Gå til innhold

ism_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    2 798
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av ism_InnleggNO

  1. 2 hours ago, Norolf said:

    Jeg har allerede skrevet hva som skjer om du skulle kjøre noen få km/t under fartsgrensen ifølge speedometeret. Da kjører du faktisk minst 7 km/t under den EKTE fartsgrensen med en enorm kø illsinte nordmenn bak deg som banner i ett kjør over den dumme turisten som formentlig ikke er vant med norske veiforhold.

    Man skal alltid tilpasse farten etter forholdene. Hvis det for deg er å kjøre saktere slik at det oppstår kø bak deg plikter du å kjøre til siden å slippe de andre bilistene forbi.

    • Liker 2
  2. 50 minutes ago, Norolf said:

    Hei Dart 🙂

    Som jeg ser det har de fleste i denne tråden ikke forstått et vesentlig poeng - nemlig at det er fullstendig umulig å kjøre på prikken nøyaktig den hastigheten som er tillatt et sted.

    Om du tror dette er relevant eller en gang korrekt bør du levere fra deg sertifikatet med en gang.

    54 minutes ago, Norolf said:

    Jeg ville påstått at omtrent enhver bilfører ikke klarer å komme den EKTE farten nærmere enn i høyden +/- 6 km/t.

    Alt dette medfører at man får en sunn følelese om at fart er noe man bare kan og må overholde sånn omtrentlig med pluss / minus 6 km/t.

    Bare dette gjør at det rent teknisk sett er umulig å garantere for at man ikke overskrider fartsgrensen med opptil 6 km/t.

     

    Du er rett og slett ikke skikket til å kjøre bil.

    • Liker 1
  3. 1 hour ago, Selfuniverse said:

    Under 8 år med Obama, så prøvde demokratene med hjelp av sine demokratisk kontrolerte media en del forskjellige taktikker for å ''overstyre' grunnloven deres slik at de kunne inndra våpnene til folk. Noe av det første som er nødvendig for å innføre ett totalitært styre og gjøre som man vil.

    Hvordan er det demokratene kontrollerer media i USA og verden?

    Hvor har du fått idéen om at Demokratene ønsker å inndra våpnene til folk?

    Hvorfor tror du demokratene er interessert i et totalitært styre?

    • Liker 4
  4. 1 hour ago, Fest said:

    Det som gjør det «bra» er at det er «gratis», eller tilgjengelig for alle. Det betyr ikke at behandlingen man får er kvalitet.

    Gratis helsevern er ikke automatisk god kvalitet, men i Norges tilfelle er det høy kvalitet på de helsetjenestene som tilbys. Privatisering vil ikke øke kvaliteten på noen som helst måte.

    • Liker 2
  5. 8 hours ago, bruker-540634 said:

    Vi har verdens mest liberale flyktningpolitikk,  sammen med Sverige og likevel så er det folk som klager.. Ressursene som regjeringen bruker på dette er nærmest ubegrenset, dem åpner rett å slett lommeboka på vidt gap.

    Feil.

    8 hours ago, bruker-540634 said:

    Ikke bare kan dem komme hit i trygghet, ukrainske pensjonister får norsk pensjon fra dag en.

    Løgn.

    8 hours ago, bruker-540634 said:

    Andre får også penger og gratis bolig, introduksjonskurs,  språkkurs, her er listen er lang.

    I beste fall upresist.

    8 hours ago, bruker-540634 said:

    Det er også all grunn til å tru at de vil være medlem av den norske folketrygden livet ut.

    Dette skjønner du åpenbart ikke noe av.

    8 hours ago, bruker-540634 said:

    10 000 personer som kommer her i ung alder vil kumulativt i løpet av et liv koste nordmenn 120 milliarder, lykke til med å få noe økonomisk vinning ut av det.

    Dette er en forbannet løgn.

    • Liker 4
  6. 7 hours ago, Omnia vincit amor said:

    Er ikke så utrolig overrasket.. Vært overbevist en stund nå at han muligens er en russisk spion eller at Putin har noe skikkelig ille mot han.. Eventuelt er han helt idiot noe som også er mulig. 

    At de har noe på han betyr vel i grunen at han er en spion.

    Han er ikke spion. Putin har noe på ham, men det er først og fremst penger. Trump sin politikk er til salgs.

    Han pleiet tett kontakt med Russland i forkant av annonseringen av hans presidentkandidatur. Han hadde også under valgkampen og etter han ble president tett kontakt med personer som i nå vet var agenter fra Kreml.

    Både sønn og svigersønn kommenterte i sosiale begivenheter (rundt 2015 om jeg ikke husker feil) at Trump fikk mesteparten av pengene sine fra Russland (Trump var persona non grata hos amerikanske banker).

    • Liker 3
  7. 70 km/t i 50-sone er ikke småovertredelser og de tyske satsene er urimelig lave i forhold til de norske satsene som ser ut til å være gode. De begynner rimelig og blir progressivt dyrere jo mer alvorlig forseelsen blir.

    Jeg er godt fornøyd med de norske satsene og synes de er bra!

    Overskriften på denne tråden burde være: Bøter er ufattelige lave i Tyskland, er de idioter?

    • Liker 3
  8. 28 minutes ago, D0vendyret said:

    Det er fortsatt uenighet om cannabis forårsaker psykose i friske mennesker. Mye tyder derimot på at cannabis kan utløse, fremskynde og forverre tilstanden for de som er disponert for psykiske lidelser og har bakenforliggende problemer. Særlig der det finnes en historikk med mentale lidelser i familien eller bruken starter i tenårene. (3)

    For flertallet er imidlertid cannabis trygt: de fleste som bruker cannabis vil ifølge Jørgen Bramness ved Senter for rus- og avhengighetsforskning (SERAF) aldri oppleve en psykose. (1) Flere studier har funnet at det ikke har skjedd noen økning i antallet psykoser i befolkningen som helhet samtidig som cannabisbruken har gått dramatisk opp (selv om det er knyttet noe usikkerhet til disse resultatene) [normalnorge.no]

    Ingen kan vite på forhånd om de tilhører gruppen som trygt kan bruke cannabis. Derfor er det en ekte risiko ved bruk av cannabis. Alder har også mye å si.

    • Liker 2
  9. 6 minutes ago, Abigor said:

    Trenger ikke anta, det er allerede bevist med link. Du skal lete hardt og lenge for å finne noen som helst som ikke vil ha mer. Kanskje en Buddhistisk munk?

    Nei det er ikke bevist. NATOs medlemmer ønsker først og fremst å unngå krig. Medlemmene har ingen ukritisk ønsker om å utvide NATO. Dette har de vist ved handling ved blant annet nekte Ukraina medlemskap.

    • Liker 4
  10. 18 hours ago, Fest said:

    Det er problematisk å finne en universell definsjon på hva «folkeopplysning» skal innebære. Slikt må defineres av autoriteter, og siden NRK eies av «makta» så blir det den som bestemmer innholdet.

    Nei. Det er et løst begrep som NRK selv får lov å definere.

  11. 11 hours ago, lada1 said:

    Sa Ole Brumm...

    OK, prøver igjen: men er det ikke enkelte som sier at det er rassistisk å gi ukrainerne fordeler eller spesielt oppmerksomhet fremfor folk fra andre deler av verden?  Prøver enkelte å snike "sin innvandrer-debatt" inn i spørsmålet om å hjelpe ukrainere? Mulig å være f.eks. innvandrer-kritisk men positiv til å hjelpe ukrainerne? Da er man egentlig litt rassistisk?

    Mener du virkelig at en skal håndheve "likestilling" med resten av verden her? Ja eller nei?  

    Så lenge det er kvinner og barn i konsentrasjonsleirer i blant annet Hellas som har vært der i mange år nå så er rasismen åpenbar. Norge nødet seg til å ta imot et par barn, men selv det brukte vi måneder og år på å debattere og gjennomføre.

    Det er en forskjellsbehandling som ikke kan bortforklares med "solidaritet overfor naboer". Dette er mennesker som er i Europa. Men de er jo anderledes så da gidder ikke vi å hjelpe dem. Vi gidder ikke en gang hjelpe Hellas og de andre landene rundt middelhavet med å løse problemene de har stått i de siste årene.

    Det er en dobbeltmoral som strengt tatt er kvalm og som setter vår selvgodhet med hvor flinke vi er til å hjelpe Ukraina i et grelt og ekkelt lys.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...