Gå til innhold

SchmakerGoodt

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SchmakerGoodt

  1. Vi sluttet på skolen på fredagen denne uka. For å feire tenkte jeg og en kammerat å ta en J. Vi hadde ikke røyket på 3 måneder så vi tenkte dette var et godt tidspunkt! Klokka var omtrent 11:00 og vi tente den på vei ut fra skolen mot en nabolag. Vi stakk innom matbutikken hvor vi kjøpte masse digg osv. husker ikke så mye fra da. Men så skulle vi ta bussen til stasjonen. Snakk om en 5 minutt tur. Bybuss. Det var da det skjedde, var på vei inn på bussen og følte at blikket mitt ble rosa eller lilla aktig. Begynte å slite med å stå. Presset på å oppføre seg ordentlig og noia myrdet meg litt. Bussen var også full, så jeg måtte stå... plutselig ble blikket mitt mørkere og mørkere, det var små trekanter som snurret rundt og jeg kunne ikke se. Jeg husker jeg prøvde å åpne øynene som om jeg ble skremt av noe, men var fortsatt blind. Og dere kan bare tenke dere hvordan det var å stå midlertidig blind på en buss høy. I begynnelsen så krasjet jeg i rygget på han foran meg omtrent 4 ganger fikk jeg høre. Men men, bussturen ble over til slutt, husker kammeraten min som stadig vekk hadde prøvd å rette på meg osv. si at vi skulle av. Husker jeg kunne se omtrent 5% da jeg fikk høre dette. På vei ut kunne jeg se mer og mer og det var over...

     

    liker ikke at dette skjedde. Har røyket nå og da i omtrent 1 år. Noen som har opplevd noe lignende? Noen som kanskje vet hvorfor dette skjedde? Uansett, feel free for å dele lignende opplevelser under.

  2. Hei, dette kommer egentlig helt ut av det blå. Har ikke så veldig mye tid på hendene noen uker av skolen og jeg er relativt lat uten koffein eller nikotin. Og skolen kan også være helt latterlig når det gjelder planlegging av prøver slik at det hender jeg har 4 uker fri, og uka før ferienÅ så får jeg 4-7 prøver på en uke.. En slik tid nærmer seg også så... Om noen har noen egne læretips som fungerer bra, post det her : ) takk!

  3. Slik jeg tolker det, gjorde hun det for oppmerksomhet fordi hun kjedet seg. Ser ingen grunn til å dra på fest når man ENDA ikke har kommet over noe. Moren min døde når jeg var 11. Kammeratene mine pleier som regel å ikke nevne "morradi" vitser o.l. på grunn av det. Likevel, hvis det kommer opp, så vet jeg at det ikke er ment vondt eller rettet mot min mors død og jeg ler ofte med. Dette er latterlig.

    • Liker 1
  4. Bare snakk med tannlegen din etter noe bevis på at du har vært der. Det skal være gyldig fravær og du skal få ta prøven senere. Grunnen er at det er helsemessige årsaker. Pappa er selv tannlege og har flere ganger fått underskrift eller bare bedt han ringe læreren siden de kjenner hverandre og det skal ikke være noe problem.

  5. Det vanskeligste er kanskje å finne på noe originalt. Det er hovedkonseptet rundt å få mye views samt å legge ut ofte, og dele videoene dine. I tillegg kan det være lurt å lage vlogs der du filmer deg selv. På den måten vil folk kjenne deg bedre, og hvis de liker deg, kanskje du er heldig å får subscribers! : )

    • Liker 1
  6. Tenk på noe du liker som kan sette deg i et godt lys sosialt, eller ovenfor en gruppe. Lag quoten din utifra det, så får du også noe originalt. For eksempel hvis du er pothead og liker å røyke, som en venn av meg hadde:

    God made weed, man made beer. In god we trust!

     

    Strekker ut til en gruppe mennesker som liker det samme som deg og det blir lettere å få nye venner :) Bare pass på at du ikke lager noe som kan drite deg ut og ødelegge respekt. GL

  7. Vanligvis er det baksnakking i alle situasjoner, men alikevel, digger opplegget ditt. Tror du kommer til å ha det kult så lenge folk blir med på bussen din. Kan nesten garantere deg at det blir gøy så lenge du er lett å snakke med. Men kjenner du personene? Hvis du gjør, hvofor ikke bare få de med på bussen in the first place? :)

  8. Hei, skal ha framlegg med tema innvandrere. Skal snakke om Norge som mottakerland etter en kammerat som skal snakke om flykninger fra Somalia.

     

    Framlegget mitt kort oppsummert:

     

    skal snakke om innvandringspolitikk og Norges plass i forhold til verdens migrasjonsprosesser.

     

    Begynner å snakke om at flyttestrømmene på verdensbasis blir større, deretter statistikk om hvilke migranter som Norge tar inn mest av og hvorfor. Deretter om at dørene lukkes i forhold til arbeidsinnvandring i 1975 og hvilke konsekvenser det får for Norge asylmottak.

     

    Blir på estimert 5 min, hva tenker dere? Er jeg litt på villspor i forhold til "problemstillingen" eller tror dere dette blir bra? Går VG3 sosialkunnskap.

  9. Hei, jeg har valgt Hodejegerne av Jo Nesbø. Det skal være en 10-15 minutters presentasjon, muntlig. Lurer på om noen erfarne her kan veilede meg til å lage presentasjonen? Har selvsagt lest og sett Hodejegerne, men trenger likevel hjelp til problemstilling og hvordan jeg skal gå frem under presentasjonen!:) Har bare i dag og i morgen til å bli ferdig med dette, så setter STOR pris på alt dere kan gi meg :D

  10. Nei, jeg sa det mest mtp. kvalmen og svimmelheten som inntar etter inntak av begge rusmidler. Jeg har en tendens til å bli kvalm av denne komboen.

    Gjorde dette på en fors, ble utrolig "laid back". Bare lå der og muncha på alt jeg fant. Uansett så følte jeg meg ikke så digg, ble på en måte lat og orket ikke reise meg. Kjett... holder meg til en av de heretter.

  11. jeg tok utrolig tunge drag da jeg prøvde, røyka hele dritten på 2 min og kjente ikke en dritt..

    Slik jeg har skjønt det varierer hvilken type det er fra person til person. Noen kjenner ingenting av enkelte typer. Hovedgrunnen til at folk flest ikke kjenner noe er at hasjen eller marihuanaen blir røyket med filter. Brukte du filter er nok det grunnen til at du ikke følte noe av stoffet :) Uansett, noe av det jeg har ramset opp må være grunn til at du ikke følte noe.

×
×
  • Opprett ny...