Gå til innhold

Bøller

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bøller

  1. Kan bare si at det er en bra ting det blei utsatt. Fikk prøvd spillet på fredag i stress testen de hadde, spillet trenger en del mer arbeid før det blir bra. Men kamp systemet og selve spillet virker meget bra. Var faktisk imponert over det. Spesielt kamp systemet.

    Så noe flopp kan eg ikke tro det blir. Å si at det er en flopp uten å ha prøvd er bare teit. Prøv det først. Screenshots og filmer sier ingen ting hvordan du vil oppleve spillet.

  2. AO har eg mange gode miner i fra. Og lurer sterkt på å begynne igjenn. Men det var en ting som plaget meg veldig før og gjør kanskje no og.

    Våpen og armor har det kommet et system på hvordan du ser om det er bra eller dårlig? Synest å huske å ha slitt noen veldig med det før.

    Og så lurer jeg på om hvis eg begynner på level 1 går leveling fortere og er det quest å gjøre no eller er det bare mission terminals forsatt?

  3. Ops skreiv litt feil

    Det eg mente var: Hvordan får eg de instillingene eg har noe på mapene mine over i den nye reinstaltre Windows Vista.. Må eg ta alle instillingen på nytt? eller er det noe måte og lagre de instlingene eg har noe og få de over i den nye reinstalrte windowsen på.-..

    Så kjedelig å forandre mappene gang på gang når man må reinstallere.

  4. Hei

     

    Jeg tenkte på å reinstallere vista.. Det eg lurer på er om det er mulig på noe måte å få lagret innstillingene eg har i windows Explorer angående hvordan eg har mappene mine.. F.eks.. på C: partisjon har eg f.eks noen i Titels og på D: har eg noen mappene på Detaljer..

     

    Er det mulig å save de instillingene på noe måte?

  5. Hei

     

    Den 1'ene harddisken min fikk partisjon kræsj eller noe i går. Alle partisjonene mine forsvant fra den. Jeg brukt 2 programmer for å skaffe tilbake partisjonene men de 2 klarte bare å få tilbake 2 av 3. Og det er den 3 partisjonen som er viktig for meg.

    Eg har brukt ActivePartitionRecovery 2.5 og testdisk-5.3.win. Eg lastest også ned et program som heter VirtualLab Client. Det klarte å finne den siste partisjonen men eg må betale 113$ for å få det ut noe som eg ikke gid. Noen som vet om noen gratis programet som testdisk som fungerer bra??

    Trenger hjelp.. gir snart opp :hmm:

  6. Når eg leser i her så påster flere av dere at dere vet hvor mange som er abonnent i Anarchy-online.

    Funcom har aldri sagt hvor mange som abonnere, det eneste de har sagt og det sa de for omtrent 2 uker siden er at de har nok abonnenter og at det øker fint. Noe mere om det har de aldri sagt.

    Så slutt med det tullet om at noen av dere vet hvor mange som spiller i AO. Ingen vet det uten om Funcom!!!!

     

    AO er å forbli det beste spillet. God grafikk, masse forskjellig å ta seg til. Og god stemming blant folk. Som eg lese på forumet til AO. Det er det eneste spillet som har et HJERTE!!!

    Selv om det kommer av og til en del bugs så lurer på hvilket spill som ikke har det????

    Og de bugene som er i spillet er ikke noe store. Spillet er stabilt og funker bra!!

  7. Hei

     

    Jeg skal i millitæret og trenger noe å gjøre på der nede. Så derfor trenger jeg en bærbar maskin.

     

    Jeg er ikke noe spesielt inne i "bærbar"miljøet så jeg trenger noe råd.

     

    Jeg har max 11500,50kr å bruke på ny bærbar.

     

    Noen som vet et bra kjøp???? :o

    eller en side som selger billige bæbare maskiner??

  8. Hei

     

    Leser en god del innlegg om at graffiken i SWG er så utrolg bra.. :o :o Det kan jeg godt være enig i..men er det det eneste dere ser på??? tenker dere ikke på gameplay?? Eller skal dere som synest graffiken er så utrolig bra, kjøpe spillet bare for å se på et tree eller et hus som har god graffik?

     

    har beta testa SWG og eg må si det er no tull... de har fjernet mange ting som de sa de skulle ta med og hvor teit er det å ikke kunne hoppe..(du kan men det er en (EMOTE)

     

    Når jeg skal ha et spill ser eg for det meste på gameplayen.. Suger spillet med gameplay men HAR en sinnsjuk grafikk kjøper jeg det aldri..Har det god gameplay og ikke så god grafikk blir det kjøpt... Tenk f.eks på Unreal2 god grafikk, men kjedelig gameplay(et dårlig spill) Unreal Tournament middels grafikk, men god gameplay(BRA spill)

     

    Men alle har forksjellige meninger om en ting.

    Mitt råd

    Ikke kjøp SWG med enn gang, vent f.eks et år eller spill et anna spill. og les det som står her: http://www5.playnet.com/bv/wwiiolhq/dg_mes...rent_id=2836434 som Moxin skriver stemmer på det meste av det han skriver.

  9. har beta testa SWG og.....hater meg selv for å ha gjort det. Tapte masse penger på å få det fraka hit og spillte det bare et par ganger.. Var veldig veldig kjedelig :evil::evil: . Er UTROLIG skuffet over det.

    Anarchy-Online var mye bedre i beta testingen enn det SWG er no.

     

    Har hørt at SWG skal ha en høy måneds avgift og..bare for å suge ut mer penger på Starwars

  10.  

    Exeter: Aldri mer post skjermbilder rett i innlegget. Det strider i mot all normal folkeskikk og netikette. Anse dette som en advarsel, og skjerp deg.

     

    Jeg må bare spørre.. Hva er det som er gale med det han har gjort?? Og hvofor er det i strid med normal folkeskikk??????

     

    Jeg kjøpte planetside her om dagen.... Er ikke helt imponert..JEG ANGRER!!! Første spillet jeg ikke får helt til...Bare dør...:(

×
×
  • Opprett ny...