Gå til innhold

Kanomi

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kanomi

  1. Benyttet meg ikke av AB-funksjonen før jeg ble kastet ut for tredje gang. Det er absolutt modereringspraksisen som gjør den nødvendig for min del. Kommenterer man under profil altfor ofte blir man lett gjenkjent, og får rapporterings-banden etter seg.
  2. Er heldigvis ikke innom seksualforumet spesielt ofte.
  3. Det er tragikomisk rett og slett. Jeg holder en lav profil om dagen og bruker dessverre ab-funksjonen oftere enn profilen min.
  4. Sant, er man sarkastisk eller ironisk trår man på tynn is. Det samme er om man skriver direkte og ikke bruker nok emojier.
  5. Det er dessverre slik de opptrer, så om man har fått en gjeng etter seg som rapporterer bare for å rapportere så er man ute nokså kjapt.
  6. Okai, da er det no problemo. Ravnen er også min favoritt fugl blant andre fugler i kråkefamilien. 😉 Hva kaller du deg på KG?
  7. Jøss, med det brukernavnet ble du det. Fordi det er det JEG kalt meg sist gang jeg ble kastet ut for to år siden. Sykt tilfeldig at du kaller deg det samme, og at du får bruke brukernavnet til en tidligere bruker. Håper ikke andre brukere på KG tror du er meg. Var litt aktiv på sosial prat tidligere.
  8. Flere her på forumet som også befinner seg på Kvinneguiden? Synes virkelig forumet trenger en fornyelse av moderatorer. Der inne blir man suspendert over en lav sko, og jeg er så lei av det. Man kan ikke ytre meninger uten at det blir sett på som et slags regelbrudd. Brukerangrep/brukerdiskusjon? Eh, er det virkelig et angrep å dele sine meninger og rett og slett diskutere. Haff.
×
×
  • Opprett ny...