Jump to content

Dart

Medlemmer
 • Content Count

  2311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1628 :)

1 Follower

About Dart

 • Birthday 01/01/1967

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2633 profile views
 1. Ups. I fjor var jeg med på navnefest hos en som nå heter Odin.
 2. Tenk hvis det ikke var Mohammad, men Nils? Da kunne en kongolesisk familie bli sittende med en gutt som heter Nils? 😬
 3. Det er fint at vi blir korrigert, ellers kunne dette gått riktig galt. Tenk på det. 🙂
 4. Men ingen Zlatan eller Slatan? Eller Satan? Dette blir bare mere og mere morsomt. Utrolig hvor opptatt enkelte er av detaljer som de tror er viktige for andre.
 5. Jeg har litt moro av dette. At navn skal være "fake news".
 6. Det lurer jeg også på. Fra Tyskland er det ikke så mange som heter Adolf, noen er det, men det er ikke forbudt så vidt jeg vet. Vidkun i Norge vet jeg heller ikke om er forbudt. Josef burde vært forbudt, siden hans regime drepte 50 mill russere.
 7. Det er ønsketenking 🙂 Jeg er ikke hvem som helst skjønner du :
 8. Hvis du føder et guttebarn i Oslo og ikke gir det navn innen 6 mnd, så vil barnet automatisk få det navnet som er mest vanlig å gi guttebarn i Oslo. Nå er det Mohammad.... 2 prosent. Min svenske bekjent sjekket hvor mange barn som ble kalt "Slatan" i 2019-2020 i Sverige. Ingen. Mine beste forslag nå er Pludrik og Sekunda.
 9. Det er alltid slik at de er den som gir informasjonen som er ansvarlig for at den kommer fram. Norges grådige myndigheter lager reglene og er ansvarlige for at de kommer relevante mennesker til gode. En pressemelding hvert år til avisene i Tyskland om våre skyhøye bøter vil nok gjøre susen. Enda færre turister som kjører enda saktere? Sist jeg så en politi her var da en nabo hadde gått seg bort i skogen. Politi dundret på dørene rundt her svært sent på kvelden for å spørre om vi hadde sett han og jeg var forberedt på at det kunne være ranere vi fikk på besøk.
 10. Det er salt og svartpepper i skjønn forening. Saltet er vulkansalt som har litt svovel i seg. Kalles også svart salt. Med litt ingefær tilsatt er det perfekt på egg. Egentlig et krydder for Chaat, som er en vanlig indisk rett, men også på saltkrinkle og annet der du vil ha salt og pepper. Også til stekt flesk og røkte kjøttprodukter.
 11. Det finnes et bilde av meg på FB. Det er med morsom ekstrem grimase og vernebriller, uskarpt, "fisheye nese" og overeksponert. Ligger sikkert i kategorien "død ugle" 👹
 12. Denne gruppen av gamle politifolk sverger til Nixons teorier om hippiers verdiløse livsstil og hippienes syn på cannabis, som for presidenten var en direkte fornærmelse mot den amerikanske drømmen. Hippiene ble en forfulgt minoritet, og kun fordi Egypt forslo å forby cannabis i en gruppe som arbeidet med forbud mot narko, så hengte mange land seg på. Alkohol skulle jo også vært med, men det turde de ikke forby. Historien viser at da blir det krig.
 13. Jepp. Som en direkte virkning av at tyske aviser og bobilblader hver høst har tema "Achtung: Bußgelder für hohe Geschwindigkeiten in Norwegen". Grisebøter i Norge. Både i tollen og i radarfellene har de fått sjokk. En gruppe fiskere fikk 100 000 kr i bot pga for mye fisk, etter uklare og forvirrende regler, som er blitt enda mere forvirrende nå. Mange med bobil har sovet litt i timen og gått glipp av regimet med skogen av forbudsskilter i tettbygd strøk og den harde straffen. Mange turister som krysser grensene har fått tusenvis i bot da de har glemt at Norge ikke er i EU dermed ryker både øl, vin, sprit, tobakk og mye annet de tar med seg for å spare penger, og boten blir ofte skyhøy. Men de legger ikke igjen så mye penger, så det er like godt å bli kvitt dem. Turister er en plage for de som ikke lever av dem.
 14. Jeg så på TV et annet program: En forsker ved et universitet i Storbritannia undersøkte antallet pasienter som kom til behandling for ulike psykiske sykdommer i løpet av ti år. I samme tidsluke ble konsumet av cannabis tidoblet i samme område og trolig over hele landet. Han kunne ikke finne noen økning i antallet tilfeller av psykisk syke i denne tiden - innen de sykdommene cannabis er ilagt "ansvaret" for. Han ble sagt opp fra jobben sin fordi han publiserte resultatene, og ingen torde støtte han. Mange undersøkelser er bestilt og finansiert av grupper og etater og myndigheter som helst ser at cannabis er farlig og at de får resultater som sier det samme. I Norge har vi en gruppe som HATER narkotika uten forbehold. Det er en forening av politi som vil hindre all legalisering. Denne foreningen tror selv at de er en myndighet, og er blitt irettesatt av mange etater for å drive lobbyvirksomhet og ulovlige tiltak. De oppfordrer oss og politi til å være skikkelig slemme mot syke misbrukere og trakassere dem - uten lovhjemmel. Ta loven i egne hender og ikke ta hensyn til lovendringer for liberalisering, men fortsette å trakassere og demonisere narkomane. Umenneskeliggjøre dem. Vel - vi er alle aper, men noen oppfører seg som gorillaer. Ikke for å gi gorillaer dårlig rykte.
 15. Jeg tror flottør-armen din brakk. Solex 30 fall-luftforgasser tipper jeg Den beveger seg mye, får mange vibrasjoner og temperatursvingninger og noen ganger er den dårlig loddet til flottøren. Om noen er interessert 🙂
×
×
 • Create New...