Gå til innhold

Espen Jansen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 033
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Espen Jansen

  1. Jeg har med Bloodborne på listen fordi jeg har god erfaring med å introdusere nykommere for spillet. Har to bekjente, hvor den ene aktivt misliker Souls-sjangeren og den andre knapt har spilt actionspill i det hele tatt, og begge digger det. Sistnevnte slet en del i midtpartiet, men imponerte også stort underveis.

    Som jeg skriver er det noe med Rally-systemet som belønner mer aggressive spillestiler, ala den man gjerne bruker i mer alminnelige actionspill som Devil May Cry, osv. Det er rett og slett lettere å holde seg i live.

    Jeg føler også at universet er spennende og unikt nok til at de som eventuelt møter en veggen biter tenna sammen for å se mer av det.

    Så kan man gjerne si at det er mye grinding etter blood vials, en del overveldende bosser og nivådesign som er mer enn obskurt i perioder, og det er selvfølgelig legitime argumenter. 👍

  2. herzeleid skrev:

     

    Takk for fin anneldelse.hvis jeg kan komme med ørlite kritikk, og jeg er sikkert sær, men; jeg hadde satt pris på å ikke få avslørt begynnelsen, hva man finner ut når man kommer inn i sonen eller at en aldri møter de andre figurene ansikt til ansikt. Dette er sikkert informasjon som ikke betyr så mye fra eller til for mange, men for min del er det litt nedtur om for mye av (innledningen på) historien avsløres, eller spenningen ved hvorvidt en faktisk treffer de andre personene uteblir. 

     

    Sitat

     

    Plutselig åpner det seg et sort hull i muren, og vi blir prompte sugd inn. Det viser seg raskt at det ikke er helt øde inne i den forlatte sonen likevel, og det tar ikke lang tid før man stifter bekjentskap med forskere, eksentrikere og forståsegpåere som har bodd her i alle år siden.

    Til tross for at man kun snakker med disse gjennom radiomeldinger, er det et ganske fargesterkt figurgalleri

     

     

    Det er notert. Jeg mener likevel ikke jeg avslører veldig mye her — innledningen jeg referer til er knapt ti minutter — og premisset må man jo ha med. 😊
  3. Zeph skrev:

    Tvungen co-op håpar eg dei unngår. Har framleis LN2 til gode, men det første var fabelaktig, så dette må nok kjøpast.

    Eg hadde tilfeldigvis sett Spirited Away kort tid før eg spela LN1, eller så var det omvendt. Uansett moro å legge merke til referansane.

    Little Nightmares II er et knallspill, anbefales på det groveste. Hvilke referanser tenker du på btw? Jeg kommer bare på de som prøver å spise deg i den restaurant-delen.
  4. RWE skrev:

    Takk for fin anmeldelse. Men jeg skjønner ikke hva 'hæler' betyr i denne sammenhengen. Er det et slags dialektord, eller kanskje et utrykk som har gått meg hus forbi?

    Det er et nokså gammeldags uttrykk, men jeg mener det er relativt godt kjent. Fra ordboka: hæle/herde — få seg til, tåle "jeg herder ikke å bade i så kaldt vann". 🫡
  5. Chaos_Niddhogg skrev:

    Espen Jensen, vi må ta en pils sammen en dag! Hehe, neida, men er bra å se det finnes noen her som digger Ghostwire. Har klart å bli til ikke bare et GOTY, emn en stor favoritt generelt. Den herlige, surrealistiske atmosfæren i det spillet, som en rar drøm som lekket ut i verdenen og "koser seg" er noe helt for seg selv. Kan skrive en bok om hvorfor jeg digger spillet, men det gidder jeg ikke.

    Bare glad noen nevnte det her =)

    Hyggelig med positiv tilbakemelding og pilsinvitasjon. Fint å se at det ikke bare var jeg som likte GhostWire ☺️
    • Liker 2
  6. Saggers skrev:

    Visste at spillet kom til å gjøre det bra, men at det ville få legendestatus som forrige spillet? Game informer ser ut til å ha gitt det dårligst kritikk med så lite som 9.5.

    Den lavest scorede anmeldelsen på Metacritic er for øyeblikket 8/10 — en karakter som også tilsvarer et veldig godt spill, så det er sagt. Jeg bifaller for øvrig sentimentet om at God of War med dette står igjen som en av de klart beste spillseriene gjennom tidene.
    • Liker 1
  7. WigNut skrev:

    Nei fy f... nok en forbaska remake...

    Når skal denne idiotien stoppe? Hva med å bruke kreftene på å lage et NYTT SPILL!!! Trenger ikke å spille det gamle. Og vil jeg det så finnes det allerede!

    Hva pokker blir det neste? Ludo men i UE5?? .... forbanna piss.

    Why not both? Det ene utelukker da virkelig ikke det andre. Som jeg skriver i artikkelen, utvikles denne remaken hovedsakelig av et annet studio, og CD Projekt Red har planer om en hel masse nye The Witcher-spill. I mellomtiden lages det faktisk nye spill typ HELE tiden — jeg vet ikke om du har lagt merke til det?
    • Liker 7
  8. Tanken var å trekke fram enkle figurer som man likevel kan utrette noe med. Jeg fokuserte særlig på figurer hvor man ikke trenger å være sykt god til å sikte, ala Mercy, Reaper. Figurer som Hanzo, Ana, Ashe og Cassidy krever at man faktisk treffer en del, ellers er man ganske ubrukelig for laget sitt.

    Junkrat og Brigitte kunne passet, men de falt rett utenfor listen.

    Jeg vil argumentere for at D.va og Reinhardt er blant de vanskeligste figurene å spille riktig, særlig nå som det kun er én tank per lag. God posisjonering er veldig finicky, og jeg mistenker at nye spillere fort kan finne på å la seg lokke til å gå for kills i stedet for å forsvare laget.

    På motsatt side er Winston og Torbjørn lette å styre, ja, men vanskelig å få til å fungere på et lag. Har prøvd Torbjørn litt, og han virker mer eller mindre ubrukelig så langt.

    • Liker 1
  9. BeThomas skrev:

    Veldig kult, men også veldig uforståelig. Dette er jo en hel alternativ spillmodus. Det hadde jo vel økt salget når spillet ble sluppet. Hvorfor i alle dager skal man holde noe slikt hemmelig? :s

    Nå har ikke jeg sett så nøye på hvordan det fungerer i praksis, men det kan tenkes at modusen ikke er spesielt godt optimalisert, og at det var vanskelig å implementere det på en måte som nådde Nintendos kvalitetskrav. Så ble det begravd i juksekoder som en kuriositet i stedet. 🤔
    • Liker 1
  10. Iki skrev:
    BakaBerg skrev (7 timer siden):
    KarvaBlad skrev (7 timer siden):

    Mack i Worth A Buy har noen pauli ord om dette konseptet, og jeg kunne ikke vært mer enig. Gollum er en kul rollefigur i bøkene og filmene, men å spille ham? Hva er det som er morsomt med det?!

     

    Vis sitat  

    Nytt konsept, gi det en sjanse før man ser hva det er først?

    Er ikke dette noe lignende styx, thief, eller sneak oppdragene fra assassin's creed, bare uten noen form for combat?

    Styx er nok en veldig god sammenligning 👍
  11. Jeg liker både skytespill og snikespill veldig godt, og har hatt det en del moro med de to foregående Sniper Elite-spillene, særlig 4. Jeg føler det kommer tydelig fram i teksten hva jeg trekker for, hvorav det mest graverende er at snikingen i min oppfatning rett og slett ikke fungerer her. Man blir oppdaget for lett, også når man benytter seg av sound masking og de andre verktøyene man får.

    Når noe så elementært ikke fungerer, på toppen av de andre negative punktene, vil jeg si at spillet kan kalles rett ut dårlig. Ta gjerne en titt på hva Gamer.no legger i de forskjellige karakterene, det skal stå i en artikkel fra en del år tilbake.

    • Liker 1
  12. On 12/24/2021 at 11:32 PM, Timeer said:

    Men kritikken burde jo antyde at alt ikke er som det burde være. Du står jo til stryk hva gjelder å ha satt seg inn i temaet før du begynner å skrive. Mye her som du burde ha visst på forhånd. [...]

    Det er gjennomgående i nær samtlige TV serier at den som ser på, og ikke kan noe om materialet på forhånd ofte blir forvirret idet man introduserer nye karakterer. Men at dette bedrer seg etterhvert. Du eksemplifiserer bare dette her. [...]

    Navnet på boken Blood of Elves burde forøvrig tilsi hvor sentralt det er å forstå blodlinjen til Ciri. Ikke minst hva gjelder sagaens gjerne største bad guys: The Wild Hunt. Så her får du sterk minuskarakter i det å anmelde. Skal man anmelde noe, så ikke gjør det om til et shitshow der du skriver fra toalettet takk!

    Man kan si det samme om håndtverkere og økonomer. Man må ikke ha utdanning der heller. Men enkelte av oss har faktisk hatt filmhistorie som fag på universitetet også.

    Så tanken er at man ikke får uttrykke seg om kultur hvis man ikke har studert temaet på universitet først? Er det ikke lov å representere menigmann når man skriver om ting? Tror du brorparten av de som ser på The Witcher har lest alt Sapkowski har skrevet, slik at mitt perspektiv er helt og holdent ugyldig; noe ingen andre kan kjenne seg igjen i?

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...