Gå til innhold

super9co

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av super9co

  1. Jeg gikk på ungdomsskolen da pokemon dukket opp, og har ikke begynt med det (ikke engang pokemon go) før nå når sønnen plutselig ville se på det. Vi har nå vært igjennom indigo league og er laaangt inne i sun and moon, og jeg må si at det er ganske underholdende.

    Så denne for noen dager siden, og som fullstendig fri for nostalgisk bias syntes jeg den var temmelig kul. Jeg likte den nye stilen. Sønnen min digget den.

    • Liker 1
  2. Jeg fatter ikke hvorfor folk ikke klarer å ligge unna mobilen sin mens de kjører. Men det er vel de samme som ikke klarer å la den ligge i alle andre situasjoner også. Må man faktisk ha et insentiv for å ikke sette alle andre trafikanters liv i fare? To prikker er for lite. Bør være fire så man mister lappen ved andre gangs forseelse. Å kjøre i bebodd område med øynene på telefonen er på mange måter minst like farlig som å kjøre i fylla. En fyllekjører prøver ihvertfall å styre bilen.

    • Liker 2
  3. Finnes det en "alt var bedre før-grinebiter" versjon for sånne som meg som synes at gleden ved RE og tomb raider var å sitte fast kjempelenge med en gåte? Jeg er veldig lei av at spill er så dummet ned for tiden, men igjen, jeg har ikke vokst opp med internett, så jeg var så heldig å lære meg å overleve uten at løsningen var et tastetrykk på mobilen unna.

    • Liker 1
  4. Kul artikkel. Takk for god lesning. Dette er et av de få spillene jeg har spilt igjennom mer enn 2 ganger. Fantastisk bra spill. Elsket historien og gameplayet. Kanskje de kuleste boss-fightene i serien. (selv om han gamle sniperen i snake-eater var den mest spennende) Siste fighten er helt legendarisk. Husker jeg ble syyykt skuffet da jeg innså at solid snake ikke var hovedpersonen.

  5. Jeg er gammel og bitter og vil ha tilbake tiden der tomb raider var mest utforskning og gåteløsning krydret med litt skyting. TR2 og 3 er absolutte favoritter, og TR3 står seg faktisk ganske bra i spillbarhet så lenge man ikke dør av det ikke er sykt bra grafikk (kjørte gjennom for et par år siden).. Nå har jeg ikke spilt de siste, men har inntrykk av at de er mer eller mindre uncharted med kvinnelig hovedrolle. "skyte-klatre-skyte-hint med en gang du har stått stille i mer enn 10 sek-putte den ene tingen du ikke kunne unngå å se i hullet som blinker...

    Jeg mister helt gleden når man for eksempel har funnet en hemmelig gang som ikke har vært åpnet på 500 år og så ender det med full krig mot mennesker der inne.

    Som sagt: gammel og bitter...

    • Liker 1
  6. Dette løses jo veldig enkelt. Hvis du vil ha realistisk wwII prøver du hell let loose som er i alpha nå. Ferdig.

    Jeg kommer ikke til å kjøpe BF5, men det er mer fordi jeg ikke liker konstant heseblesende action a la COD men heller litt roligere tempo og fokus på taktikk (da reell taktikk og ikke strafe jumping og no-scoping etc.) med veldig intense kortere perioder. Kan på det sterkeste anbefale Squad til dere som er interesserte i litt realisme og lagarbeid.

  7. - Med unntak av søvn så minner dette veldig om survival-mode i "Tomb Raider".

     

    Synes forøvrig at det er merkelig at dette ikke har blitt en del av "The Elder Scrolls" før nå.

    Og da ikke bare som en etkstra Mode, men standard generelt sett.

     

    På tross av at dette er et fantasi spill så hjelper litt til å øke innlevelsen når det blir mer realistisk.

     

    Som det gode gamle ordtaket sier...

    "Uten mat og drikke duger helten ikke."

     

    Som er høyst treffende i så måte...he he...

     

    Og det er en kjent sak at mangel på søvn generelt sett har en negativ effekt på både psyken, og ens mentale yteevene.

     

    Er ikke så veldig kjent med Skyrim, og det er leeeeenge siden jeg spillte det sist.

    Men jeg lurer på en ting.

    Kan mat bli spoiled over tid i skyrim?

    Som sagt jeg husker ikke...

    Men det hadde vært en "bra" ektra effekt om man f.eks. fikk matforgiftning av å spise mat som har blitt dårlig.

    På lik linje som med å bli syk av å spise giftinge bær, frukter og kjøtt av dyr som er i utgangspunkte uspiselig av "menesker".

     

    Jeg mener...

    Det er normalt at et eple ikke er spiselige etter at det har ligget ute over lang tid, særlig i varme omgivelser.

    Og såvidt jeg husker så finnes der ikke kjøleskap i Skyrim, eller i noen av de andre "TES"-spillene for den sakens skyld.

     

    Og enda værre er det jo med kjøtt og fisk.

    Med mindre man da ikke speker eller salter maten for bedre holdbarhet.

    Noe som jeg ikke kan huske at var mulig i "TES"-spillene.

     

    Husker det var tilfelle i Metal gear solid snake eater. Der var det en god ide å gå rundt og bære på levende dyr (i bur faktisk), ellers ble maten dårlig....

  8.  

    "Sammenliknet med Telenor og Telias billigste abonnementer (som inkluderer det samme) uten aldersbegrensning, er dette å regne for et røverkjøp. Telenor og Telia tar nemlig stive 249 kroner i måneden. "

     

    Det er Stjelenor og Stjelia som er røvarane, ikkje kundane som har vett til å velje det som ikkje er ekstremt overprisa.

     

    Jaha??? Vis meg et selskap som gir deg 15gb med data bellig ?? så ska eg bytte.... for at det e ingen som kan gi det unde 399... det betale eg hos telenor.

    Hvordan har du fått til det? På nettsidene til Telenor koster 15GB 499.. Selv er jeg på komplett der jeg får 12 for 379

  9. CoD4: Fikk meg involvert i serien, fordi det var moderne krigføring

    MW2: Likte det ikke like godt, fordi det var mer "over the top"; ikke så autentisk og virkelighetsnært

    BO: Likte det dårligere enn MW2: Spesielle animasjoner og dårligere nettkoding, dårlig variasjon i våpen

    MW3: Fremdeles på vei nedover fra CoD4

    Black Ops 2: Det siste Call of Duty spillet jeg kjøpte. Jeg likte det best av alle spillene siden CoD4, noenlunde like godt som MW2.

     

    ...

    World at War: Var ikke så interessert; Andre verdenskrig, 70 år tilbake i tid.

    Advanced Warfare: Sci-Fi: Totalt uinteressert

    Ghosts: Sci-Fi: Totalt uinteressert

    Black Ops 3: Sci-Fi: Totalt uinteressert

    Infinite Warfare: Totalt uinteressert -- venter fremdeles på at de skal slippe Modern Warfare Remastered separat: Jeg kjøper ikke en Titanfall klone for å få spillet jeg vil ha.

     

    ...

     

    Battlefield 3 og 4 hjalp meg med å holde interessen for FPS-spill oppe.

    Hardline var bare tåpelig.

    Jeg var borti ARMA3, men det har flight-sim-kontroller for karakteren din, og det er tredjeperson i multiplayer.

     

    ...

     

    Og så kommer Battlefield 1.

    Og så kommer CoD med WW2.

     

    6 år uten noen spill som tar for seg dagens verden -- da jeg regner Black Ops 2 som alt for mye Sci-Fi til at det virkelig tilfredsstilte kløen etter moderne krigføring.

     

    ...

     

    Jaja.

    Kanskje i 2018?

    Men da tenker jeg at Battlefield går til WW2, mens Call of Duty går for sci-fi igjen.

     

    Anbefaler deg å prøve squad. Ganske realistisk, men ikke ArmA realistisk. Laget av de som lagde project reality til BF2. Stort sett veldig bra miljø og teamplay.

  10. Jeg forbinder RE med komplisert og ofte veldig vanskelig gåteløsning krydret med skrekk og litt action. Er gåtene her vanskelige eller er store piler og hint som ødelegger moroa med å faktisk finne løsningen selv? I spillserier som dette (og tomb raider) var gåteløsningen med en god historie og litt action det som tiltrakk meg. Det elementet har vært fullstendig fraværende i RE siden code veronica X.

  11.  

    BF1 reiser ingen vei og det er en haug med ekstra kart og ana møkk på vei. Så jeg blir å vente. TF2 får såpass bra anmeldelser og skal ikke ta en krone for ekstra innhold så det blir kjøpt før BF1. Og så langt så leder TF2 over BF1 på Metacritic og Opencritic...om bare såvidt :p

     

    BF1 leder over Titanfall 2 på Metacritic nå ;) hehe.

     

    Opencritic ser jeg ikke så mye på for der har man kun kritiker-ratings og ikke user ratings.

     

    På Metacritic ser man user ratings, som ofte teller mer enn kritiker-ratings.

     

    Men der ligger Titanfall 2 veldig tett opp mot BF1, så begge spillene er nok like gode på hver sin måte bare :)

    User ratings er ikke alltid så bra det heller, siden folk har en tendens til å gi 1/10 fordi det er noen ting de er litt misfornøyd med og føler seg "bedratt" av EA

  12.  

    Må innrømme at jeg er en smule skuffet over bf1. Det er alt for mye automat/semi automat våpen, og flere ting virker mer som en salig miks mellom bf3/4 og Star wars battlefront.... Det ser fint ut, men det kunne ha vært mer enn hva det er... Også hadde jeg håpet at de kunne øke spiller grensen, vi har hatt 64 spillere siden bf1942 og kartene har blitt større og mer detaljerte siden... Det føles ikke ut som et slag, men ett kaotisk orienteringsløp ispedd våpen. Rush gjorde det jo litt bedre, når man fikk litt definerte fronter, men hvorfor ikke øke antall spillere i conquest? 128 burde være et minimum nå...

     

    Dessverre så er ikke det mulig med dagens teknologi å ha 128 spillere uten å måtte ofre noe. BF1 med 128 spillere ville ha drept båndbredden med all dataen den må sende til servern og så til alle de andre 127 andre klientene.

    Squad kjører jo ihvertfall med 50vs50.

×
×
  • Opprett ny...