Gå til innhold

Spider

Medlemmer
  • Innlegg

    974
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spider

  1.  

    Men for all del: Ja, steng denne tråden. Og takk til alle som deltok og beviste at fordumsmentaliteten som trådstarter besitter ikke hører hjemme på hverken dette forumet, eller i samfunnet forøvrig.

     

    Du viser forkastelige holdninger til ytringsfriheten. Du benytter deg frimodig av ytringsretten selv, men er så frekk at du nekter andre det samme.

     

    Slike holdninger er direkte årsak til problemene i Sverige. Der har det skapt et ekkosamfunn hvor bare visse meninger er sosialt akseptabelt å ytre. Ytringsfrihet betyr fint lite om sosialt press hindrer utøvelse av friheten.

     

     

     

    Hvis du leser innlegget jeg svarer på så ser du at det er trådstarter selv som ber om å få tråden stengt. Jeg prøver overhode ikke å forhindre trådstarter i å ytre seg, men poengterer snarere det jeg oppfatter: at han/hun velger å ikke svare på kritikk av sine meninger.

     

    Og hva er problemet med å mene at hans/hennes mening ikke hører hjemme i dagens samfunn? Det er min mening. Hvis du er uenig i den, så må du gjerne utfordre den.

  2. Tråden kam stenges

     

     

    HAHAHAHA!!!!

     

    "Ooooh, se på meg: jeg prøver å være edgy og si forferdelige ting i troen på at ingen sier meg imot."

     

    Men for all del: Ja, steng denne tråden. Og takk til alle som deltok og beviste at fordumsmentaliteten som trådstarter besitter ikke hører hjemme på hverken dette forumet, eller i samfunnet forøvrig. 

    • Liker 3
  3. Sa bare at homoer er noe graps. Trenger ikke ta helt av. Må få lov å ha mine meninger

    Du opprettet en tråd på et diskusjonsforum. Tåler du ikke at folk utfordrer meningene dine, så vil jeg på det varmeste anbefale deg at du holder meningene dine for deg selv.

    • Liker 5
  4. Med forbehold om at hele denne tråden lukter troll:

     

    Det er for gale at NSB viser homoer støtte og smekker opp regnbueflagg på togene. For noe graps homoer er. Enige?

     

    Hvorfor er det galt av NSB å støtte de homofile? Hvorfor er homofile "graps"? Har du en reell tanke bak meningene dine, eller er du bare her for å øse ut eder og galle?

     

    Skal si folk svarer her haha. Men at homoer kan bli viet i kirka er hvertfall idioti

     

    Hvorfor er det idioti å la homofile bli viet i kirken?

     

    Mennesker skal føre slekta videre og så kommer disse homoene.... blir feil i mine øreer hvertfall. Uffameg for noe graps

     

     

    Hvordan blir det feil? Legger homofile kjepper i hjulene for heterofile som vil ha barn?

    • Liker 2
  5. Linkin Park har jeg ikke hørt på siden ungdomsskolen, og selv om låta vekker et og annet minne fra den tiden så gir den meg ikke så veldig mye mer enn det. Denne typen musikk betydde mye for meg da jeg var en ung, hormonell og lett irritabel tenåring, men som en nå tilnærmet voksen mann så er ikke akkurat dette musikk jeg identifiserer meg med i dag. 2.5/10

     

  6. Jeg syns første del av H8 var kolossalt mye bedre enn den siste. Herlig tempo og dynamikk i scenene som komplimenterte spenningen mellom de ulike karakterene. Så kom del 2 og ødela alt sammen. Men, så er jeg heller ikke spesielt begeistret for Tarantino. Jeg fikk det jeg forventet, noe som er synd siden filmen begynner såpass sterkt.

     

    Jeg så den forøvrig i Ultra Panavision på Cinemateket, og er det bare meg som føler at det var et litt bortkastet potensiale å sløse bort denne teknologien på en film som for det meste finner sted innendørs?

  7. A: Hva slags tro søker du håp i?

    B: hva er frelse for deg?

    C: hvorfor tror du på frelse?

    D: hvordan vet du at du har fått frelse?

    E: hvordan vet man å være i samstemthet med frelsen?

    F: hva skjer etter døden?

    A: Troen på meg selv.

    B: Å leve mitt liv slik jeg ønsker å leve det.

    C: Fordi jeg tror på meg selv.

    D: Det vet jeg ikke. Men det er heller ikke poenget.

    E: Det vet jeg ikke. Men jeg vet at å etterstrebe det gir livet mitt verdi.

    F: Det vet jeg ikke.

  8. Er det "fremmedfiendtlig" å snakke ut om de virkelige fremmedfiendtlige som invaderer Europa og begår overgrep på kvinner fordi de ikke tilhører deres religion/ideologi?

    Hvis du kun henviser til de som faktisk har foretatt slike overgrep med den samme motivasjonen som du her nevner så er det ikke fremmedfientlig. Hvis du derimot bruker disse hendelsene til å generalisere en større gruppe mennesker hvor normalen er å ikke gjøre slike handlinger, da er du fremmedfientlig.

    • Liker 1
  9. It Follows er en drittfilm på alle måter, men media fikk den til å se bra ut, derfor ble det mye hype rundt den. Hype is all.

    Tull og tøys. It Follows er en drittfilm hvis du vil at den skal være en drittfilm. Vi som liker den, liker den utifra være egne premisser og preferanser, ikke dine. Det finnes ikke et objektiv svar her som avgjør hvorvidt filmen er god eller ikke.

  10. Det blir vel som med Saw og Hostel. Folk elsket dem pga det var så mye blod og gørr, og man skulle tro de var en revolusjon på det området. Vi som faktisk bryr oss som filmer har sett verre filmer i flere tiår før noen av dem kom. It Follows er bare bra hvis du har absolutt null kjennskap til filmer i den sjangeren fra før. Dermed vet du jo ikke bedre. Dte er utallige filmer som gjør akkurat det samme, bare mye bedre. Men hvis du ikke har sett noen av dem har du jo ingenting å sammenligne med, dermed er det lett å tro det er en bra film. Det er det på ingen måte.

    Deg om det.

    • Liker 2
  11. Jada, muslimer liker kristne så godt at kristne blir gjengvoldtatt og sjikanert på groveste av muslimer daglig. Dette skjer i Europa, Afrika, Midtøsten(ikke minst av IS - som følger muhammed til punkt og prikke som nettopp mente at muslimer har rett til å voldta ikke-muslimske kvinner).

    Kilde?

    • Liker 2
  12.  

    Gikk til angrep på innvandrere i Köln: - Hadde planlagt menneskejakt

     

    http://www.dagbladet.no/2016/01/11/nyheter/koln/utenriks/42704717/

     

    Vi ser jo hvem som har spesiell agenda. De trengte bare et påskudd.

     

    Takk og lov for at noen tar ansvar mener jeg :)

     

    Eh.. Ansvar? På hvilken måte er dette å ta ansvar? En gruppe menn ufører motbydelig handlinger, så derfor er det legitimt å gå til angrep på andre menn som ligner på dem?

    • Liker 1
  13. Muslimer er mer enn religionen de tror på. De kan være kapitalister, kommunister, nasjonalister, rasister, you name it. 

    En indoneser = afganer? Inder = nordmann?

    Snakk om Islam som en identifiserende ideologi så ser du bare 1 tabell i databasen.

    La oss heller ikke glemme fellesnevneren som er gjennomgående for samtlige: de er mennesker. Men, skal vi miste troen på mennesket av den grunn?

  14. Interessant, og absolutt holdbart som dokumentasjon. Men, hun skriver i abstraktet at immigrasjon bidrar til 1/5 av prisøkningen, og hun utdyper dette på side 39:

     

    In order to better understand the estimated effect, I calculate the average impact of immigration on house prices. First, I find the average immigrant inflow over the four cities from 1986 to 2012. This annual average is 0,49% of a city’s population. Thus this annual inflow of immigrants causes housing prices to increase with 0,49%*2,9%=1,42%. By comparing this figure with the average yearly growth rate of the housing prices, I find the share of the annual increase in housing prices caused by immigration. The average yearly growth rate of housing prices in the four cities from 1986 to 2012 was 7,3%. This means that nearly one fifth [1,42%/7,3%≈19%] of the total price increase is associated with immigrant inflows. This is lower than the average impact of two- thirds found on Swiss data by Degen and Fischer (2009), and the average impact of one quarter found on Spanish data by Gonzalez and Ortega (2013). However, my findings are not perfectly comparable with the findings from Switzerland and Spain, since the two other studies only use data from after 2000. If I do this calculation using the post 2000 sample instead of the full sample, I find that immigration was responsible for 29% of the annual increase in housing prices.

    Det ville vært interessant å se de faktiske tallene for 2000 og utover, samt hvor stor bit av kaken immigrasjon påvirker økning i boligprisene i Sverige. Ikke minst vil det òg være interessant å se hvilke andre faktorer som spiller inn i prisøkningen, og hvilke av disse som er den dominante.

×
×
  • Opprett ny...