Gå til innhold

Rapolo

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rapolo

  1. Spis mye karbohydrater og mye fete sauser. Ikke spis for mye proteiner da det metter med og overflødig protein går rett i dass. Bruk gainer om det ikke fungerer med vanlig mat. Flytende karbodydrater metter ikke på samme måte og det klarer du å ta etter at du har spist et måltid.

  2. Er det lurt å kjøpe jack 3d via nettet? er jo ikke noen plassen i verken norge eller sverige de selger det. så om noen har ei nettsie dere har bestillt jack 3d, eller vet at det er ei side man kan stole på så spytt ut. og er det stor sjangse for at det blir stoppet i tolla?

     

    Takk på forhånd!"

    '

     

    Grunnen til at det ikke selges i Norge er at enkelte av ingrediensene står på wada's dopingliste, og dermed er ulovlig i Norge ;)

  3. Når du er så liten 69 kg skal det være overkommelig å spise seg opp i vekt uten bruk av pulver. Spis mye kaloririk mat, havregryn til frokost, spis mye karbo til middag (ris, pasta, poteter), smør, helmelk (da får du også i deg mye kalsium) 2500-3000 kalorier klarer du fint uten tilskudd.

     

    Skal du først bruke gainer ville jeg ikke kjøpt star nutrition sin gainer pro, den klumper helt enormt, og smaken er så kunstig som du kan få det (jorbærsmak og banansmak). Det er mange andre som smaker mye bedre :)

  4. Hei der!

     

    Jeg har lyst til å gå ned i vekt, der det forhåpentligvis finnes flere som meg?

     

    Jeg prøvde et nytt produkt tidligere denne uke og det funket bra for meg. Jeg veide meg ikke, men så resultatene på kroppen, andre som også kommenterte det. Jeg brukte den nye sportsserien til Squeezy Athletic. Først starte jeg med Squeezy Athletic 5-dagers for å bli vant til å kun ha shake som måltid. Da bytter man ut to måltider med denne shaken. Denne fungerte greit. Derette tok jeg to dagers pause før jeg begynte på Squeezy Athletic 3-dagers. Da bruker jeg kun denne til alle måltidene, altså fem shaker om dagen i tre dager. Gikk overraskende bra, følte meg ikke tom i magen, men ikke stappmett heller. Jeg kjøpe også en bar som jeg hadde sammen med en shake til middag siste dagen, det var godt å ha noe å tygge på :)

     

    Dette var et skikkelig skippertak som fungerte for meg. Gikk sikkert ned 1,5-2 kilo i løpet av en drøy uke og jeg er greit trent i utgangspunktet. Produktene er litt dyre, men jeg syns at de var verdt pengene. Hva gjør vi ikke for en litt slankere kropp? :)

  5. Du spiser nok for lite, for så lenge du får i deg flere kalorier enn du bruker vil du gå opp i vekt, enkelt og greit. Først og fremt ville jeg prøvd å spise mer vanlig mat, hvis ikke det hjelper kan du bruke kosttilskudd. Da er gainer det beste. Du kan gjerne bruke proteiner ved siden etter trening, men det er ikke vits å påse på med proteiner for å gå opp i vekt, da har du gainer. Denne gaineren har litt over 450 kalorier per porsjon: Big Mass Gainer 3kg. En shake om dagen vil nok holde for deg som er så liten.

     

    Det er også viktig at du trener bra. Det er voldsomt mange som bare tuller rundt på treningsstudio og bare løfter litt her og litt der uten å ha en plan på hva de skal gjøre. Lag deg et bra treningsprogram og ;)

  6. Kjenner ikke til Basso, men den ser grei ut ved første øyekast. Litt usikker på hvor gode de hjulene egentlig er, virker som at de prøver å gi oss et inntrykk av at de er veldig gode, men kanskje ikke er det like vell.

     

    Utstyret er ikke så forskjellig full ulterga på bassoen, mens treken er en miks av ultegra/105.

     

    Rammen på treken er nok vesentlig bedre, er litt skeptisk når basso-rammen kunveier 880 gram, er nok ikke særlig stiv.

     

     

    Prisforskjellen er jo på hele 8000 kroner, selv ville jeg kjøpt Treken, skulle du bli litt mer hekta kan du heller bruke de 8000 kronene du sparte på noen gode hjul, eller en skikkelig behagelig sykkelbukse :)

  7. Nye ski bør mettes, altså smøres mange ganger med glider slik at sålen blir mettet. Om du ikke har kunnskap om skismøring kan du få forhandler til å gjøre det, eller så kan du gjøre følgende:

     

    Varme inn 4 lag med CH10

    Silke

    20 drag med fibertex - grov

    Varme inn ett lag med LF6 feil vei.

    Sikle

    20 drag med fibertex - medium

    Varme inn ett lag med LF6 feil vei.

    Sikle

    Varme inn fire lag med CH10, eventuelt CH8 om det er kald-ski

    Sikle.

     

    Legge på dagsaktuell voks

  8. For å bli best i verden er det en tommelfingerregel at du må trene 10 000 timer. Å begynne å satse langrenn som 18-åring er frisk. Det er fult mulig, men det er en veldig lang vei å gå. Du bør komme i kontakt med en lokal skiklubb med flinke trenere som kan gi deg veiledning. Starter du nå kan du ikke regne med å prestere noe som helst de neste 3-4 årene, om 7-8 år kan du hevde deg nasjonalt og internasjonalt nivå vil du neppe klare før du er 30.

     

    Det er ikke umilig, men det er en veldig lang vei å gå. Du må ofre veldig mye, så og si alt annet. Du bør tenke over om du har lyst, tid, penger til å gjøre dette. Har selv vært aktiv skiskytter og da jeg var 19 hadde jeg et budsjett på over 100 000 kroner, det var alt fra boplass (kun 1700), mat, utsyr, reise på konkurranser, samlinger, treneroppfølging osv.

    • Liker 1
  9. Ville startet med å være litt mer streng med kostholdet i første omgang, kutte ut 'junk' litt mer frukt og grønt. Da vil du sannsynligvis redusere fettmengden på sikt.

     

    Når det gjelder muskelbygging kan proteiner være en grei løsning. Om du trener mye og ikke får særlig fremgang kan det være mangler i både kosthold og treningskvalitet. Jeg ville startet med treningskvaliteten. Alt fra før, under og etter økt, hva kan forbedres. Det er viktig å få i seg næring umiddelbart etter trening, gjerne en blanding av både karbo og proteiner.

     

    Kreatin gjør ikke musklene større, men mer effektive så det er nok ikke behov for kreatin i ditt tilfelle :)

×
×
  • Opprett ny...