Gå til innhold

Exynos

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exynos

  1. De aller færreste familiene vil investere 20 000 i ny mobil til hele familien, jeg vil hevde 99% av foreldre ikke ser grunnlag til å bruke 4-5000 på en mobil til ungene.

     

    Apple mangler her alternativer. I beste fall kan de minste håpe på å arve pappas gamle Iphone når han kjøper ny :)

     

    iPhone 3GS til 2890 kr. er jo ett alternativ.

    iPhone 3GS er jo svin dyr med tanke på at man får en Galaxy S II til litt over 3 laken.

     

    Så uansett hvordan man ser på det, så er alt som heter iPhone overpriset og alt for dyrt når man ser på andre telefoner på hvordan dem er priset.

    • Liker 1
  2. SGS2 er utvilsomt en velfortjent vinner. Men et par ting ved den irriterer meg til stadighet: svake wlan signaler og kort batterilevetid.

    Jeg opplever ikke noe av dette. Det eneste som virkelig suger batterier hos meg er noen spill.

    Anbefaler å flashe med MIUI som er meget gjerrig på strøm.

     

    Dersom man aksepterer en tykkere mobil, så finnes batterier med modifisert bakdeksel rimelig på ebay.

    "3500mAh" koster fra ca 50kr.

    Og dem som tror at disse 50 kroners batteriene på ebay er noe bra, ja, dem kommer til å gå på en stor blemme.

     

    På papiret kan dem yte 3500 mAh, men i virkeligheten så er det kanskje bare halvparten.

  3. Bare for å ta et eksempel på hva Apple burde lære seg, så er det bare å se nyheten om søksmål'et mellom LG og Sony Ericsson.

    Vennligst forklar, har ikke registrert noen slik nyhet.

     

    Er vel vanlig høflighet å linke til slike "nyheter", som man ikke kan ta for gitt at alle her fått med seg...

    http://www.engadget.com/2011/08/11/lg-sony-drop-patent-infringement-lawsuits-strike-cross-licensi/

     

    Som jeg har skrevet flere ganger i det siste, så er det vanlige utfallet i slike patentsøksmål at partene etter hvert kommer fram til et forlik. Et forlik ble da også utfallet i Nokia vs. Apple/Apple vs. Nokia nå ganske nylig.

     

    Så kan man jo spørre seg om ikke Sony kom noen vei med måten de er på - som jeg antar du mener tilsvarer Apples handlinger, siden du drar denne samenligningen. Sony oppnådde faktisk en avtale om krysslisensiering av patenter med LG, som resultat av søksmålet.

     

    ;)

    Grunnen til at jeg ikke tok med en link nå var fordi jeg skriver dette via min mobiltelefon.

     

    Og som du sikkert også vet, så fikk ikke Samsung muligheten til å gi noen som helst begrunnelse osv før det ble bestemt at Galaxy Tab skulle stoppes.

     

    Og dette er faktisk feil måte å gjøre det på, og kan faktisk ende opp med at Apple får svi for dette senere om det viser seg at det var galt gjort. Hele saken kan faktisk bli snudd opp ned for Apple's del.

  4. Apple har gått har å være et lite selskap for spesielt interiserte til et STORT mainstream selskap som rett og slett ikke har mentaliteten til å være et slikt selskap. Jeg tror i lengden at dette kan være meget skadelig for Apple.

     

    Det tror ikke jeg. Sålenge galaxy fases ut fysisk i butikk, vil brukerne også tvinges til å velge apples produkter. Husk at mange ikke sitter på nettet og leser nyheter om at apple tvinger andre konkurenter i kne.

    Hadde ikke Galaxy Tab'en vært tilgjengelig, så hadde jeg definitivt ikke gått å kjøpt meg noe iPad 2. Da hadde jeg heller gått å kjøpt meg en Asus Eee Pad Transformer bare i trass mot Apple's idiotiske holdning mot andre firmaer og fordi dem er forbrukerfiendtlige i høyeste grad.

     

    Bare for å ta et eksempel på hva Apple burde lære seg, så er det bare å se nyheten om søksmål'et mellom LG og Sony Ericsson.

     

    Man kommer seg aldri noen vei med måten Apple er på nå.

  5. En iPhone eier er en avansert mobil bruker

    Javel?, så om en iPhone bruker er en avansert bruker, hvorfor skal disse iPhone brukerne har noen som helst problem med Android da?

     

    Nei, fakta er næmlig at Android er like lett, eller enda lettere enn iOS på grunn av at du kan sette opp telefonen etter ditt ønske som gjør at telefonen kan fungere bedre i det daglige liv da.

     

    Og det at det kan være diverse små problemer med Android er på samme måte som at det kan være diverse små problemer med Windows 7 eller Mac OSX. Sånne småe problemer er noe man kommer over hvor som helst nesten.

     

    Men å si at dem er lei av alle disse småe problemene i Android, og samtidig si at dem ikke er lei disse småe problemene i iOS, er vel kanskje ikke rette måten å si det på.

    som kan det meste

    laugh.gif

    Noe jeg også mener er at iPhone er enklere for folk flest

    Helt til du må installere iTunes, så er det full stopp på den argumentasjonen. De fleste som kjøper iPhones vet ikke til å begynne med at dem er nødt til å bli bundet så enormt mye til iTunes og diverse ting. Og vil fra første stund tro at alt er så mye enklere med iPhones.

    Det er rett å slett enklere for den vanlige mobilbruker å utnytte de muligheter som er med en iPhone enn det er med android slik det er i dag

    Den kjøper ikke jeg. Og hva er dine argumenter for dette da?

  6. Jeg kjenner ikke til det tekniske som gjør at det oppstår, så kan ikke forklare hvorfor ikke "alle" får det. Det er slett ikke sikkert at alle får det, antakligvis ikke. Men nå tror jeg heller ikke at absolutt alle logger seg inn på et forum og forteller om det, eller rapporterer til Google. I tillegg så ble jo telefonen en salgsmessig flopp, så det er vel ikke akkurat millioner av den i omløp heller. Dette er val bare nok et eksempel på medaljens bakside når operativsystemet blir fragmentert på mange modeller.

     

    Men nå var det forsåvidt ikke det som var poenget.

     

    Problemet er oppstått som en software bug, og ikke mandagsproduksjon av telefonen. Så for min del sitter jeg igjen med inntrykket at Android er en haug med dritt. Så overlater jeg til andre å finne ut av hvem sin skyld det er, det bryr jeg meg fint lite om. Mulig iPhone ikke er feilfri, men jeg vil av prinsipp prøve noe annet neste gang, enten Apple eller Windows for den saks skyld.

     

    Jeg skjønner deg godt og er selv møkklei av Android pga tilsvarende feil. Har nå prøvd 4 forskjellige androidtelefoner fra forskjellige produsenter og etter 3mnds bruk får alle telefonene store problemer. Det være seg at de ikke klarer å ta imot samtale skikkelig, eller nekter å legge på (jada har kjempeproblemer med at telefonen nekter å legge på), å få sendt sms kan bety på store mengder frustrasjoner med android og systemet er stappfult av softwarebugs. Har nå gått tilbake til iPhone kun fordi jeg vil ha en telefon som faktisk fungerer uten mer om og men (jada jada ifån er ikke perfekt det heller, men jeg har faktisk ikke hatt noen negative erfaringer der)

     

    UANSETT til OnTopic: Synes at dere skal applaudere apple istedetfor å sitte her inne å syte over at apple "ikke har en smartphone" eller at apple "bare har en telefon" osv. De lå langt under for bare noen få år siden og har klart å vokse seg størst inne smartphones og dette er en svært god prestasjon i dagens marked. Fordelen med dette er også at de andre større aktørene kanskje "skjerper" seg litt og begynner å lage bedre telefoner som ikke er laget for å måtte byttes ut etter et halvt år.

    For det første, så må du huske på at Android har 50% av smartmobil markedet i verden nå, og med så stor andel så er sjangsen stor for at noen er uheldig å få en mobil med feil på.

     

    Også vil jeg si det at iPhone 4 er langt i fra å være feilfri den. Den har feiler som andre mobiler også har + at den har en hardware feil som kan gi utslag på steder med dårlig dekning.

     

    Og til siste så vil jeg si at antall solgte enheter har lite å si på om noe er bra.

  7. @Exynos: Det er kun 3 år siden Symbian hadde 50% av smarttelefonmarkedet - ting kan altså endre seg veldig fort for de som ser ut til å ha en urokkelig dominerende posisjon i markedet - det gjelder også for Android.

     

    Vi vet f.eks at Microsoft og deres partnere - som med unntak av den gamle kjempen Nokia i stor grad er de samme som produserer Android-telefoner - står klare til å pøse milliarder av markedsføringskroner inn i en lanseringen av en rekke toppspesifiserte telefoner med Windows Phone 7.5 "Mango". Hvem vet hva resultatet vil bli i form av markedsandeler?

     

    Det er som kjent vanskelig å spå, spesielt om framtiden... ;)

    Jeg vil annta at du vet hvorfor Symbian døde slikt det gjorde?

     

    Om du vet det så vet du også veldig godt at dette skjer ikke med Android om dem fortsetter å oppdatere Android slik dem gjør nå.

  8. Vel, når Android har omtrent 50% av smartmobil markedet i verden allerede i nå hvor dem selger Android mobiler i bøtter og spann. Eller som hakka møkk, så er det noe som sier meg at uansett hva utfallet av disse søksmålene blir så tror jeg nok ikke at store selskap som Samsung, HTC, LG, og for den slags skyld, Sony Ericsson kommer til å gå fra Android til noe annnet OS.

     

    For dere må tenke på at inntektene til Samsung og HTC og andre merker er EKSTREMT bra når det kommer til å selge Android mobiler. Så selv om dem i værste tilfellet blir nødt til å betale en litt større engangssum eller en vis sum penger for hver solgte Android enhet, så ville tapene vært så noe inni granskauen vanvittig om dem skulle ha gått i fra Android til noe annet OS enn om at dem hadde betalt en engangssum eller en sum for hver solgte Android mobil. Så tapet ville ha blitt vanvittig mye mindre uansett om Google, Samsung eller HTC må betale for seg og fortsette med Android.

     

    Selv om det blir et tap i penger for Samsung og HTC om dem i værste tilfellet må betale til slutt, så er det ingenting som tyder på at noen av disse firmaene jeg har nevnt her kommer til å gå over til noen andre OS'er. Fordi tapet vil bli vanvittig enormt større om dem går over til Windows Phone 7 eller webOS. Fordi det er veldig få som vil ha mobiler med disse OS'ene i dag.

     

    Og da vil salget stupe som en stein om dem går så langt til å gå over til noe annet. Og da vil tapet bli mye større enn om at disse firmaene må betale en større engangssum eller la oss si 15 dollar hver Android enhet som blir solgt.

     

    Eller i værste fall, så vil bare disse Android mobilene bli litt dyrere enn vanlig som da igjen betyr at disse selskapene ikke taper noen penger. Og som jeg og andre har sagt, så ville jeg fortsatt ha kjøpt en god Android mobil selv om den hadde blitt 200-300 kr dyrere. Fordi hva en Android mobil kan gjøre er såpass mye verdt at det er verdt å betale en ekstra sum for det.

     

    Så til dere som tror at selskaper som Samsung, HTC, LG og Sony Ericsson osv kommer til å gå bort i fra Android. Hva får dere til å tenke det?

    • Liker 2
  9. Stadig mer opplysninger blir tilgjengelig om hvordan tyvene i Google opererer og hvordan selskapet havnet i patent uføret. Kan nesten ikke annet enn å le… laugh.gif

     

    ---En masse jadda jadda jadda som er mere ønsketenkning---

    Vel, å sitere noe som kommer i fra en Apple side sier jo alt om din troverdighet her laugh.gif

     

    Men når alt kommer til alt, så tror jeg nok Google kommer til å vinne dette uansett.

     

    Kanskje dette blir noe mer troverdig om det kommer fra FOSS patents, hvor (jeg antar) Appleinsider "hentet" inspirasjon til sin artikkel?

     

    http://fosspatents.b...gling-over.html

    Les mitt redigerte svar nå. Fant ut at det ikke var rett i fra AppleInsider.

  10. Stadig mer opplysninger blir tilgjengelig om hvordan tyvene i Google opererer og hvordan selskapet havnet i patent uføret. Kan nesten ikke annet enn å le… laugh.gif

     

    ---En masse jadda jadda jadda som er mere ønsketenkning---

    Er mange ting som kan komme frem, men jeg tviler på at det som er sagt der nå har så mye å si på hvordan alt kommer til å ende til slutt.

     

    Men når alt kommer til alt, så tror jeg nok Google kommer til å vinne dette.

     

    EDIT: Dette ble sagt: According to reports by Florian Mueller of FOSS Patents, the evidence in question centers around two emails, including one from Google's Andy Rubin, the original founder of the Android startup Google acquired to begin its smartphone platform.

     

    Hvordan vet dem med 100% sikkerhet at disse 2 e-postene er 100% ekte?

  11. De fleste jeg kjenner, inkludert meg selv, bruker smartelefonen stort sett kun til å ringe med å sende tekstmeldinger. Jeg liker en stor skjerm å trykke på, og det er vel det. Totalt unødvendig med andre ord, ikke er det noe lett å taste mens man kjører heller..

     

    Jeg sjønner godt at Apple selger i bøtter og spann. Min neste mobil skal jeg selge sjelen min til Apple jeg også, er møkk lei makkverket av en Android mobil jeg har. Nexus One, Androids hjemmebane, klarer ikke engang ta imot samtaler og få mikrofonen til å virke i tillegg til at skjermen blir svart så jeg ikke kan se hvem som ringer. For en fantastisk teknologi. Gi meg styrke..!

    Du vet at dette har ingenting med Android å gjøre?

     

    Dette har i høyeste grad med Android å gjøre. Alle problemene ble introdusert etter 2.3 oppdateringen, altså kun software bug. Et kjapt google søk viser at tusenvis av andre også fikk samme problemet. Men gidder Google gjøre noe med det ? Neeida..

    At en telefon har noen problemer trenger ikke å ha noe med Android å gjøre. Fordi problemer kan i mange tilfeller være på grunn av brukeren :!:

     

    Før du prøver deg på å si at dette er min feil, så kanskje du skulle ta deg tid til å lese hva jeg nettopp skrev. Google har selv konstatert problemet, men jeg antar det ikke blir gjort så mye med det, siden Nexus One trossalt er litt for gammel og for lite utbredt.

     

    Er det rart Apple selger i bøtter og spann da ? Overhode ikke..

    Kan jeg da spørre deg på hvorfor ikke alle med den telefonen har samme problemer da når du mener at Google har bekreftet problemet?

     

    Og når dette i tillegg bare er snakk om noen få tusen, så ville jeg ikke ha kalt dette for noe stort problem.

     

    Og om du tror iPhone 4 er feilfri, så tror jeg du går på en saftig smell. Fordi den har både software og hardware feil.

     

    Hvorfor tror du Amobil satte karakteren på iPhone 4 ned i fra 6 til 4?

  12. De fleste jeg kjenner, inkludert meg selv, bruker smartelefonen stort sett kun til å ringe med å sende tekstmeldinger. Jeg liker en stor skjerm å trykke på, og det er vel det. Totalt unødvendig med andre ord, ikke er det noe lett å taste mens man kjører heller..

     

    Jeg sjønner godt at Apple selger i bøtter og spann. Min neste mobil skal jeg selge sjelen min til Apple jeg også, er møkk lei makkverket av en Android mobil jeg har. Nexus One, Androids hjemmebane, klarer ikke engang ta imot samtaler og få mikrofonen til å virke i tillegg til at skjermen blir svart så jeg ikke kan se hvem som ringer. For en fantastisk teknologi. Gi meg styrke..!

    Du vet at dette har ingenting med Android å gjøre?

     

    Dette har i høyeste grad med Android å gjøre. Alle problemene ble introdusert etter 2.3 oppdateringen, altså kun software bug. Et kjapt google søk viser at tusenvis av andre også fikk samme problemet. Men gidder Google gjøre noe med det ? Neeida..

    Ganske rart med tanke på at noen få tusen ut av noen millioner enheter som ikke har disse problemene er så lite tall at det er mest sannsynligvis snakk om enheter med produksjonsfeil. Eller at det er snakk om at dem har hatt noen feil på mobilen fra før av.

     

    Og da vil jeg også si at dette ikke er et Android problem når det er millioner som ikke har disse problemene.

  13. Kan du forklare? jeg forstår ikke hvorfor jeg må bruke pakkedata for å sende MMS.

    Ehh, det har noe med at mobiloperatørene skal kunne indentifisere at du sender en SMS eller MMS.

     

    Og etter hva jeg vet så har det aldri vært mulig å sende SMS eller MMS via et Wi-Fi nettverk heller.

    Det har ikke noe med identifisering å gjøre. Dataene (bilde/lyd/film) som du sender via MMS må jo transporteres til mottaker og dermed må man sende dem via pakkedata. SMS trenger ikke pakkedata fordi det er kun små mengder med tekst som sendes over.

    Du tar feil. For hvis en SMS eller MMS skulle ha blitt sent via et Wi-Fi nettverk, så hadde det vært umulig for teleoperatørene til å finne ut hvem som sender SMS eller MMS.

     

    En SMS blir sendt via GSM nettverket og har sin info i SMS'en som da vil gå tilbake til teleoperatøren. Uten den infoen i SMS'en eller MMS'en, så kan ikke telefoperatørene ta betalning for de SMS'ene og MMS'ene om dem går via vanlig internett.

     

    Dem må vite hvem som sender det.

  14. Jeg bruker Netcom. Nå har jeg forsøkt å sende bilder til meg selv via WI-FI uten resultater, men så forsøkte jeg mobilt-nettverk og da ramla det plutselig inn bilder.

     

     

    Nettopp, samme her, må ha mobilnettet I gang for å kunne sende/motta mms

    Selvfølgelig må dere det.

    Kan du forklare? jeg forstår ikke hvorfor jeg må bruke pakkedata for å sende MMS.

    Ehh, det har noe med at mobiloperatørene skal kunne indentifisere at du sender en SMS eller MMS.

     

    Og etter hva jeg vet så har det aldri vært mulig å sende SMS eller MMS via et Wi-Fi nettverk heller.

  15. hvis du vil ha det beste, ligger iphone4 på 5000.

     

    Å si at Iphone 4 er "det beste" tar fra deg all kredibilitet, så derfor hadde jeg ikke tatt noe du har sagt seriøst.

     

    En Iphone klarer ikke dra de beste hodetelefonenene, så den er heller ikke et alternativ når man vil ha det beste innen musikkspillere på telefon.

    Så GSMarena har vel heller ingen kredibilitet når de skriver:

    "Audio quality impresses

    It's hardly a secret that all the previous iPhones had perfectly clean audio output with relatively low volume being their only problem. However Apple have obviously done the right thing and fixed that here, making the iPhone 4 one of the best music player among the mobile phones that we have seen."

     

    Hvilke hodetelefoner er de "beste"? Trenger hodetelefoner å være ekstremt tungdrevne for å være "best"? Tror ikke det.

    Og enda ble iPhone 4 grisebanket av Sony Ericsson XPERIA X10 som mp3 telefon i TV2 Hjelper Deg testen lol.

     

    Da kan ikke lydkvaliteten og funksjonaliteten ha vært så serlig bra alikavel på iPhone 4.

  16. Microsoft er jo sikkert godt fornøyd med den avtalen de fikk i land med Samsung. 15 dollar for hver Samsung Android telefon solgt er jo ikke dårlig, kanskje Apple er på utkikk etter noe lignende med HTC.

    Var ikke det HTC som måtte betale Microsoft dette?

    Nei HTC slapp billigere unna Microsoft. De betaler bare 5 usd. Evil bastards.

    Har du noen linker å vise til som sier at Samsung må betale Microsoft 15 dollar per Android enhet solgt da?

     

    Kan ikke huske å ha sett noen plasser at dem må gjøre det. Men mulig jeg ikke har fulgt helt med da.

  17. Dette er noe jeg fant i en annen tråd her.

     

    Men Google har hvertfall sagt noe om denne saksøknings greia nå.

     

    Her er hva Google sa.

     

    When the lawsuits against Google and its manufacturing partners just seem to keep piling up with no end in sight, leave it to Google’s Erich Schmidt to boil the whole mess down to a few quotable choice words. Patent, intellectual property, and copyright infringement aside claims aside, Schmidt sees all the legal nonsense as little more than a defensive maneuver on the part of companies that can’t keep up with Google’s pace:

    “…Our competitors are responding. Because they are not responding with innovation, they’re responding with lawsuits. We have not done anything wrong and these lawsuits are just inspired by our success.”

    In case it isn’t clear, Schmidt is levying those words straight at the likes of Apple, Oracle, Microsoft, and others who have recently attempted to turn a cheap profit in the courts off of Android. Those are some bold words, but bold words backed by the very success Schmidt speaks of. We have to agree with his take on the whole thing, the corporate bickering and lawsuit happy lawyers are getting a bit out of hand.

  18. Nei nei nei, jeg liker ikke at Apple patenterer alt de kommer over, men virkeligheten er at Apple HAR patent på slike ting, og dermed KAN de saksøke. Noe de også gjør. Uansett hvor mye dere syter og klager så endres ikke det. Hadde Google hatt disse patentene så hadde det blitt stille i denne leiren. Det er jævlig sikkert.

     

    Men dette er svært vanskelig for sosialistiske nordmenn å skjønne da dere forventer at verden er rettferdig og alle kan få og ta det dem vil.

    Du vet det at selv om noen har patent på noe, så forhindrer det ingen i å ta den som høl i huet og idiotisk.

     

    Slike patenter kan bli kastet ganske så fort, for det går i mot konkuransen i markedet i dag. Om Apple taper denne saken, så blir denne patenten kastet for alltid.

     

    Og spesielt med tanke på måten de blir brukt mot HTC / Android, så er det noe som burde gå opp for alle her på hva Apple egentlig prøver seg på.

  19. Yeah. I'm the stupid one... :roll:

     

    Hvem, kan dere rekke opp hånda slik at man vet hvem som står bak hva denne personen sier?

     

     

    Om du ikke har fått det med deg, så snakker vi om patentene Apple saksøker andre firmaer for. Også snakker vi om hvorfor disse patentene er høl i huet.

     

    Også snakker vi om at dem som aksepterer slik fremgangsmåte som Apple bruker nå, så sier det meg noe at dere er fullt inn for å kunne se Android spesielt tape mot Apple med at Apple fjerner andre konkurenter i fra markedet i USA siden dem ikke liker konkuranse.

     

    Dette er hva hele saken omhandler.

     

    Enhver person med IQ høyere enn en ape ser helheten og ser også på hva Apple prøver seg på. Og det er ikke bare jeg alene som ser det.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...