Jump to content

A.Jobim

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Har noen her handlet fra Proshop og sett noen framgang? Enten kort som har blitt sendt eller oppdatert ordre. Kan fint vente jeg altså, men det virker ganske fattig det de får inn i følge denne trackeren deres, som jeg regner med er for alle Proshop avdelingene i Norden.
 2. For noen priser... Så Sweclockers hadde rett om at de ville være på 10K+. Spent på om de noen gang går nærmere en MSRP fra AMD, inkludert norske valutakonversjon og MVA selvfølgelig. Eller om de forblir på rundt 9 til 10 tusen, var jo snakk om at AIBs ikke hadde en sjanse å nå MSRP fra hverken NVIDIA eller AMD i følge GamersNexus...
 3. Var det kun Komplett som solgte de nye korta i Norge? Blir litt apples to oranges sammenligning her, og hvem vet hvor stor allokeringen var fra butikk til butikk, men da virker det som det var flere RTX 3080-kort ved lansering i Norge, eller er det altfor søkt? Kan jo hende det var et større antall RX-kort kun hos Komplett enn det var totalt 3080-kort fordelt på alle butikkene.
 4. Hvor står dette? Fant ingen reviews til Ventus-kortet nemlig. Tror jeg vurderer å kansellere selv, er ikke så hast med alt dette så får eventuelt en annen ta plassen min i køen. Hadde vært flott å spilt Cyberpunk 2077 med Raytracing og DLSS, men jeg kjøper jo AAA-spill så sjeldent ved lanseringsdato uansett.
 5. Nå fikk jeg ikke sett GamersNexus overklokk av FTW3 Ultra-kortet til EVGA med 420W limit, men de andre kortene ute her i Norden har vel alle blitt powerlimitet deluxe, har de ikke? Gaming Trio X er jo strupet til 350W med 3x 8-pin... Tror folk må vente på XOC-bios før de virkelig ser hva 30-serien kan overklokkes til, men de er nok ganske så nærme toppen allerede - lover jo godt da med tanke på hva AMD kommer med. Hvis NVIDIA vet noe vi ikke vet.
 6. Ja, det endret seg da jeg refresha under plottingen av adresse osv. Det virker mer som systemet deres feila fullstendig enn at det var noen lugubre tanke bak det hele. Jeg fikk også denne eposten fra Proshop om begrenset antall skjermkort og endte dessverre ikke opp blant de som får et kort i nærmeste framtid. Men det går fint, litt komisk da at hele grunnen til at jeg nølte var at deres system plutselig økte prisen på Ventus-modellen med 900kr og da kunne jeg like så godt ha kjøpt Gaming X Trio for noen hundrelapper mer - sånn går det. ? Hvis jeg må vente til langt uti November så kan det hende jeg avbestiller ordren og ser mer nøye etter modellene som har kommet ut i mellomtiden - jeg fikk dessverrre ingen informasjon om en ny dato, ikke at jeg tror de vet det heller.
 7. Jepp. Merkelig oppsett, først ble jeg logget ut, så gikk prisen opp med 8-900kr presist kl 15:00, til så å endre seg mens den var i handlekurven, så bekreftet til 8K og sendes fra mandag - onsdag til nå å bli utsatt til ubestemt tid.
 8. Virkelig tåpelig oppsett. Plutselig gikk den opp til nøyaktig samme pris som hos Komplett i det den var tilgjengelig for kjøp, slikt er vel ikke lov?
 9. Hahaha. MSI Ventus OC 3080 på Proshop gikk fra 7999,- til 8990.- fordi "kampanjen har utløpt" presist kl 15:00, ble også logget ut av siden. Tragikomisk ?
 10. Om det er noen som vurderer mekanisk tastatur så kan jeg i hvert fall anbefale tilbudet deres på den CM Storm-en, et veldig, veldig godt tastatur. Det er i tillegg produsert av Filco, en av de største produsentene som har et kvalitetsstempel ved produktene sine. Har tastaturet selv og det er flott, kompakt, og i tillegg selges de nyeste versjonene uten all den unødvendige reklamen. Passer flott både til skriving og spill, samt at det kan lett bringes med i en sekk eller noe lignende pga. dets lille størrelse. Så løp og kjøp!
 11. Det ser ut som Titan ikke blir en overklokkers drøm allikevel, det ble jo spekulert i denne tråden og rundt omkring på internett at nVidas toppkort hadde ekstremt potensial ved vannkjøling eller lignende, siden de nå lar folk "over-volte", men ifølge Anandtech er denne overvoltingen svært restriktiv og rigid. Jeg skal ikke ha tak i et slikt kort selv, ikke har jeg råd heller, men jeg må si dette er skuffende for en hardware- og overklokkings entusiast, gledet meg til å se både her og andre steder som Overclock.net hvor folk hadde ville Core-clocks osv.. Men Titan er fortsatt meget imponerende. http://www.anandtech...ance-unveiled/2
 12. Quora anbefales på det sterkeste. Fullt av nyttige og kanskje unyttige fakta, og man lærer nye ting mens man blar gjennom spørsmål. Man kan i tillegg tilegne spørsmålene ut etter emner man er interessert i, ikke ulikt Flipboard som også er et topp produkt, eller bla gjennom de toppstemte problemstillingene osv. Bør prøves!
 13. Hei hei, fant ut en ting om Gran Turismo 5, eller jeg fant en tråd hvor en annen hadde funnet dette ut. Jaguar XJ13 Chrome Line jeg klarte dette etter å ha prøvd på både Firefox, men fikk det til på Chrome, linken finnes i den tråden, men ellers så kan jeg linke. http://apps.facebook.com/takeittothetrack/ Du trenger en Facebook profil, så hvis det ikke er noe for deg så går det desverre ikke, hvis ikke noen er så snille å gi deg en kode da vel. Denne koden som du får på din egen profil inne på appen, du finner den sikkert hvis du følger tråden eller åpningsposten, men uansett må du sende "grudges" under My Locale, slik at de godtar uten videre, så må du gå på PSN Network og så Redeem Codes øverst til høyre på åpningssiden, og så taster du nøyaktig samme kode som du fikk fra Facebook appen, og vips så får du beskjed om å laste ned en Jaguar verdt 20 mill cr, gratis. Fungerte fint for meg, bare send spørsmål, hvis du trenger hjelp, ganske rotete post beklager, men det er verdt det. OBS: Fungerer bare på EU-Kontoer altså PS-kontoer.
×
×
 • Create New...