Gå til innhold

Heddy

Medlemmer
  • Innlegg

    499
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Heddy

  1. Aargh, holder på å bli gal. Prøver å komme på et dataspill jeg spilte som lita. Er et barnespill, minner litt om Theme Park og lignende spill, men man skulle lage og vedlikeholde et naturreservat i Afrika eller noe. Husker et mål var å samle alle "de fem store", også til man imot turister og bygde hytter for dem og slikt. Av og til kom det naturkatastrofer som tørke og lignende.

     

    Blir GAL av ikke å komme på det. Noen innspill?

  2. Gratulerer med datter BananLaks!

     

    Jeg sitter i nye leiligheten, vært her noen dager nå, men har ikke nett som er ganske kjipt, får nok merke det på tlfregninga. Jaja. Vi klarer å more oss likevel, siden jeg gravde frem gamle Nintendo 64 og Mario Kart :D fuck yeah!!

  3. Fuck jäh, fri fra jobb frem til mandags morgen! Planer for helga, folkens?

    Flytte med kjæresten :D Driver og pakker ned ting nå, og flytter i morra. Har så langt fylt to kofferter fulle bare med bøker og dvd-er. Vet ikke hvor jeg skal få plass til resten, sukk..

  4. Tror aldri jeg har blitt dårlig av noe som helst jeg har spist noensinne. Og jeg er egentlig litt for dårlig på å ta forholdsregler når jeg velger spisested og hva jeg bestiller, uansett hvilket land jeg er i. Heldig sånn sett.

×
×
  • Opprett ny...