Jump to content

Bøller

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Kan bare si at det er en bra ting det blei utsatt. Fikk prøvd spillet på fredag i stress testen de hadde, spillet trenger en del mer arbeid før det blir bra. Men kamp systemet og selve spillet virker meget bra. Var faktisk imponert over det. Spesielt kamp systemet. Så noe flopp kan eg ikke tro det blir. Å si at det er en flopp uten å ha prøvd er bare teit. Prøv det først. Screenshots og filmer sier ingen ting hvordan du vil oppleve spillet.
 2. AO har eg mange gode miner i fra. Og lurer sterkt på å begynne igjenn. Men det var en ting som plaget meg veldig før og gjør kanskje no og. Våpen og armor har det kommet et system på hvordan du ser om det er bra eller dårlig? Synest å huske å ha slitt noen veldig med det før. Og så lurer jeg på om hvis eg begynner på level 1 går leveling fortere og er det quest å gjøre no eller er det bare mission terminals forsatt?
 3. Ops skreiv litt feil Det eg mente var: Hvordan får eg de instillingene eg har noe på mapene mine over i den nye reinstaltre Windows Vista.. Må eg ta alle instillingen på nytt? eller er det noe måte og lagre de instlingene eg har noe og få de over i den nye reinstalrte windowsen på.-.. Så kjedelig å forandre mappene gang på gang når man må reinstallere.
 4. Hei Jeg tenkte på å reinstallere vista.. Det eg lurer på er om det er mulig på noe måte å få lagret innstillingene eg har i windows Explorer angående hvordan eg har mappene mine.. F.eks.. på C: partisjon har eg f.eks noen i Titels og på D: har eg noen mappene på Detaljer.. Er det mulig å save de instillingene på noe måte?
 5. Hei Den 1'ene harddisken min fikk partisjon kræsj eller noe i går. Alle partisjonene mine forsvant fra den. Jeg brukt 2 programmer for å skaffe tilbake partisjonene men de 2 klarte bare å få tilbake 2 av 3. Og det er den 3 partisjonen som er viktig for meg. Eg har brukt ActivePartitionRecovery 2.5 og testdisk-5.3.win. Eg lastest også ned et program som heter VirtualLab Client. Det klarte å finne den siste partisjonen men eg må betale 113$ for å få det ut noe som eg ikke gid. Noen som vet om noen gratis programet som testdisk som fungerer bra?? Trenger hjelp.. gir snart opp
 6. Hei Jeg lurte på å kjøpe meg nytt skjermkort. Men trenger de nye skjermkortene på markedet en kraftig strømforsyning?? Tenkte å kjøpe enten ny GeForce 6800 Ultra eller Ati 800XT. Har en strømforsyning på 300W vil det gå bra?
 7. Når eg leser i her så påster flere av dere at dere vet hvor mange som er abonnent i Anarchy-online. Funcom har aldri sagt hvor mange som abonnere, det eneste de har sagt og det sa de for omtrent 2 uker siden er at de har nok abonnenter og at det øker fint. Noe mere om det har de aldri sagt. Så slutt med det tullet om at noen av dere vet hvor mange som spiller i AO. Ingen vet det uten om Funcom!!!! AO er å forbli det beste spillet. God grafikk, masse forskjellig å ta seg til. Og god stemming blant folk. Som eg lese på forumet til AO. Det er det eneste spillet som har et HJERTE!!! Selv om det kommer av og til en del bugs så lurer på hvilket spill som ikke har det???? Og de bugene som er i spillet er ikke noe store. Spillet er stabilt og funker bra!!
 8. Eg har det..Og eg anbefaler det spilllet på det sterkeste. Du kan lese mer om spillet her: -http://www.the-guild.com/ (Spillets side) - www.hagentur.de/theguild(veldig bra side med masse informasjon
 9. Hei Jeg skal i millitæret og jeg lurer på om det er lov å ta med seg et kamera og hva anbefaler dere at jeg kjøper???
 10. Har kjøpt meg TFT Trenger flere campaings.. 8)
 11. Hei Lurer på om det er noen som har noen gode sider hvor du kan laste ned nye campagins til warcraft 3??? Har bare www.warcraftIII.com :oops:
 12. Hei Jeg skal i millitæret og trenger noe å gjøre på der nede. Så derfor trenger jeg en bærbar maskin. Jeg er ikke noe spesielt inne i "bærbar"miljøet så jeg trenger noe råd. Jeg har max 11500,50kr å bruke på ny bærbar. Noen som vet et bra kjøp???? :o eller en side som selger billige bæbare maskiner??
 13. Hei Leser en god del innlegg om at graffiken i SWG er så utrolg bra.. :o :o Det kan jeg godt være enig i..men er det det eneste dere ser på??? tenker dere ikke på gameplay?? Eller skal dere som synest graffiken er så utrolig bra, kjøpe spillet bare for å se på et tree eller et hus som har god graffik? har beta testa SWG og eg må si det er no tull... de har fjernet mange ting som de sa de skulle ta med og hvor teit er det å ikke kunne hoppe..(du kan men det er en (EMOTE) Når jeg skal ha et spill ser eg for det meste på gameplayen.. Suger spillet med gameplay men HAR en sinnsjuk grafikk kjøper jeg det aldri..Har det god gameplay og ikke så god grafikk blir det kjøpt... Tenk f.eks på Unreal2 god grafikk, men kjedelig gameplay(et dårlig spill) Unreal Tournament middels grafikk, men god gameplay(BRA spill) Men alle har forksjellige meninger om en ting. Mitt råd Ikke kjøp SWG med enn gang, vent f.eks et år eller spill et anna spill. og les det som står her: http://www5.playnet.com/bv/wwiiolhq/dg_mes...rent_id=2836434 som Moxin skriver stemmer på det meste av det han skriver.
×
×
 • Create New...