Gå til innhold

Merlin

Medlemmer
  • Innlegg

    3 301
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Merlin

  1. 4 minutes ago, thoso said:

    Denne tråden er fantastisk. Takk til alle som deler lenker 😊 

    For de som har bestilt på CDON så vil de motta konsollen til 30.08 om alt går som det skal med leverandør og postgang.

    I følge kundeservice i hvert fall 😊

    Bestilte fra CDON, men avbestilte når jeg så NetOnNet fikk inn et parti i går og glad jeg gjorde det; den ble sendt i dag med Posten! :D

  2. On 3/7/2021 at 6:39 PM, Mannen1 said:

    Interessant fra Solbakken om hvorfor Guardiola og garantert Arteta ikke ønsker targettspisser. Fordi de da ikke utvikler grunnspill like godt. Det viser bare hvor sær ideologien er, mulig det funker hos Pep, men ikke med dagens spillermateriell i Arsenal. I går slo vi aldri tilbake etter den tullete utligningen, vi begynte ikke å presse dem før fem minutter før slutt. Altfor sent. Tenk deg hvor mange flere poeng vi hadde tatt om Giroud hadde spilt for oss de siste sesongene. Her var Wenger mye dyktigere enn disse jyplingene fra Spania. 

    Når Arteta får sving på Arsenal skal jeg minne deg på denne posten :) 

    • Liker 1
  3. Om man ser bort ifra at vi ligger midt på tabellen, så ser man at vi har blitt bedre i organiseringa, og vi sprer ikke beina lenger mot topplag. Bare DET i seg selv er fantastisk! Arteta er en mann for framtida. La han få en hel sesong til så blir dette kanon! 😉

    • Liker 1
  4. 7 minutes ago, Dr.Peedee said:

    Har tweaket så øyet er stort og vått og skvalper i vannkjølinga! ;)  Denne riggen har jeg bygget med tanke på VR flysim/kampflysim, space sim og bilsim. Så ingenting av unødige prosesser i bakgrunnen. Ingen game mode, game bar, nvida experience osv... Skjermdriverversjon er velget med omhu. "Riktige" settings i nvidia kontrolpanel er gjort. (Her er det mange oppfatninger om hva som lønner seg, men prøvd det meste), og jeg har riktige settings i Window mixed reality i Open XR Developer Tool. I tillegg har jeg fjernet virtual monitors som WMR av en eller annen grunn oppretter i windows skjermsettings, men som enkelte mener bør fjernes da de kan stjele ressurser. Så har vært igjennom det meste på lista vil jeg tro.

    Detta er det som dagene går med til nå, så jeg prøver å lese og holde meg oppdatert. Det er flere guider der ute for hva som er best, og en del har momenter som overhodet ikke har innvirkning, og en del har ting jeg ikke visste om som jeg har adoptert, og en del gir råd som gir ytelse/grafikk som ikke passer min smak. Så litt av hvert der ute.

    Når det gjelder VRflightsim guy så kan man ta noe av det med en liten klype salt. "Lenge" sa han at han ikke visste om han foretrakk Rift S eller G2, og at Rift S kunne se like bra eller bedre ut.  Noe han senere har gått tilbake på da, det ble bare litt for tullete.  Kanskje han prøvde å omfavne G2 publikummet uten å støte Rift S brukerne, som det er flere av på Youtube? Vel vel. Men han er veldig ivrig, men ikke alle rådene hans passer meg. Og hver gang han sier "seriously guys...." ett eller anna, så er han veldig ivrig, og innholdet må tas i den konteksten. Men, jeg ser mange av videoene hans, og glimter inneom alle av de vil jeg tro. Fin type virker det som. 

     

    Virker som du har stålkontroll :) Blir mye å sette seg inn i, men tålmodighet gir resultater. Har også valgt å bygge en VR-pc med utgangspunkt i sim. Er her G2 skinner skikkelig. Av nysgjerrighet; hvilken driver bruker du?

  5. 1 hour ago, Dr.Peedee said:

    Max settings?? Erru gæærn mann! Jeg har sett videoene hans, mener det er han i hvert fall. Utrolig entusiastisk. Og det er bra.,

    Men glem max settings :)  Litt realisme selv om vi snakker RTX 3090 er lurt. Ellers blir du skuffa. Kjører mye på High, noe på medium, noe på off, og textures f.eks på Ultra fordi har så himla mye Vram på disse kort og det funker. 

    Har RTX 3090 og G2 selv. 

    Og nei, det er ikke noe galt med maskinen min eller setupn min. 

    Men det som er da, i VR ser ting himla mye bedre ut enn 2D i samme settings. Så lekkert som fy alikevel. :)

    Joda, var nok en smule optimistisk men det skal nok se bra ut uansett :D Har jo det beste aw HW så er ikke det som det skal stå på. Har du tweaka noe særlig da? Tror settingsa til Vrflightsimguy skal være ganske bra, men har ikke sett alle videoene hans...

  6. 1 hour ago, Zaith said:

    Ah ja, det glemte jeg. Var litt usikker på hva du definerer som "load", men jeg sjekket underveis mens jeg spilte Arizona Sunshine i går. GPU lå på ~70C på maxede instillinger. CPU lå på ~50C. Ikke varmt i det hele tatt, men Arizona Sunshine er kanskje ikke det mest krevende? Er det noe spesifikt du vil jeg skal teste med så kan jeg ordne det? :) Verdt å merke at jeg ikke fikk spilt Arizona Sunshine mer enn 10 minutter ish før det kræsjet mens jeg sjekket temperatur. Noen foreslo at det kunne være årsaken bak bluescreens, men dog var det ikke veldig varmt da den kom :D 

    Jeg tenker å beholde maskinen. Den leverer så absolutt når det gjelder ytelse, men det har vært og er fremdeles mye issues.. Jeg vil understreke at alt fungerer utmerket i WMR hubben. Det er først når man forsøker benytte SteamVR at problemene oppstår. Jeg kan ikke konkludere om problemene skyldes Omen eller SteamVR, men siden alt fungerer fint på min Predator Triton 500 må jeg nesten skylde på kompitabilitetsproblemer med hardwaren i Omen.

    Anbefale den vil jeg ikke dog. Det er å kjøpe seg problemer 😛  Skulle virkelig ønske jeg visste sikkert eksakt hva som er roten i alle problemene, så kunne du gjort et mer opplyst kjøpt. Vil understreke at den har en USB-C port på baksiden som leverer nok strøm. Det var noe jeg ikke klarte finne info på i Elkjøp sine sider.

    Jeg er stålsikker på at jeg skal klare å løse problemene, men det er ganske kjipt å sitte med det i timesvis på fritiden..

    Takk for utfyllende svar :) De temperaturene der virker jo ikke ille med stock kjøling. Nå er det jo slik at mange sliter med G2-problemer med andre oppsett så krysser fingra for at det løser seg etterhvert :)

  7. 2 minutes ago, Zaith said:

    Høres ut som at det var det som har skjedd da isåfall. Jeg bestilte først etter at en annen bruker i denne tråden fortalte om sin positive opplevelse av modden, så var langt ifra tidlig ute :)

     

    @ExcaliBuR hvorfor trenger du magneter? Kan du ikke bare bruke borelåsteip? Fungerer jo supert :D

    Tror han mener at han skal bruke velur over en face gasket og denne KAN festes med magneter :) Merk, KAN. Jeg bruker ikke magneter da ansiktet mitt holder den fint på plass.

  8. 6 minutes ago, ExcaliBuR said:

    Jeg bestilte veluren, kjennes deilig ut. Men venter på magnetene...

    Jeg har hatt velur en stund da jeg brukte den på min gamle Odyssey og den er meget behagelig. Jeg bruker den på en moddet face gasket og det er en bra fit :) Men, denne kan kun brukes med gasket, ja. Om den festes med kun velcro så blir den så nærme at øyenvippene børster linsa.

  9. 2 minutes ago, Zaith said:

    Amen. Kun derfor jeg kjøpte pre-built. Hadde foretrukket velge ut komponenter selv. Nødvendig onde for å få tak i et 3080, men i det minste har jeg da noe å bygge videre på i fremtiden :) Tok dessverre valget om å gå for laptop ved siste innkjøp for under 1 år siden. Tanken var da å spille Mount & Blade 2, og det gikk veldig fint. Kunne ikke ant at jeg skulle ende opp som VR-entusiast 8 måneder senere :D 

    Aner ikke temperaturer og sånt, var ikke noe jeg undersøkte de usle minuttene jeg investerte i går 😛 Kan se på det i efta. Med 3080 er det null stress å kjøre både VR og ekstern skjerm, så da er slikt noe enklere. Med 2080 var det best å lukke laptopskjermen for å spare GPU.

    Jeg vil absolutt si at G2 fungerer kjempefint uten et råskinn av en PC. Kommer helt ann på hva du krever. Jeg personlig får vondt i sjelen dersom jeg ikke kan velge "Ultra" på et eller annet i grafikkinstillingene 😛 Derfor måtte jeg oppgrader. Dyr egenskap :(

    :) Gratulerer med 3080. Nå blir alt en drøm!

×
×
  • Opprett ny...