Gå til innhold

007CD

Medlemmer
  • Innlegg

    10 178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 007CD

  1. Rare skjermproblemer kan forekomme av kabler som oftest, så ombytte, test og se om problemet fortsatt er der eller om det flytter seg.

    Flytter problemet seg så har du synderen, og det er kabelen hvor du bare handler en ny og kaller det fixed.
    Er problemet der fortsatt så kan det være skjerm eller skjermkortet, og da må du omrokkere signaler og se om problemet kommer fra samme port på skjermkortet eller om det følger skjermen som er brukt.

  2. Hadde lignende stripe problematikk med ett GTX 680 for en tid tilbake.

    Litt undersøking så fant jeg 2 syndere som skapte problemet.
    Synder 1: Skjermen var på siste verset og hadde en del fargeproblemer.
    Synder 2: Kabelen var dårlig og gav rare striper på erstattningskjermen, byttet kabelen også og da var det tut og kjør, samme skjermkort.

  3. Avhengig av programmet du spiller av fra, så kan du knytte opp bestemte lydkort for ulike kilder.
    Koble kort nr 2 til lydanlegget til rommet, deretter setter du kort nr 1 til standard i Windows, det er dette som blir valgt av spill og lignende.

    I musikkavspillingen så må du ha innstillingen og sette denne til lydkort 2 manuellt og overstyre Windows sin standard.
    Da skal du kunne ha 2 ting gående samtidig.

  4. Det er nok ingen automatisk jobb du har tatt for deg her.
    Du må nok starte opptak i Audacity fra Line In, starte kasettspilleren, ta opp hele side 1 av kasetten til en stor fil.

    Deretter må du klippe ut Spor 1, lagre som en fil.

    Klippe ut spor 2, lagre som en fil.

    Deretter kan du sette hele greia sammen som en Lyd CD i ditt favoritt brenneprogram hva enn det måtte være.

  5. FAT32 er det eneste offisielle universelle filsystemet, er en grunn til at EFI partisjonen under oppstart er fortsatt FAT32 og ikke noe annet.
    Ellers vil jeg slå ett slag for Linux sine EXT3/4, de er gamle journalsystemer, men du vil kunne få til å lese disse en god del i fremtiden.

    Uansett er fienden din ikke filsystemet men mediumet, minnepenner suger til å holde data over lengere tid, her er eksterne harddisker bedre om du skal langtidslagre selv om disse også har sine åpenbare problemer.

    • Liker 1
  6. 18 hours ago, Omnia vincit amor said:

    Forslaget ditt vil gjøre at konsekvensene for utvikleren blir enda verre. Hvordan tror du Rockstar reagerer på det? Det blir nok en straffesak dersom dette skjer, det kan jeg love deg, og det ville vært opphavsbrudd, og et grovt et, da kildekoden vil inneholde innhold fra spillet. 

    Men da har allerede toget gått som det har uansett, så konsekvensen blir nok mye tårer på kontoret til sjefene i Rockstar og mye bruk av Kleenex :D

  7. Flotte greier i teorien, men om produsentene av dingsene følger samme filosofi som før så spiller det ingen rolle om det er basert på Windows, Linux, Mac eller Whatever OS da sikkerhetsproblemene ofte skyldes latskap og dårlige prioriteringer når det tilpasses bruken sin.

    Så ja, bedriften er fortsatt ikke trygg for kaffemaskinen som er tilkoblet WiFi som bestemmer seg for å sende data til mannen i Kina.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...