Gå til innhold

Stormwolf

Medlemmer
  • Innlegg

    1 644
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stormwolf

  1. Det er jo ikke så vanskelig. Jobb som alle andre og ikke forvent spesialbehandling. Om folk tror at hvite menn feks får innpass på alt de foreslår så tar de grundig feil og må kanskje skrubbe hjernene sine for mye dritt som har lagt seg de siste åra. Slutt å fokuser så sinnsykt på rase og kjønn. Er meget sikker på i mange av disse tilfellene så har ikke det noe med saken å gjøre. Men det er lett å hisse seg opp av å se en kvinne ikke få viljen sin eller en sort mann/dame det samme. Men det handler ikke alltid om rase og kjønn. Kanskje har de dumme ideer? tenkt på det noen gang? og drasse inn på arbeidsplassen med masse politiske krav skjønner jeg godt at arbeidsgiver gjør seg vanskelig over. Kanskje det har noe med det å gjøre i stedet?

    • Liker 2
  2. 3 hours ago, Guybrush 3pwood said:

     Tror nok den fjerne er deg og ikke oss andre som du kaller helt fjern. *plystre*
    Kutt ut drugs og lugubre nettsteder er mitt tips. "Kapable kvinnfolk" :D

    Har du bommulsdott i øynene samtidig som ørene eller? Vel, dette var vel forventet på gamer.no egentlig. Er jo en ting å si at man støtter denne idiotien, men noe annet å si man ikke legger merke til det. Jøsses for en gjeng.

  3. On 11/29/2019 at 12:35 PM, Spartapus said:

    Jeg får ikke helt tak i poenget her.

    Vi kan diskutere om karakteren Paz er en godt utviklet karakter eller om hun er der mest for en slags pervers sjokkeffekt, men dette blir et for lite aspekt av Kojimas virke til å bedømme ham som spillskaper. Det virker mer som TS av en eller annen grunn er blitt veldig opphengt i noen små, seksuelle aspekter ved Kojimas spill, når det er dette som trekkes frem igjen og igjen, uten at disse er av spesielt stor relevans hvis spørsmålet er om Kojima er en god spillskaper eller ikke. At han er pervers kan godt være, men det er ikke det samme som at man er dårlig til å lage spill.

    Hvis vi skal bedømme Kojima må vi se på helheten i alle spillene hans; story, gameplay, musikk, osv. At Kojima har laget mange fantastiske spill er de fleste enige om. Alle er selvfølgelige ikke enige, men sånn er det med alt.

    Jeg føler at vi trenger en presisering her om vi skal bedømme Kojima som spillskaper, eller om vi skal synse rundt seksualiteten hans. Det siste er sikkert morsomt, men det er en helt annen diskusjon.

    Ikke noe galt med pupper og lår

×
×
  • Opprett ny...