Gå til innhold

Myrliket

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Myrliket

  1.  

    Nå er det jo sånn, om fly havarerer, skal det skje under trening. Ikke under faktisk krigføring.

    Jeg ser ikke noe annet enn klikkbait her.

     

    ?

     

    For noen er det viktigste i livet å klage! Så vidt jeg kan forstå, så kommer artikkelen med en dobbeltnyhet. Første gang at F-35 er i kamp og første gang at et F-35 har havarert. Hva er galt i å rapportere dette (og å nevne det i overskriften)?

     

    Ofte må det være slitsomt å være journalist. Uansett hva du skriver, så må noen komme med sure oppstøt!

    ja er tydelig at enkelte har dårlig fordøyelse når det kommer til nyheter.

  2. Så han er ikke spesielt interessert i de som er gode på å jobbe sammen med andre for å løse store problemer, altså. De som vurderer sin største utfordring som noe som går forbi enkeltpersonsoppgaver, avskriver han som løgnere.

     

    Det forklarer endel om forsinkelsene... En fabrikk full av kreative individualister på siden av samlebåndet. 

     

    forsinkelser? det tok 2 år for tesla roadster å gå fra prototyp til produksjon.

    det tok 3 år for tesla model S å gå fra prototyp til produksjon.

     

    så har du "teamwork" lagene da.....

    har tatt bortimot 5-6 år for både mercedes og audi å summe seg til å få en elektrisk bil bygget opp fra grunnen av....

    nissan har drevet å tuklet med elbiler fra rundt 1997..

  3.  

    Noen som vet hvordan 500 millioner kroner blir beregnet?

     

    Dersom de 315000 som bruker popcorntime skulle betalt lovlig måtte rettighetshaverne tjent 1500kr på hver enkelt - hvis man legger til at distributører og utsalgssteder også skal ha sin bit av kaken ser vi sannsynligvis på at brukerne ville brukt 3000-4000kr på film dersom de ikke hadde tilgang til popcorntime.  

     

    Det er selvfølgelig helt tåpelig.

     

    Hvis en bilforretning blir frastjålet 3 biler á 1 million, så har de tapt 3 millioner selv om det er slik at tyvene ikke ville ha brukt 3 millioner på å kjøpe bilene hvis de ikke hadde stjålet dem.

     

    Du kan ikke argumentere mot tapsberegning av lovbrudd med hypoteser om hva som ville skjedd hvis lovbruddet ikke fant sted. 5 uautoriserte filmvisninger á 40 kroner representerer et tap på 200 kroner.

    vel, mange av de som er pirater er det fordi de ikke har penger til film, fordi de er mindreårige.

    hvis en 14 åring ser film med 15 års aldersgrense, kan det da regnes som tap?

  4. Det er så vidt nevnt at det er tenkt en bredde på 4 meter til sykkel og 3 meter til gående. I mitt hode er 7 meter ganske mye. Nå er det jo sikkert veldig dyrt å bygge ut for smale sykkelfelt som senere må utvides, men det har blitt bygd ganske mange ekspressykkelveier i Trondheim de senere årene og de gangene jeg har brukt dem har det vært utrolig rikelig med plass. Jeg bruker kun sykkel her i byen, så jeg er absolutt ikke motstander av sykkelsatsing, men liker absolutt ikke sløsing med felleskapets ressurser. Det er ganske stor forskjell både prismessig og estetisk på å skulle skjære en 5 og en 7 meter brei asfaltkorridor gjennom terrenget, spesielt i tettbygd strøk. På samme tid som det legges plan for ekspressykkelveier ser jeg utrolig mange lavhengende frukter for å få bedre forhold for syklister. Jeg bruker mye tid i Nederland og ser flere syklister uten at de har bygget like ekstreme sykkelveier som det som planlegges i Norge. Det henger ikke helt på greip at jeg føler meg tryggere på sykkelveier som er halvparten av norske ekspressykkelveier med 10 ganger så mange syklister?

    Nå er ikke Nederland og Norge helt sammenlignbart for her har vi en del mer is og snø, men i så fall er det kanskje kvaliteten på brøyting som er cruxet og ikke kvaliteten på sykkelveiene?

     

    etter min mening, er det høydemetrene i norge kontra nederland som er den store akilleshælen for sykling i norge. regn og snø hjelper heller ikke.

    har syklet heimdal-trondheim noen ganger, og huhei hvor det går nedover, holder 40-50km/t glatt. men oppover er en ganske kraftig utfordning, bortimot en time med oppoverbakke. er ganske overvektig, så klarer kun bakken i gangfart.

    de kan bygge skikkelig snasen sykkelveg opp mot heimdal, men med mindre de gjør noe for å redusere høydemostanden ser jeg at den kommer til å bli lite brukt.

    et alternativ er å bygge oppoverbakken i slake "trappetrinn" og jevne ut opp/ned så mye som mulig. traseen ned bjørndalen er ganske svingete, og oppover er det jevnt oppover og ingen utflating så jeg foretrekker okstabakken.

    den har en veldig skarp oppoverbakke, men den er kort, så kan gå opp den, og så hive meg på sykkelen igjen når det flater seg ut.

  5. dette kalles BMS, og er noe som amerikanerne først begynte å teste ut på midten av 1990 tallet. første tanks med BMS var M1A2 i 1992,

    og hele FCS som ble startet i 2003 og kansellert i 2009 var bygget rundt en modell av interkommunikasjon mellom forskjellige våpenplatformer

    tilogmed svenskene har hatt BMS i sine strv 122 siden 1997. så å skryte på seg at dette er noe nytt og unikt oppfunnet av nordmenn er å skryte på seg litt mye.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...