at det er billigere plasser men er oftest frakt som dreper verdien.

  9.  

    Om dette spillet ikke har noe med orginalspillet å gjøre i det hele tatt, burde de ikke funnet en annen tittel..?

     

    Er det ikke dette som kalles en "reimagining"? Da er det jo i tilfelle ikke feil å bruke samme tittel :)

    Problemet er at folk vil forvire det og lage egene navn på det.

     

    Denne vil alltid få uoffisiele navnet "prey 2 " om dei vil eller ikkje.

     

    Om jeg seier prey er bra spill eller ikkje, mener jeg den nye eller gamle versjonen?. Det hørest dårligere ut å seie "Prey 2017" og kunne like greit bare funnet et nytt navn eller "prey :<undertitle>"

     

    Enden av dagen så går det bare ned til IP for free hype.

  10. Jaja, klarer og vente som med andre Zelda spill .

    Eventuelt bare vente på emolator til wii u kommer

     

    Var faktisk imponert at kjørte skyward sword MYE bedre imot orginalen. både i kontroll og fps.

     

    For min del etter spillt dei fleste spill til 60+ fps som orginalt er capped på 30 fps, med bedre kontroller(wii mote virker bedre med en ok bluetooth remote vs "motion baren") med emolator, synest er trist ikkje orginal systemet kunne heller fokusert på bedre kvalitet på opplevelsen contra å bruke på alt gimmik.

     

    Skulle ønske at orginalen var det som var best, men med hvert år som går er det mindre sant og mer nostalgi og psykologisk at er "bedre".

     

    Helt ærlig trur jeg det blir mindre tal som kommer til å dra rundt på switchen rundt om kring mer en kansje par ganger før den blir grod fast i stua.

  11.  

    Skuffende. Hadde i hvert fall trodd 60 fps på et spil som Zelda..

    Mine damer og herrer er ser dere en bitter og misunnelig playstation fanboy. studer hvordan han bestemt er mer interessert i hvordan kaka ser ut enn hvor god kaken egentlig er.

     

    nintendo switch blir den nye wii, ikke like sterk som de andre konsollene, men presentasjon, nytt innhold, nye oppfinelser og ikke minst morsomme og interessante spill som mario odessy

    Hei nintendo fanboy.

     

    Deprimerende når du stempler og dømmer andre bare pågrunn dei håpet kunne 60 FPS som er synd.

    • Liker 2
  12.  

    Typisk.... Nintendo har alltids lagt til ekstra jalla for og tjen ekstra. Nokk det jeg misliker mest med Nintendo.

     

    Er mer takket være Nintendo, at det skjer ting på konsoll fronten. Så får det bare være at noe er jalla, uten innovasjon ville det iaf føles jalla å glede seg til en ny konsoll. Feks, for meg, er ikke PS4 Pro spesielt spennende....

     

    Er mer spennende med at dei begynner endelig å heve konsoll sine krefter er mye mer spennende om dette blir en "Norm" en neste gimmik nintendo kommer med som er gøy i 1 time før man ønsker bare gå tilbake til normal kontroller.

×
×
  • Opprett ny...