Gå til innhold

Neekita

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neekita

  1. Tusen takk for svar. Jeg skal nok ikke spise ute så veldig ofte. Jeg spurte de jeg skal bo hos, de er 3 stk og bruker 1-200 dollar på mat i uken. Jeg er alikevell litt redd for at jeg tar med for lite penger itilfelle noen uvendede kostnader skulle dukke opp, selv om jeg ikke kan tenke meg til hva det kunne være..

  2. Jeg skal reise å besøke en venn av meg i Florida om noen mnd. Jeg får bo gratis, men skal hjelpe til med å betale for mat. Jeg har ingen planer om å shoppe mye, ei heller å spise ute, dra på fornøyelsesparker o.l. Jeg blir værende der i 2-3 uker. Pga helse jobber jeg ikke veldig mye, noe som så klart resulterer i at jeg ikke har så mye penger å rutte med. Hvor mye penger ville dere beregnet for et opphold på 3 uker hvis alt du trenger å betale for er mat til deg selv?

     

    Jeg lurer også litt på dette med mobil. Siden jeg ikke bruker mobilen så veldig mye til vanlig har jeg kontantkort hos netcom. Vil mobilen fungere der, eller må jeg gjøre noe for å kunne bruke den i USA? Aner ingenting om dette :/

     

    Tusen takk for all hjelp!

  3. Jeg gidder rett og slett ikke å diskutere, det er så mye uvitenhet ute å går. Men virkelig?! Pasta, brød og ris er IKKE mettende. Jeg går også på lavkarbo, men ikke for å gå ned i vekt. Jeg er skjeldent sulten pga all fettet man spiser, spiser derfor også mye mindre, men likevel mye energi! Lavkarbo består bare av å spise rene og ubehandlede matvarer.

     

    Hvorfor går du på lavkarbo da? Hva får du ut av det fremfor et vanlig balansert kosthold? Det finnes da flere typer matvarer som inneholder karbohydrater og som er sunt. Havregryn feks, har lav GI, inneholder en god del fiber, masse nærinstoffer og mineraler.

     

    Spørsmålene er ikke vondt ment. Bare lurer fordi alle jeg kjenner som går på lavkarbo, er overvektige, beveger seg fint lite og bruker lavkarbo som utvei i stedet for å trene.

     

    Det er ikke bare overvektige som går på lavkarbo, langt i fra! Min mor går for eksempel på lavkarbo fordi hun har hudsykdommen Psoriasis, og lavkarbo kostholdet har hjulpet henne å holde dette i sjakk, til og med forbedret det helt enormt! Min kjære mormor går også på lavkarbo da hun har lavt stoffskifte, noe som har hjulpet henne også.

  4. Jeg kjøpte ny PC for noen mnd siden og i begynnelsen var den veldig rask og fantastisk! Men nå begynner den å gi meg litt "problemer". Henger seg litt opp av og til, generelt saktere.. Merker det spesielt godt når jeg bruker fraps for å record BF3, tidligere kunne jeg fint ta 50 FPS, uten at det ble noe lag ingame eller på opptaket. Nå derimot så hakker det utrolig mye bare jeg recorder med 30 FPS. Det jeg egentlig lurer på er om det er SSD'en som er blitt treigere (har BF3 installert der). Og hva kan jeg eventuelt gjøre for å speede ut PCen litt?

     

    i5 2500k

    GTX 570

    Corsair SSD Force Series 3 (90GB)

    Corsair TX V2 650W PSU

  5. De siste to dagene har jeg vært en smule beskymret etter å ha sett et program på TV. Jeg har vært veldig naiv i forhold til snus og har litt den "whatever" holdningen. Tenker nå på de kreftfremkallende stoffene i snus. Det står så mye forskjellig på nettet, enkelte forskere mener det er uskadelig mens andre mener snus gir 80% større sjangse for oral kreft. Hva tenker dere om dette? Beskymrer det deg i det hele tatt? Vel, nå er ikke dette blitt så veldig mye forsket på, og det er viktig å skille mellom amerikansk snus og skandinavisk.

  6. Det begynner å bli utrolig irriterende at "W" stopper å fungere randomly her og der. Det skjer bare oftere og oftere. Det er spesielt irriterende når jeg flyr helikopter, ender som regel med at jeg kræsjer før jeg får tid til å oppfatte at w har sluttet å virke. Hvis jeg slipper tasten og trykker den ned igjen, så funker det fint. Jeg trodde jo selvsagt det var mitt tastatur først, men etter litt googling så er det visst flere som har dette problemet. Er det noen her som har samme problem?

     

    Regner ikke med det finnes en løsning på dette? Det er vel et BF3 bug?

  7. Enig i at siktet på FAMAS er helt forferdelig. Du trenger faktisk 50 kills for å unlock Reflex RDS. Normalt tar det ikke lang tid å få 50 kills, men med min spillemåte ødelegger det siktet for meg og gjør det veldig vanskelig å spille som jeg gjør.

     

    Jeg er lettere frustrert her jeg sitter. Misunner dere som kan spille i julen. Jeg er på besøk hos familie, sitter her å gribler i fingrene etter å spille :(

  8. Stemmer det. Ihvertfall slik det fungerte når jeg prøvde det. Hvis ikke det fungerer på første "runde" så kjør på med litt mer nellik. Er viktig å få det der hvor smerten er verst.

     

    Er selvfølgelig ikke optimalt å gå rundt med masse nellik i kjeften og sikle, men det er nå bedre enn å ha vondt, samt å spise et tonn smertestillende. :)

     

    Helt sant det. Jeg tror jeg må holde meg unna de smertestillende en stund. Nellik ser ut til å fungere veldig bra, men min erfaring siden i går er at det ikke hjelper noe særlig mens jeg har nellik spikerene i munnen, det er mer ubehagelig enn noe annet. Etterpå derimot, lindrer deg veldig. Fantastisk. Takk for tipset :)

  9. Nellik får du kjøpt i alle dagligvarebutikker. Har du fortsatt vondt så kom deg på butikken. :)

    Kan være en redning hvis det er en stund til du får dratt til tannlegen.

     

    Det funket faktisk veldig bra, tror jeg? Ble først helt nummen i munnen, men da gjorde det fortsatt vondt i tannen. Det er ikke før en liten tid etterpå når nummheten har gått vekk at smertene forsvinner. Tilfeldighet eller er det slik det fungerer?

  10. Hei!

     

    Jeg lurte på om det er mulig å endre default bilde/fil ikoner i Win7? Altså disse:

     

    ndwsvn.png

     

    Jeg er veldig opptatt av at alt skal se stylish ut og da passer jo disse ikke inn i det heeele tatt.

     

    Jeg kunne jo alltids hatt preview/thumbnail av de faktiske bildene, men da har jeg dette problemet:

     

    24wfzu8.png

     

    Jeg har endret default folder icon, men programfiler og windows forblir med originale ikoner så sant jeg ikke har "always show icons, never thumbnails" checked (og da får jeg jo de hæslige bilde ikonene).

     

    Sååå.. Er det noen som vet om det er mulig å endre bilde ikonene? Eventuelt få programfiles/windows mappene til å samme mappeikon som default? (det jeg har satt som default), da uten å ha "always show icons, never thumbnails" checked, selvsagt.

  11. I natt hadde jeg veldig tannverk. Våknet mange ganger i løpet av natten og tok smertestillende. Jeg tror faktisk jeg har klart å ta 16 paracet 500mg tabletter i løpet av natten. Finner mye forskjellig på nettet, men er dette noe jeg bør kontakte legen for..?

  12. Kan ikke påstå at jeg vet hvem du er sånn med det første, nei. Og det skjer ikke at jeg bytter ut et bra FPS med et dårlig et. :)

     

    Like greit. Whatever floats your boat.

     

    Begynner virkelig å gå på økonomien nå. 3800 kr i mnd bruker jeg i gjennomsnitt på snus, har jeg funnet ut. Det vil si jeg bruker ca 45 000 kr i året, og 228 000 kr siden jeg begynte å snuse.

     

    Jaja, hadde sikkert kjøpt noe annet unødvendig i stedet harhar.gif

     

    Hvis vi sier at en snus boks koster 70 kr, så snuser du i gjennomsnitt 54 bokser i mnd?! Det blir nesten 2 bokser per dag. Det er ikke mulig :o

×
×
  • Opprett ny...