Gå til innhold

Desu

Medlemmer
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Desu

  1. Har sett flere tilfeller av dette her i bygda også. Det er som oftest ikke de mest oppegående guttene som finner på slike ting, og det blir pratet en del på. Ser også at flere av disse jentene ofte bruker guttene til å kjøpe røyk, snus, alkohol osv til dem og selvsagt kjøre dem hvor enn de vil. Personlig ville jeg aldri gått igjennom med noe sånn, men om du føler det er riktig og du ikke blir brukt så kjør på for min del.

  2. Var litt usikker på hvor jeg skulle poste denne, så admin får bare flytte den om det er feil. :)

     

    I det siste jeg har sett at flere av mine "mindre smarte" facebook venner har delt innlegg fra nettsiden http://rettferdigbarnevern.wordpress.com/. I mine øyne virker denne sida høyest useriøs, på lik linje med fyret.nu osv. Aldri vært borti barneværnet selv, så jeg skal ikke uttale meg noe om hvordan det fungerer. Men jeg tviler sterkt på at de reiser rundt og "stjeler" barna fra foreldrene helt uten videre som mange av artiklene inne der viser til.

     

    Dette virker mer som en side der foreldre som har blitt fratatt barna sine pga sterk omsorgssvikt kan få legge ut historier om hvordan barneværnet tok barna dems uten noen spesiell grunn og prøve å sverte barneværnet alt de kan.

     

    Ser også at flere av artiklene er forferdelig dårlig skrevet, for eksempel denne. Her klarer jeg rett og slett ikke å fatte sammenhengen, for teksten henger så utrolig dårlig sammen og har alt for mange forkortelser og skrivefeil. Ble ikke veldig klok av videoen heller. Ser også at de prøver å tigge penger for å "gjøre opp med barneværnet".

     

    Noen som har noe informasjon om denne nettsida?

    Veldig nysgjerrig på hvem som driver med dette og om det i heletatt er noe sannhet i noe av det som står der.

     

     

  3. Hadde en lignende situasjon der en "kamerat" parata masse dritt om meg til eksen min i ei tid der det var ganske dårlig mellom meg og hu allerede. Noe som resulterte i at det ble slutt. Et par uker senere så jeg denne "kameraten" prøve seg på hu på en fest. Dette var ikke aktuelt ifra hennes side uansett, men han prøvde likevel hardt.

     

    Dette resulterte at jeg gav han en runde med god gammeldags juling ute der. Innså også at dama ikke var no å spare på når hu har lettere for å tro på alle andre enn meg. Jeg og denne kameraten er nå gode venner igjen, men er fortsatt litt forsiktig med hva jeg forteller til han. Dama har jeg hatt veldig lite kontakt med etter dette, noe jeg egentlig ikke angrer på.

    Everything_went_better_than_expected.png

     

    Kanskje du skulle prøve noe lignende?.. :)

    • Liker 1
  4. Minner meg om da jeg kjørte av på moped for noen år siden.

    Kom på sykehuset og fortalte alt som det var og at armen var vond og at jeg nesten ikke fikk brukt hånda, klarte ikke å ta inn clutchen engang. Dette var i sommerferien og det var en utenlandsk lege som sikkert var "sommervikar" som jeg møtte.

    Han klemte litt på armen min og sjekka litt, deretter fikk jeg beskjed om at den bare var forstua og at det hadde vært mye vondere om den var brukket. Så jeg ble sendt derifra uten å inn på røntgen engang.

     

    Etter noen dager begynte jeg å kjøre moped igjen, og to uker etterpå var det fortsatt like vondt. Stakk derfor til fastlegen min og ble sendt på røntgen, der det viste seg at armen faktisk var brukket.

    Fikk da beskjed om at dette måtte brytes opp igjen, før selveste "overlegen" kom og gav beskjed om at det ikke var nødvendig, siden det kom til å gro rikig ettersom jeg vokste. Selv om jeg var 191cm da og er 193cm nå og ikke har vokst noe særlig ellers utenom muskler.

     

    Resultatet var 6 uker med gips og en arm som er litt mer bøyd enn den andre. Smertene er borte for lengst og den brukkne armen er omtrent like funksjonabel som den andre. Vær heller litt pågående og mas og pass på at du får sjekka deg ordentlig enn å ende opp som meg. Er ikke alle legene der ute som har like god peiling...

  5. Kjøp deg en gainer og drikk denne sammen med helmelk 2-3-4 ganger om dagen i tillegg til at du spiser like mye som før. Funka bra for meg, ble ikke feit, men la på meg en del.

    Siden jeg trente samtidig, noe man som oftest gjør om man bruker gainer så la jeg ikke på meg så mye fett som jeg sikkert ellers hadde gjort, men kan vel være en ide å prøve? :p

  6. Har vurdert å bestille meg e-sigarett nå, men er en ting jeg lurer på.

    Så noen videoer på youtube med div reviews av smaker o.l, der det ikke så ut som at de trakk ned på samme måte som ved vanlig røyking. Så ut som de bare dro det inn i munnen og blåste ut med en gang istedenfor å trekke det nedi lungene som når man røyker til vanlig.

     

    Kunne noen vært snille og forklart meg om dette er tilfelle eller om det er jeg som har sett helt feil? Eventuelt hvordan man røyker e-sigaretter på den riktige måten?

  7. Skal du trene "armer" vil jeg anbefale å teste ut noen curls med stang, selv liker jeg denne veldig godt:

    2-15vk786.jpg

     

    Pushdowns er også veldig bra om du skal trene armer:

    pushdowns.jpg

     

    Og franskpress:

    470982-9-1295816227889.jpg

     

    Men frivekter/manualer er noe av det beste du kan bruke for å trene, så ville ikke kutta ut det.

    En annen øvelse med manualer du burde prøve er skråbenk, selv om den først og fremst trener bryst så hjelper den også til på armene.

    skra_hantel_press2009.jpg

    Du kan godt lese litt på fitnessbloggen og lignende sider. Ligger veldig mange bra guider ute der.

    Feks her http://fitnessbloggen.no/ovelser/ er det veldig mange bra øvelser og gode guider på hvordan de utføres.

  8. Øl er ikke ille så lenge det drikkes kaldt, men øl som har ligget i en bærepose inne halve kvelden smaker sjelden godt. Siden jeg er fra bygda er ikke polsprit min sterkeste side :laugh:, men captain morgan + cola er jo alltid en vinner, Jack Daniels er hellt ikke galt om det ligger i et glass med isbiter.

     

     

    For en stund tilbake testa jeg også hvilken energidrikk som var best å blande med sprit, og da synes jeg monster var best på både smak og å gjemme spritsmaken.

  9. Har nesten samme oppsett som deg, bare med en Yamaha receiver og det låter veldig greit "out of the box" men etter romkorrigering og litt fikling med instillinger blir der enda bedre.

    Har ikke så mye kjennskap Pioneer receivere men såvidt jeg vet skal de også ha en slags rom korrigering som du kan prøve ut, gjør heller ikke noe om du roter litt i instillinger, går an å resette det. Men om du velger å ikke røre noen instillinger eller noe så skal ikke høyttalerne ta noe skade av det, nei.

×
×
  • Opprett ny...