Gå til innhold

Kanomi

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kanomi

  1. fokkeslasken skrev (Akkurat nå):

    Jeg er helt enig, men det virker jo som modereringspraksisen gjør den nødvendig.

    Benyttet meg ikke av AB-funksjonen før jeg ble kastet ut for tredje gang. Det er absolutt modereringspraksisen som gjør den nødvendig for min del. 

    Kommenterer man under profil altfor ofte blir man lett gjenkjent, og får rapporterings-banden etter seg. 

  2. fokkeslasken skrev (1 minutt siden):

    Selv hadde jeg blitt tilsnakket én gang av en moderator i all min tid der, og plutselig fikk jeg advarsel for brudd på 7 regler. Merk at det ikke var 7 regelbrudd, men utallige brudd på tilsammen 7 regler. Noe de aldri hadde sagt ett eneste ord til meg om, men hvor moderator likevel fant det usannsynlig at jeg ikke visste om det likevel.

    Det hele ble nesten litt komisk.

    Det er tragikomisk rett og slett. 

    Jeg holder en lav profil om dagen og bruker dessverre ab-funksjonen oftere enn profilen min. 

  3. Sovna skrev (10 minutter siden):

    Hvis en bruker

    Hvis en bruker på KG er herrens paranoid og er diagnostisk hårsår, så blir det altså mitt problem. Og til tross for min snevre 00,1% sarkasme så er det likevel rett på hue ut..

    Akkurat. Da er det bare å ønske en riktig god jul..

    Sant, er man sarkastisk eller ironisk trår man på tynn is. Det samme er om man skriver direkte og ikke bruker nok emojier.

  4. fokkeslasken skrev (16 minutter siden):

    Fra moderator på KG:
    "Hvis de rapporterer ett innlegg hvor det er ganske klart at det oppfattes som et brudd - selv om intensjonen ikke var der - er det ikke rimelig av oss å overse det pga. intensjon. Det vil ikke oppfattes som noe annet enn urettferdig for den brukeren du fører en dialog med."

    Merk at det ikke refereres til et faktisk regelbrudd her. Mao, hvis noen føler det som et brudd, da gjør de noe så de som rapporterer ikke føler seg forskjellsbehandlet.

    Så man er i praksis i vold av hva andre tar seg nær av.

    Det er dessverre slik de opptrer, så om man har fått en gjeng etter seg som rapporterer bare for å rapportere så er man ute nokså kjapt. 

    • Innsiktsfullt 1
  5. CorvusCorax skrev (På 10.7.2023 den 18.50):

    Jeg har aldri blitt utestengt, men fått advarsel fikk aldri noe skikkelig svar, kun at jeg måtte lese gjennom reglene 😒

    Jøss, med det brukernavnet ble du det. Fordi det er det JEG kalt meg sist gang jeg ble kastet ut for to år siden. Sykt tilfeldig at du kaller deg det samme, og at du får bruke brukernavnet til en tidligere bruker. Håper ikke andre brukere på KG tror du er meg. Var litt aktiv på sosial prat tidligere. 

  6. Nå har jeg ikke lest svarene i tråden, men forholder meg til HI. Og jeg er helt enig. Det finnes bare to kjønn, slik det gjøre i resten av naturen. At noen føler seg "født i feil kropp" og ønsker å skifte kjønn er helt greit. Man må få gjøre det man ønsker, om det er det rette for en. Dem kan til og med kalle seg for en kvinne eller mann etter operasjon. Det er helt greit.  Men da må man være helt klart på at man ikke kan reprodusere naturlig. Men, dem er biologisk sitt fødte kjønn, og sånn vil det alltid være. Jeg skal ikke kalles cis kvinne fordi jeg er biologisk født kvinne. Jeg er bare kvinne. 

  7. Taurean skrev (6 timer siden):

    Jeg ser ett av to:

    1) Du må se ting i perspektiv. Mange i verden har aldri sex, enten frivillig eller ufrivillig. Så du må bare lære deg å jenke deg til hennes nivå og være happy med det, kompromiss, 50/50.

    2) Ho ønsker seg ut, og har kanskje alleréde funnet en annen som ho er utro med.

    1) Høres ut som et meget dårlig alternativ. Han jekker seg jo allerede ned til hennes nivå. Sex 4-5 ganger i året er ikke et samliv. Et mer fornuftig alternativ vil være å oppsøke parterapeut eller sexolog. Om det ikke fungerer, så må han finne ut av om han vil leve resten av livet sammen med en bestevenn istedenfor partner. 

    • Liker 1
  8. Hm. 

    Det er forståelig at hun ikke "kan" noe når hun tydeligvis er svært bortskjemt. Skremmende at hun aldri har måtte gjøre noen av disse dagligdagse oppgavene hjemme, rart foreldrene ikke har forberedt henne mer på "voksenlivet". Hvorfor? Fordi de ønsker at hun bor hjemme til evig tid? Eller fordi hun er sær og vanskelig når de har prøvd å lære henne? Utifra det du skriver, tror jeg dessverre sistnevnte er tilfelle. Det er veldig synd at hun ikke ønsker å ta imot råd og tips av deg, som ønsker å lære henne. Og jeg forstår du er frustrert, du hadde ikke sett for deg denne situasjonen som samboere. Men så lenge du har det fint med henne ellers hadde det ikke vært så ille å lære henne opp. Det som er vanskelig nå er hvordan hun tar i mot hjelp. Hun oppfører seg som et bortskjemt barn, og det er ikke rart om hun etter hvert kommer til å støte deg vekk. Fortell henne hva du tenker, at du velger å avslutte om hun ikke prøver å ta til seg kunnskap, at situasjonen er uholdbar sånn den er nå og at du krever forandring. Om hun ikke lytter, så må du nesten gå, men da vet hun hvorfor, og hun lærer forhåpentligvis av det. 

  9. nomore skrev (På 17.8.2020 den 8.18):

    Nei det gjør man ikke. Det ligger nok noe mer bak.

    Jeg har sagt imot 5G konspirasjoner, eloverfølsomme, covid-19 konspirasjoner, flatjordere, anti munnbind aktivister, pro munnbind aktivister og jeg har kritisert barnefordeling. Jeg har diskutert skilsmisser, grenser for overgrep, fordeling av eiendeler etter skillsmisse, legninger, fordommer og mange andre temaer med hat. Og jeg har til og med kritisert driften av forumet og modereringen i flere tilfeller.

    Og fortsatt er jeg ikke kastet ut.

    Så jeg er ikke enig i overforenklingen av forklaringen på hvorfor du mener at folk blir kastet ut. Og til tross for at jeg ikke alltid klarer å holde meg like saklig i alle debatter så har jeg enda til gode å bli kastet ut.

    Fordi det var derfor jeg ble kastet ut. Har ikke brutt noen forumregler. 

  10. nomore skrev (På 13.8.2020 den 7.29):

    Konklusjonene om hvorfor en blir utestengt fra KG her i tråden antyder jo at man kanskje ikke helt evner å reflektere over det en skriver der.

    Det blir sagt at om man ikke er konspirasjonsteoretiker så blir man kastet ut. Jeg er ikke konspirasjonsteoretiker og er ikke kastet ut.

    Det blir og sagt at om man ikke er alternativ blir man kastet ut. Jeg er ikke alternativ og er ikke kastet ut.

    Og nå blir det og sagt at om man skriver noe andre steder enn i covid-19 delen så blir man kastet ut. Jeg har veldig lite aktivitet i den delen men skriver en del andre steder og er enda ikke kastet ut.

    Så det er kanskje på tide for dere som hele tiden blir kastet ut å reflektere litt over hvorfor  Spesielt når man kommer med så generaliserende påstander. Jeg har sagt jeg ikke er fornøyd med hvordan forumet utvikler seg eller kvaliteten på jobben til moderatorene, men alt som KG beskyldes for her er nok ikke bare KG sin skyld har jeg en følelse av.

    Sier ikke at man må være konspirasjonsteoretiker, men om man sier seg uenig i hva dem skriver, så blir man kastet ut. 

  11. D0vendyret skrev (6 minutter siden):

    Når det er kvinner/damer som driver/moderere, så blir det personlig kan det virke som. Det er ikke retningslinjene, men følelser som styrer modereringen. Sier ikke alle er slik, men det er noe jeg har merket meg i andre forum også. (KG har jeg ikke vært, foruten å titte innom bare for å se)

    Ja, jeg er enig. Det føles absolutt slik. At det går på "tryne faktor". Har man kommentert noe som går i mot en moderators tankegang, så blir man svartelistet, og det skal svært lite til for å få advarsler, for så å bli utestengt. 

    • Liker 1
  12. Leiferen skrev (18 minutter siden):

    Ja, jeg skjønner. Problemet med kvinneguidens forum er at det er så mange som oppfører seg dårlig (spesielt kvinner som skriver stygt om bloggere osv) at det nok går med en del «uskyldige» i dragsuget blant de som utestenges. Kvinner er jo eksperter i å sladre også, og antar antal klager på innlegg er særdeles høyt.

    Er aldri inne på underforum som handler om blogging f.eks... Jeg tror nok jeg har blitt svartelistet for noe, som @RaptorStrike skriver. Nå har jeg laget meg en ny bruker, inntil videre. Det virker som disse moderatorene er svært alternative, og ikke takler negative kommentarer rundt konspirasjonsteorier. 

    • Liker 1
  13. Leiferen skrev (8 timer siden):

    Du bestemmer selv når du «får» slippe til igjen. Bare å lage ny bruker.

    Ja, men det er ikke det samme. Ikke alle du har skapt et "vennskap" med vet du er den personen. Og det er jo mot reglene å skape en ny bruker, så du bør heller ikke fortelle det til noen. Moderatorene har sikkert kontroll på hva som skjer over PM også. 

  14. Jeg liker Kvinneguiden for underholdning, absolutt, det er nesten en avhengighet. Men det er nå min tredje utestenging, begynner å bli mektig lei. Ser ofte innlegg som virkelig er støtende eller kun for å trolle, men de blir stående. Kanskje fordi dem bruker anonymbruker funksjonen, kanskje jeg må begynne med det selv - når jeg engang får slippe til igjen. 

     

  15.  

    Flere her på forumet som også befinner seg på Kvinneguiden? 

    Synes virkelig forumet trenger en fornyelse av moderatorer. Der inne blir man suspendert over en lav sko, og jeg er så lei av det. Man kan ikke ytre meninger uten at det blir sett på som et slags regelbrudd. Brukerangrep/brukerdiskusjon? Eh, er det virkelig et angrep å dele sine meninger og rett og slett diskutere. Haff. 

    • Liker 7
  16. lashrasch skrev (4 minutter siden):

    FØRST: Hold deg langt unna det som blir skrevet om astrologi av de to andre her. De roter vekk hele tråden din og får den til å handle om noe helt annet enn hva du spør om. Grunnen til at dere krangler har ingenting med stjernetegn å gjøre.

    Så,
    Jeg leste det meste av det du skrev. Selv om det sikkert finnes positive sider ved deres forhold, mener jeg at sitatet jeg har over er grunnen til at du burde droppe denne jenta.
    Manipulering av den typen hun driver med er IKKE sunn. Hun vet sikkert ikke selv at det er manipulering, men hun gjør det fordi det fungerer så bra på deg.  På det tidspunktet du tenker "hva faen svarer jeg på noe sånt?", da har hun allerde vunnet, fordi hun forvirrer deg med preik som ikke passer inn i sammenhengen, og dette får deg til slutt til å gå vekk eller beklage. 

    Måten dere krangler på viser at dere ikke vet hvorfor dere krangler engang. 1,5-2 timers krangling på grunn av en klesvask som ikke ble gjort? Det er nok noe helt annet som plager henne/deg/begge to enn at det skal være SÅ alvorlig.

    Mitt forslag er at du flytter ut/ber henne flytte ut. Det er ikke alltid lett å leve sammen med noen, men her virker det som det er en litt vel stor kræsj. Føles det kjipt å måtte gjøre det slutt? Ja det er kjipt, men det blir så mye bedre etterpå! Må bare ta det første steget!

    Og for all del, ikke la henne overtale deg til å bli sammen igjen om dere gjør det slutt. Da kommer hun til å gi deg dårlig samvittighet for at det ble slutt første gangen. Og så er det på'n igjen.

    Lykke til!

    Mitt første svar til TS minner veldig om ditt. 

  17. Taurean skrev (5 timer siden):

    Først vil jeg påpeke alle forutsetninger som gjør at det kan lykkes. Forklare så godt jeg kan hvorfor jeg tror dynamikken ikke er harmonisk. Jeg tror på at selv de største anti-matcher kan få lykkelige samliv, men da må de legge innsats i å forstå hverandre, ofre egne idealer og inngå kompromiss. Ha respekt for hverandres ulike egenskaper. Men da kan man også virkelig få givende samliv, aldri en kjedelig dag, så og si.

    Harmoniske matcher er heller ikke uten utfordringer. Ting går så fint og er så problemfritt at man glemmer å snakke om problemer, ting kan gro fast og man kan få problemer med å få snakket ut. Manglende inspirasjon. Man tar tung for gitt. Kjedsomhet. Tørrhet. For mye kaos, for lite struktur, og omvendt.

    Men da spørs det igjen på hva som er harmonisk, hva man søker. Alle er i forskjellige faser i livet og kan ha behov for forskjellige energier (jord, luft, ild, vann). Dette kan være viktig å ha oversikt over. Samtidig som at man kan ha blitt så vant til én type energi at man vil få for store utfordringer med å tilpasse seg en annen.

    Jeg er enig i at kun datoen er litt magert, men tegnet og dekanet har vist seg for meg å forklare veldig mye. Stjernekartet kan gi enda dypere svar, men som du skriver, det tar lang tid, og jeg har ikke satt meg inn i hva absolutt alle de tingene betyr, selv om jeg forstår en del. Så jeg prøver å holde det enkelt som mulig for andre og meg selv.

     

    Hva er dekanet?

    Jeg forholder meg til solen, månen og ascendant. Om man baserer en god match på element som harmonerer, som f.eks jord + vann, kan det bli utfordrende om man har tre forskjellige elementer i sol, måne og ascendant. Hvor la oss si kun sol er jord og resten luft og ild. 

    Jeg har det samme elementet i alle tre (sol, måne, ascendant) - kjæresten min har samme element som meg i solen, men forskjellig element i måne og ascendant, element som vanligvis ikke harmonerer med meg. 

  18.  

    Vel, jeg antok det fordi du skriver at du vil finne ut om de forstår hverandres natur. Hva om stjernene forteller deg at det er total kræsj? Da burde det vel avsluttes? 

    Som tidligere skrevet synes jeg selv horoskop er interessant, men man må se litt dypere enn kun fødselsdatoen for å se hele tegnet. Og folk flest orker ikke ta seg tid til å finne ut av sånt eller i det hele tatt sette seg inn i det.

     

×
×
  • Opprett ny...