Gå til innhold

isen

Medlemmer
  • Innlegg

    311
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av isen

  1. Med det prisnivået bestiller jeg heller på Google Play og får den levert hos venner som kan sende hit.

     

    Jeg er forresten ganske skuffet over at jeg må vente så lenge på den.

    Føler det er på tide å bytte ut Galaxy Nexus nå, den er jo snart et år, og begynner å bære preg av å være godt brukt.

    Hvis jeg husker dette riktig trenger du et kredittkort fra det landet du bestiller det ifra. Så hvis du bestiller den fra USA trenger du et kredittkort fra USA, er litt usikker om det samme gjelder i Europa(hvis vennene dine er fra de europeiske landene hvor Google Play store finnes).

    Hvis det er USA det er snakk om, må du nok få vennene til å kjøpe det for deg eller kan du kjøpe det fra Ebay fra de som kommer til å prøve å tjene penger på dette. Virtuelle kredittkort fungerer ikke heller på Google Play store hvis jeg ikke husker feil

     

    Redigering: Når jeg snakker om at du trenger et kredittkort fra det landet du kjøper det ifra, refererer jeg til selvsagt Google Play store i USA, ikke alle nettbutikkene

     

    Tror ikke det er kredittkortet som avgjør om du får kjøpt eller ikke. Jeg kjøpte en nexus 7 for noen uker siden fra den amerikanske play store, med norsk kredittkort, men altså i usa. Ikke noe problem det, mulig at ip har noe å si.

  2. For de som spekulerer på det med prisen på telefonen, så kan mobil.se

    si følgende om prisingen hos Tre (3) i sverige.

     

    Mobil.se har tidigare berättat att operatören Tre kommer att vara först med Nexus 4 by LG. Kontantpriset för Nexus 4 kommer då ligga på 4 595 kronor.

     

    http://www.mobil.se/...e-1.513974.html

     

    4000NOK? Litt stivt

     

    Man vet aldri hva de finner på, men har likevel liten tro på at prisen blir i nærheten av det. 349 dollar er med dagens kurs omtrent 2000, og prisen kan da ikke ende opp på over det dobbelte av dette. I så fall blir det nok mye netthandel, selv med toll, moms og frakt blir ikke prisen mer en ca 3000 nok.

  3. @ isen: Hvordan får du opp den prisen? Jeg får bare apps opp i google play på min s2.Det du skriver er helt ekstremt utrolig. Tipper det bare gjelder et visst antall. Hvordan kjøper jeg???

     

    Jeg sitter i usa, så det er nok forklaringen. Virker faktisk som det er den ordinære prisen. Faktisk samme pris som gamle galaxy nexus hadde på google play i går. Prisen blir sikkert litt høyere i Norge, men sikkert ikke allverden. Kanskje samme forhold som Nexus 7 har i usa og i norge, sannsynligvis kommer nexus 4 under 3000 kr ved lansering.

     

    edit: Legger ved screenshot

    post-26464-0-85553100-1351549488_thumb.png

  4. Er overasket at prisen på Nexus 4 ikke har fått mer oppmerksomhet så langt. Ikke bare er den billig, den er så sykt billig at den vil gjøre omveltninger i hele smartelefon-makedet. Jeg er klar over at den har noen mangler, og for noen vil mangel på lagringsplass være en deal-breaker.

    Men om dette ikke gjelder deg, kan man gjøre et utrolig kjøp.

     

    Noen priser fra Amazon:

    -Galaxy S3: $550

    -One X: $450

    -Lg 4x hd: $400

    -One S $395

    -Xperia S: $378

    -Galaxy S2: $395

     

    Og altså nye Nexus 4 til $349 på Google play.

     

    Det skjer ikke så ofte at at ny toppmodell kommer på markedet og nærmest halverer prisen i forhold til hva en ny toppmodell pleier å koste. Jeg hadde ikke blitt overasket om den ble lansert med en pris på over $700.

     

    Det blir spennende å se hva som skjer framover, om den er så bra som den ser ut til å være, må det skje store ting med prisene i resten av markedet, om de andre produsentene har lyst til å være med på festen.

  5. Hei!

    Planlegger å kjøpe en 17-tommers bærbar i nærmeste framtid. Etter en del lesing både her på forumet og ellers på nettet hadde jeg landet på å kjøpe en Asus x73sv: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=652707.

    I dag fant jeg imidlertid ut at mpx har Asus x73tk på tilbud til 4990,-: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=654207.

     

    Er det noen av dere som har en formening om hva som er det best kjøpet av de to? Er det verdt å legge på 1200 kr for å kjøpe sv-utgaven. Har forstått at prosessoren i sv er bedre, mens tk har mer ram. Hvordan vil forskjellen i ytelse være?

     

    Evt andre pcer jeg heller burde kjøpe?

  6. I årets tour vant Hushovd den grønne trøya nærmest på egen hånd, resten av laget var stort sett fraværende og jeg er sikker på at han hadde vunnet flere etapper med bedre opptrekkere. Hva vil ctt gjøre med dette, tviler på at Hushovd vil være på dette laget lenge om han ikke får mer hjelp. Er laget for dårlig, eller var de ute av form? Må det nye folk inn?

     

    Og forresten, hvorfor brukte ikke laget de røde, svarte og hvite trøyene under touren, eller var det noen som gjorde det?

  7. Mulig det er dyrt, men jeg sliter i alle fall med å finne mange andre sykkler som har 105/ulegra-utstyr på en såppas god ramme som Orbea Aqua er. Jamis Xenith Comp er ekstremt mye for penga, så mye utstyr er uvanlig i den prisklassa, men jeg vil kjøpe lokalt og antonsport er kun i osloområdet..

  8. Prisene finner du ved å gå til sykler, og så prisliste 2009

    Gaviaen koster altså 14k og mortiroloen 18k. Nå skal ikke jeg betale 18, men er ikke 18 tusen mye for en sykkel med det utstyret. Vil ikke en gavia gi meg tilnærmet samme sykkelglede, og da har jeg mer penger å bruke på andre ting?

  9. Har ikke erfaringer fra orbea, men ville selv valgt Mortiroloen.

    Mortiroloen jeg har mest lyst på selvfølgelig, men er det verdt å betale 4000 (eller 3 som det blir i mitt tilfelle) mer for ultegra og bedre hjulsett? Gavia har også ulegra bakgir. Gavia er 600g tyngre da..

  10. Hei :)

    Etter lengre tids leting etter ny landeveissykkel, har jeg nesten bestemt meg for å kjøpe en sykkel i Orbea Aqua-serien. Disse syklene er fine, har fått gode kritikker i tillegg til at jeg får svært gode priser på disse syklene. Sliter fortsatt med å velge modell, ramma er den samme, største forskjellen er nok hjulsett og girsystem.

    Modellene det står mellom er altså Mortirolo, Marmolada og Gavia, til hhv 18k, 17k og 14k (veiledende).

     

    Har tidligere drevet mye med med terrengsykling, men mye asfaltsykling med mtb er ikke å anbefale.. Dette bli i alle fall min første racer.

     

    Her ser dere alle syklene:

    http://www.topbikes.no/index.php?option=co...9&Itemid=69

     

    Er klar over at hjulsettet på gaviaen ikke er det beste, men er usikker på om det er verdt merprisen å få ultegra og rs20 hjul. Vil jeg bli like forøyd med en gavia som med en mortirolo eller en marmolada?

    Noen her inne som har erfaringer med Orbea?

  11. Jeg har kommet inn på bygg og bestemt meg for å gå for pc-tilbudet til 4800. Noen som vet hvordan man bestiller denne? Er en kontrakt som skal fylles ut og sendes, det er greit. Men noen steder står det at den i tillegg må bestilles på nettsidene til ray-networks, mens det andre steder (blandt annet i kontrakten) ikke står nevnt noe om dette.. Noen som har peiling?

     

    Gleder meg i alle fall utrolig til å starte på ntnu nå, bare 8 dager til mattekurset. Mange som skal dit?

×
×
  • Opprett ny...