Gå til innhold

Argoniel

Medlemmer
  • Innlegg

    2 717
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Argoniel

  1. Siden så mange sliter med å få spilt spillet, og ikke har kommet så langt som mange andre, setter jeg litt om en annen stemmeskuespiller i spoiler!

     

     

    Liker også at Mark Hamill er tilbake, selv om han sa at Arkham City var siste gang han skulle innta rollen som The Joker!

     

     

    Han sa han kom tilbake om han kunne være med på

    hvordan Joker ble til. A.K.A The Killing Joke.

    så satser på en vanvittig fet story/flashback :D

     

    Den skuespilleren er vanvittig flink i rollen sin.

  2. Men Protheans har vel ikke vært i Andromeda. Så de quick travel pointsa er jo ikke der. Det kan jo selvfølgelig være at Protheans eller en annen rase har vært der og har lagd tilsvarende ting. Kanskje vi finner en settlement med Protheans? 

     

    Jeg håper ikke de kutter ut Krogans og rasene, for de likte jeg veldig i ME1-3. Men er det en ny galakse så BØR de jo egentlig gjøre det...

  3.  

    HVORFOR skal Davos drepe Melisandre? Ja han liker henne ikke. Men han vet ikke at HUN drepte Shereen. Han vet bare at alle er døde.

     

    Hvorfor skal han ikke drepe henne? Den eneste grunnen til at han ikke har gjort det før, er at han ble stoppet. Han holder henne ansvarlig for sin sønns død, og nå også sikkert Stannis og etterhvert Shireen. Tror ikke Davos er så naiv at han ikke klarer å tenke seg til at Melisandre hadde noe å gjøre med Shireen sin død, han virker som en nokså oppegående mann.

     

    Det kan hende jeg tar feil og han lar henne gå, eller at han blir stoppet av Alliser eller noe slikt. Kanskje han begår selvmord og blir skrivet ut av serien, hvem vet? Med Stannis død er jo hans oppdrag i livet avsluttet for godt virker det som.

     

     

    Kan hende at han blir litt psycho og dreper henne fordi han TRUR det. Men uten bevis vet han ingenting. Noe han vet er at hun presset han hele veien til å dra å krige. Men jeg tenkte på hvorfor han skulle drept hu når han fikk beskjed om Stannis død og Shereen. Han hadde ingen grunn der og da.

  4.  

     

     Mass Effect Andromeda er det fjerde spillet i Mass Effect serien og tar deg med til en ny galakse, langt bort fra hva vi er kjent med igjennom Commander Shepard.
    men det er fortsatt humans fra jorda? hørtes litt rart ut.

     

     

    Samme om det er Vigil på slutten. Håper Shepard får en pitteliten rolle bare for å bevise at han er levende :p

     

    sykt jeg gleder meg. Håper på like deilig musikk og gameplay. 

    • Liker 1
  5. Litt overrasket over at ikke flere har kommentert at gutta Boys til dany gjorde akkurat det flere her inne mente ville være for enkelt: De bare satt der uberørt uten noen forklaring på hvordan de kom seg bort fra den arenaen....

     

    Svakt av serien!

     

    Enig!

     

     

    Stannis er nødt til å være død. Dersom han lever så har de ødelagt hele Brienne for meg. Hun holder løfter. Oathkeeper som hun kalte sverdet sitt. Stannis kan ikke ha overlevd. Han var sykt skadet også så jeg kan ikke se for meg at han overlever. Sansa og Reek kan jeg skjønne - men det blir for dumt. De hadde satt fast i snøen eller brukket diverse bein eller noe av de hoppet. Hun ville jo dø som seg selv. Mulig Sansa dør og Reek blir torturert som straff eller omvendt. Han skal jo bare ha dåsa hennes så whatever om beina ikke funker. 

     

     

    Neste sesong blir nok mye preget av gutta oppi nord. HODOR og gjengen. Det skal bli gøy :) Tipper Sasha og Rickon kommer også.

     

     

     

    Uansett - favorittpersonen min i GoT har blitt drept (igjen) men det stopper ikke meg :)

    • Liker 1
  6.  

    Problemet mitt er: Jon Snow er historien, underdogen, i nord, som vi følger Nights Watch igjennom. Daenerys holder til i øst, nå med Tyrion. Vi har folk i King's Landing.

     

    Nå har vi ikke mer Jon Snow. Det er irriterende for meg, å følge en karakter i så lang tid, som blir bygget opp, og som jeg føler blir revet bort før historien er fortalt.

     

     

    Skal bli spennende å se hva dette gjør med hvordan de skal vise hendelser fra The Wall og kampen med White Walkers. Så og si alt vi har sett av dette til nå har vært gjennom Jon og Sam, og nå er begge borte. Sam kan vel fort ende opp med å bli skrevet ut av serien for en stund, sliter med å se hva han skal finne på fremover av interesse.

     

    Mulig vi får se ting fra Tormund eller en ny hovedkarakter fra den gjengen, eller Melisandre/Davos. Spesielt Davos har jo ingen steder å gå med det første.

     

    Kan uansett ikke tenke meg at vi forlater The Wall fullstendig.

     

     

    Sam skal til Old Town. Der er det ett Dragonglass stearinlys som plutselig har tent seg selv. Det ryktes at man kan telepatisk prate med andre på motsatt side av kloden med ett sånt lys. Mulig han får noe sånt? De nevnte det lyset i en episode der Qyburn klagde over hvordan de ble opplært.

     

    The Wall er fortsatt full av folk. Mellissandre, Davos, han kompisen til Jon Snow. ALLE som stemte på Jon Snow. det var jo 33,33% som stemte på Jon, og 33,33% som stemte på Thorne. Det blir opprør. Det er også Wildlings. Godt mulig at White Walkers kommer oftere i sesonger fremover også.

×
×
  • Opprett ny...