Gå til innhold

ChroniX

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ChroniX

  1. Hei. Jeg står dessverre midt oppi et samlivsbrudd, og vi var gift. Men spørsmålet mitt er som følger: Vi har investert mye penger i fond opp gjennom årene, som er kjøpt av felles midler. Alt av fond er kjøpt av meg, og står idag på min ASK i Sbanken. Jeg har blitt anbefalt å selge alt, rubbel og bitt. Men ikke å ta ut pengene, bare la beløpet bli stående i ASK. Videre har jeg blitt fortalt at hun må skaffe seg en ASK selv, slik at beløpet hun skal ha, kan overføres til hennes ASK. På denne måten skal man i teorien unngå å utløse skatt, siden man ikke overfører penger til lønn/forbrukskonto, men bare blir stående i ASK. Kan dere bekrefte dette?
  2. Hei. Jeg står dessverre midt oppi et samlivsbrudd, og vi var gift. Men spørsmålet mitt er som følger: Vi har investert mye penger i fond opp gjennom årene, som er kjøpt av felles midler. Alt av fond er kjøpt av meg, og står idag på min ASK i Sbanken. Jeg har blitt anbefalt å selge alt, rubbel og bitt. Men ikke å ta ut pengene, bare la beløpet bli stående i ASK. Videre har jeg blitt fortalt at hun må skaffe seg en ASK selv, slik at beløpet hun skal ha, kan overføres til hennes ASK. På denne måten skal man i teorien unngå å utløse skatt, siden man ikke overfører penger til lønn/forbrukskonto, men bare blir stående i ASK. Kan dere bekrefte dette?
  3. Da kan jeg informere om at Komplett valgte å ta PC inn til feilsøking/reperasjon, uten å fakturere meg for dette. All ære til Komplett, som løste denne saken på en eksemplarisk måte til slutt. Nå fungerer alle spill, med Win 11. Fikk følgende servicerapport: " Vår første diagnose : Gammel skjermkrot driver, UEFI keys står som custom i BIOS. Tester kjørt med installert operativsystem: Logg ligger på C:\Testrapport BurnInTest - Systemet testet – 64t 50min - OK 3DMark - CPU Test - 6746 - 2t 13min - OK 3DMark – Timespy Stresstest - 8083 - 50 pass - 99,6% - OK Furmark - Skjermkort testet – 64t 50min - OK Prime - Prosessor Testet – 64t 50min - OK CoD Warzone - 2t - OK Valorant - 1t - OK WarRobots - 1 game - OK Konklusjon : Oppdaterte skjermkort driveren (Warzone/WarRobots etc), og endret secure boot keys fra custom til standard i BIOS (Valorant) og nå fungerer maskinen bra i henhold til feilbeskrivelsen. "
  4. Hei. Nå er jeg en rimelig oppgitt pappa. Guttungen på 12 år har kjøpt seg en Komplett a132 gaming PC for 4 måneder siden. Han ønsker å spille Fortnite, WarRobot, Valorent og Call of Duty Warzone. Ingen av disse spillene fungerer som det skal. Fortnite/WarRobot/COD: Når jeg åpner disse spillene skjer det ofte ingen reaksjon. Andre ganger, gjerne like etter restart, tar det 3-4 minutt før dialogvindu åpner seg. Valorent: Her får jeg feilmelding, at TPM 2.0 må enables. Og blir så kastet ut av spillet. Til informasjon er alle spill avinstallert og re-installert. Til informasjon er PC levert med Win 11. Har ringt 3-4 ganger til Komplett, får ulikt svar hver gang, uten at dette har før frem til noe som helst. Noen som kan hjelpe, eller opplevd noe tilsvarende?
×
×
  • Opprett ny...