Gå til innhold

Fleskelars

Medlemmer
  • Innlegg

    1 103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fleskelars

  1. rØrern skrev:

    De kan polere "dritten" så mye de vil, det lukter fortsatt.

    Deres spillmotor er så utdatert at det skulle vært byttet ut før de laget Starfield, dessverre valgte de å beholde den og vi kan alle se resultatet. Creation Engine var såvidt bra nok for Fallout, og alle bugs det medførte (lenge før dette spillet også), og så valgte de utrolig nok å bruke sine samme utviklere igjen for å skape Creation Engine 2, basert på den samme koding, og for å være ærlig så må noe være riktig galt i Bethesda leiren for å tørre å gi disse folka en ny sjanse....... Vi ser hva resultatet er og forblir.... Kunne vært så mye bedre, men de valgte til syvende og sist å levere middels til dårlig kvalitet.

    CDPR valgte også å gå stort med Cyberpunk 2077 med deres søppelhaug av en spillmotor, som de kort tid etter valgte å skrote ovenfor Unreal Engine. De støtte på samme problemet her, de kan polere "dritten" sin de også, men grunnlaget er så dårlig når det kommer til mekanikk og det å tilføye ting, der RED-engine faller i ned i sitt eget avløp og bader i kloakk, som også var en elendig utvikler jobb og dårlig koding.

    Witcher 3 var siste skrik og hadde sine mildt sagt nedturer grunnet elendig spillmotor, men de klarte å berge det spillet hvor det er et godt spill. Så tok de er godt valg og skrotet RED-engine, så man kan si folka i CDPR leiren er smartere enn Bethesda leiren.

    Nå er det ikke spillmotoren som er akilleshel i Starfield , men mangel på interessant innhold som gjør at spillet blir dørgende kjedelig etter en stund .
    • Liker 1
  2. Guybrush 3pwood skrev:

     

    CrabHabit skrev (2 timer siden):

    Off, burde ha lagt inn refunderingskrav da det var muligheter ikke sikkert de godtar det lenger. Men null interesse i å røre spillet lenger uandett

    Det tror jeg de bryr seg lite om, det er bare ditt tap uandett..

    Her er du korttenkt og navlebeskuende . Dette stuntet kostet SONY endel cash både i nåtid og fremtid hvis du bruker nøtta.
  3. Walkyrje skrev:
    Fleskelars skrev:
    Skal man lage et godt " ødemark " spill , må historie , detaljer og substanser ha sjel og gjøres interessant . Starfield bommer på alle disse områdene da ambisjonsnivået var for stort . Det har ingenting med grafikkmotor , menyer og slikt å gjøre . Og det kan ikke gjøres noe med i en fei . Denne dritten kostet oss Fallout 5 og Elder Scrolls innen rimelig tid og det er forferdelig , forferdelig surt og trist .
    Nå må du bli enig med deg selv. Når starfield ble sluppet digget du spillet. Nå er det dritt. Må bli enig med deg selv mann. 😀
    Ja digget litt de første timene , det er korrekt . Du vet , man river av papiret og finner ut at sjokoladen smakte prupp.
    • Innsiktsfullt 1
  4. Gunfreak skrev:
    36 minutes ago, Fleskelars said:

    Skal man lage et godt " ødemark " spill , må historie , detaljer og substanser ha sjel og gjøres interessant . Starfield bommer på alle disse områdene da ambisjonsnivået var for stort . Det har ingenting med grafikkmotor , menyer og slikt å gjøre . Og det kan ikke gjøres noe med i en fei . Denne dritten kostet oss Fallout 5 og Elder Scrolls innen rimelig tid og det er forferdelig , forferdelig surt og trist .

    Men hadde Fallout 5 og TES spillet hvert noe bra da? Fallout 4 var veldig bob bob, Fallout 76 vet vi alle hvordan var, og nå Starfield, jeg sliter me å tro at neste Fallout eller TES blir noe bedre enn det Bethesda har bedrevet med de siste 10 årene.

    Du har selvfølgelig veldig gode poenger her , og Starfield er 10 reiser verre enn dem igjen . Det flotte med feks F4 er du kan gjøre det til akkurat den opplevelsen du vil via mods - derfor er spillet så bra . Starfield er så råtent at ikke moddere har så lyst på det engang . Bethesda skulle vært særs ydmyke mot mod miljøet siden det gjør spillene dems interessante . Dog illevarslende at mods må redde spillene dems gang på gang . Todd har blitt spurt om hvorfor ikke ting blir outsourcet , men han nekter . Tenk deg hva disse spillene hadde blitt med wt dedikert spillselskapet bak roret , som elsket det de holdt på med .
    • Liker 1
  5. Skal man lage et godt " ødemark " spill , må historie , detaljer og substanser ha sjel og gjøres interessant . Starfield bommer på alle disse områdene da ambisjonsnivået var for stort . Det har ingenting med grafikkmotor , menyer og slikt å gjøre . Og det kan ikke gjøres noe med i en fei . Denne dritten kostet oss Fallout 5 og Elder Scrolls innen rimelig tid og det er forferdelig , forferdelig surt og trist .
  6. For oss PC-spillere som er vant med å lage vårt eget unike spill via mods er det nå blitt bare kaos og ræl . Nå har jeg riktignok ikke fyret opp skikkelig enda etter update men leser hva andre skriver . Bare håper " weightless junk " modden funker , fordi den hjelper utrolig mye med bosettingene og ingredienser , så man kan bruke tiden på andre ting enn stadig å styre med inventory.
    • Liker 1
  7. bshagen skrev:

    Mange spill var sånn, det er liksom ingen som kan matche «Half Life» (eller andre gode spill) lenger. Men er det fordi alle nye spill er blitt dårligere eller er det vi som har blitt eldre? 
     

    Føler meg litt boomer når jeg tenker at «spill var bedre før» :p

    Første gangen man spilte Diablo 1 , Fallout 1 , C & C , HL , DUNE , Warcraft , selv WoW . Ja det var magiske tider , nå er vi blitt numme og immune.
  8. Kenhten skrev:

    25 euro for en Fallout pakke

     

    Har FallOut New Vegas og FallOut 3, gratis via Epic Store. Hvilke andre FallOut spill anbefales?

     

    Edit: Ser at FallOut 4 koster 50kr. på Steam. Er det noe vits med alle DLC'ene i GOTYE?

    De fleste DLCene er verdt pengene og tilfører spillet mye . Harbour er den beste men alle er bra . Jeg har 600 timer i F4 uten å ha fullført hovedhistorien 😜 .
    • Liker 1
  9. Guybrush 3pwood skrev:
    BakaBerg skrev (2 timer siden):
    Fleskelars skrev (3 timer siden):
    Nå skal kua vakuumsuges for melk for ørtende gang , særlig pga tvserien. De skulle ha gitt beng I Starfield og heller gitt oss Fallout 5 nå .

    En gratis oppdatering er å vakuumsuge melk? For en kommentar dette er da. Utviklerne ville prøve noe nytt og det gikk ikke helt etter planen. Men håper ikke alle tenker som deg, og slutter å prøve nye ting

    Helt enig, dette er kun positivt. Gleder meg til å spille gjennom det på ny :) 
    Noen folk blir aldri fornøyde 🤷‍♂️

    Jeg må beklage og moderere meg noe , klart denne oppdateringen er gode nyheter for konsollbrukere . Peace out 😉 .
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...