Gå til innhold

fervent

Medlemmer
  • Innlegg

    205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fervent

  1. Hei! Vet ikke om dette er rett underfora; så bare flytt tråden ved behov.

     

    Jeg har et Panasonic GH4, med Lumix G 20 mm objektiv (F1,7), pluss et metabones adapter Canon EF til micro 4/3.

     

    Jeg tenker å selge dette, men ønsker ikke å overprise settet. Aner virkelig ikke hva som er en fair pris for dette, da det ligger så mye variert ute på finn.. Noen antagelser/forslag? Alt er i mint condition.

  2. Hei godtfolk!

     

    Jeg trenger hjelp til valg av kamera. Jeg skal bruke kameraet primært til video, og lurer på om jeg skal gå opp i pris fra 5d mark ii og enkelte a7 modeller til A7s/5d mark iii? Jeg ønsker et kamera som kan ta video som ser bra ut for eksempel på kinolerret, og som er verdt penga jeg investerer i det. Jeg skal bruke det til både doku og fiksjon, og kommer til å bruke det mye, men er ikke på profesjonelt nivå ennå.

     

    Så, noen tips for hva jeg bør legge til grunn for avgjørelsen? Eller noen klare anbefalinger?

  3. Her er en jente med ganske unisex/androgyn stil. Jeg trenger tips til høstjakke. Er ganske lav og mange jakker gjør at jeg ser ut som en potetsekk. Ønsker noe som er stilrent, men ikke stivt. Noen gode forslag? Har noen laken til rådighet til den rette jakka.

     

    Edith: Går mye i svart og hvitt, casual

  4. Fadern, sliter med å finne en ordentlig og "pen" måte å si ifra om at jeg trenger alenetid på. Eller, jeg har sagt det, men tror ikke hun skjønner helt. Sist endte det opp med at jeg fysisk plukket hun opp og bærte hun til døra.

     

    Maksimalt hating på å leke sammen i uendelig mange timer i strekk.

    Kjedelig. Si det rett ut, kanskje det blir litt tøft for henne om hun ikke er av samme type, men det er bedre enn at du er ukomfortabel med å være for mye med henne. Typ: "Du, jeg liker å være sammen med deg, men jeg har et behov for å være alene. Så kan vi sees igjen *etterpå/imorgen/lørdag*"

    • Liker 1
  5. Lesbe her. Har fordommer mot heterofile. Irriterer meg når de absolutt skal kysse offentlig, ekleste jeg vet er å se en mann og en kvinne kysse. Plis, ikke gni det opp i trynet mitt, hetrofolk. Og jeg er imot at menn og kvinner skal få barn sammen, det blir bare for perverst altså. Ellers, gjør som dere vil, lissom.

    • Liker 2
  6. Hei!

     

    Lager en amatørkortfilm og lurer på rent praktisk:

     

    Hvordan lage en troverdig knivscene? Dette er med budsjett tilnærmet null.

     

    Hvis noen har tips til gudier eller egen erfaring så blir jeg veldig glad.

     

    :)

     

    Edit: Det er altså snakk om at en karakter stikker en kniv i magen på en annen. Med blod, utenpå tskjorte

×
×
  • Opprett ny...