Gå til innhold

Geir68

Medlemmer
  • Innlegg

    348
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geir68

  1. Det må ha skjedd noe dramatisk mellom Apple og Google som har tvunget gjengen i Cuppertino til å gi ut et uferdig produkt. Det er jo det de pleier å være så gode på, lansere ting som er testet og polert og lett å bruke. Kanskje Apple undervurderte omfanget av å lansere sin egen kartløsning, når de bestemte seg for å bryte avtalen med Google?

    Nå har jeg aldri eid en iPhone, men håper Google kommer iO6 brukerne til unnsetning. Google maps med streetview er en menneskerett.

  2. Synes detta ble knall Geir til tross for di sekundene det varte, brukte du nytt batteri her? Lang intervall tid hadde du her?

    22 sekunder mellom hvert intervall. Det var det raskeste TC-80N3 (canon orginal) intervallometer ville la meg ta bilde med 15s eksponeringstid. Trodde batteriet var tilnærmet fulladet, men mulig jeg hadde tatt flere testbilder enn jeg trodde når jeg skulle lære meg kontrolleren. Misunner Nikon brukere som har dette integrert i kamera!

     

    Du får kle deg godt Jann når du skal ut! Det er kaldt å stå i timesvis i nattekulden. Det beste er å ha bilen i nærheten og en smarttelefon med internett og fordrive tiden med!

  3. http://vimeo.com/37885216

     

    Satt mitt gamle 20D ute i skogen med et intervallometer, inspirert av denne tråden. Hentet det tre timer etterpå. Stor var skuffelsen når det viste seg at batteriet hadde "tatt kvelden" etter 100 eksponeringer. Også akkurat da skylaget holdt på å trekke seg vekk :realmad:

    15s f3.2 ISO800

     

    Jeg trenger nytt batteri, kanskje to med batterigrep..eller kanskje nytt kamera :hmm:

     

    Geir

    • Liker 1
  4. Tror nok du blander Mac og iPhone. Det er Flash på Mac og fungerer knirkefritt ;)

    Knirkefritt? Nåja.

     

    Flash fungerer på mac, men ikke like effektivt som for Windows! Dette vises ved høyere prosessorforbruk enn for en tilsvarende Windows maskin. Etter Steve Jobs hetsing av flash, er jeg forbauset over at ikke min MBA har låst seg en eneste gang på sider som benytter seg av flash! Jeg gjorde et hederlig forsøk på å klare meg meg uten flash men syntes ikke html5 ga samme brukeropplevelsen på Youtube og Vimeo.

     

    Selv syntes jeg overgangen til Mac ,etter en mannsalder med PC bruk, var forfriskende. Her er brukeren i fokus, og omtanke er lagt ned i å gjøre ting intuitivt og brukervennlig.

  5. Jeg var å kjøpte en MBA som julepresang til meg selv i går.

    Alle butikker var tomme, og Prisguide.no viser at nesten alle netbutikkene er tomme. Hadde bestemt meg for grunnmodellen av 13" men den var ikke å oppdrive.Jeg fant tilslutt en 256GB på Expert som jeg kjøpte. Den ligger nå pent innpakket under juletreet. Det svei i lommeboka, men nå gleder jeg meg til julaften som en liten unge.

     

    Vi er jaggu et overflodsamfunn når butikkene ikke klarer å levere nok MBA'er til jul...

  6. Bestilte nettopp 128GB Crucial M4 som julegave til sønnen min som har samme behovet som deg, Windows samt et eller to store spill. Jeg vurderte 64GB versjonen, men gikk tilslutt for 128GB da jeg var redd for det ville bli litt knapt! Har hatt en 30GB OCZ vertex siden lansering, og det er en konstant kamp for å holde denne rein!

    Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke ville ha SSD med Sandforce kontroller, selv om folk påstår at ny firmware har fjernet/redusert problemet med BSOD. Det begrenser utvalget!

     

    Komplett.no har redusert pris på 128GB til 1375,- som gjorde oppgraderingen mindre smertefull!

  7. Kunne hatt bittelitt høyere oppløsning på skjermen kanskje. Smelt til med fullHD f.eks., det hadde vært veldig bra.

    Husk at dette er en mobil-prosessor som er designet til å kjøre telefoner med 800x480 (WVGA) oppløsning. Samme prosessor brukes nå til å kjøre nettbrett i 1280x720 (WXGA). En tablet med full HD oppløsning ville blitt en "hakkete" opplevelse.

    Jeg venter spent på neste generasjon...

  8.  

    Skriv 10 sider i innføringsboken med løkkeskrift:

     

    Jeg skal alltid ta Nandroid backup før jeg flasher ROM!

    Jeg skal alltid ta Nandroid backup før jeg flasher ROM!

    Jeg skal alltid ta Nandroid backup før jeg flasher ROM!

    Jeg skal alltid ta Nandroid backup før jeg flasher ROM!

    Jeg skal alltid ta Nandroid backup før jeg flasher ROM!

    Jeg skal alltid ta Nandroid backup før jeg flasher ROM!

    Jeg skal alltid ta Nandroid backup før jeg flasher ROM!

     

    ;)

  9. Jeg klarer ikke helt å tolke batteritiden på denne telefonen? Er den best på markedet av android når det gjelder batteri? Ser noen klager på batteritiden.

    Folk som har batteri problemer har nesten uten unntak problemer med software. Enten Samsung app eller nedlastet. Hardware messig er denne blandt de beste på markedet.

    På min HTC Desire hadde jeg tømt batteriet ved 3 timers bruk. SGS2 varer med min bruk ca 5 timer. Da snakker jeg om en dags bruk hvor skjermen har vært på i 5 av 16 timer.Når mobilen "sover"bruker min nå under 1% pr time. Jeg er strålende fornøyd med oppgraderingen!

  10. Nå er denne tråden blitt så usannsynlig lang, at jeg bare må beklage om jeg tar opp noe som er diskutert tidligere.

     

    Har hatt min SGS2 siden den kom ut, men har i de siste ukene hatt en del trøbbel med dataoppkbling.

     

    Jeg åpner enten FB-appen eller en nettleser, og etter få sekunder så slutter sidene og loade. FB-appen sier at den ikke oppnår kontakt med noe, og nettleseren står bare og søker.

    Etter ett minutt med dette så ramler nettdekningen fullstendig ut, men kommer tilbake etter få sekunder. Problemet er at jeg ikke får opp dataoppkoblingen igjen. Hverken edge, 3g eller hsdpa. Da må jeg enten vente på at det skal komme tilbake av seg selv (kan være alt fra to til 60 minutter), eller restarte telefonen.

     

    Noen andre som har vært borti dette?

    Flere med Onecall har klaget over det samme..meg inkludert! Hvis dette er tilfelle, finnes det desverre ingen fix !

×
×
  • Opprett ny...