Gå til innhold

Era_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Era_InnleggNO

  1. Hvordan er det med innbytting av spill til gamestop? Bare å gå inn og bytte x antall spill for ett annet spill?.

     

    Ja du kan bytte inn spill, og få en verdi på dem, som du kan bruke i butikken, eller få ut i cash (20% mindre av total verdien) om du er over 18. Det er også som nevnt slike innbytte kampanjer, hvor du kan forhåndsbestille spill ved innbytte av 2 spill, og bare betale 199,-/99,-/1,-. Det skal nevnes at det er en ekskluderings liste her på spill man ikke får bruke i kampanjer, en liste som er blitt utrolig lang. Så skal du bruke kampanjer må du enten være utrolig heldig med et sjeldent spill, eller ha relativt nye titler.

     

    Noen eksempler på verdi av diverse titler er 5-10,- per PS2 spill, 1,- per Xbox spill, 30-320,- på x360 spill og 60-320,- på ps3 spill om jeg ikke tar helt feil.

     

    Ekskluderingslisten skal være tilgjengelig på gamestops nettside.

  2. Beklager. Vel så langt så har vi akkurat gjort klart de vitale features som skal med i spillet, og hvordan det generelle gameplayet skal være, nå begynner finpussingen i Design dokumentet for oss designere. Vil ikke si for mye akkurat nå, men kan bli et veldig morro spill, med noen unike gameplay elemeter.

     

    Jeg personlig har vært med på et par hobby prosjekter før, men dette er mitt første store prosjekt. Programmerern har dog vært med i flere konkurranser, og er ganske flink på det han gjør.

  3. Hei!

     

    Tenkte jeg kunne spørre her om det er noen som eventuelt ville vært interesserte i å være med på et student spillprosjekt. Vi er for øyeblikket 2 designere og 1 programmerer. Vi har meldt oss på Imagine Cup 2010, hvor maks størrelse på gruppa er 4. En spot igjen altså.

     

    Din oppgave vil da bli å lage så og si alt av det grafiske til spillet (2D), som utvikles i XNA. Vi sikter på høy kvalitet på den grafiske siden. En ting som er viktig er at du må være student for å være med i konkurransen, og da også teamet. Prosjektet vil by på mye nyttig erfaring, og kanskje til og med noe å sette på CV'n. Det er også betydelige belønninger til vinnere av konkurransen.

     

    Hvis det finnes interesse, er det bare å sende meg en PM, eller svare her i tråden for mer informasjon. Helst vis en liten serie av bilder/skisser av det du har laget, så vi ser om du passer til rollen, hvis du skulle være interessert.

  4. Hei! Ser kjempe bra ut det der. Kan jo si at jeg er interessert, men at jeg kanskje ikke er akkurat det du er på utkikk etter. Er nemlig ingen wiz på 3D eller musikk.

     

    Men det skal sies, startet akkurat på studier for en Bachelor i Spilldesign (som er mest rettet mot design av spillet i seg selv) og holder på å lære meg noe 3D. Ellers er jeg kreativ, og kan også bl.a. stå for tegning, concept art etc!

  5. Hvis du er kreativ, har sans for tegning/maling, men har lyst til å utøve dette på en litt mer «moderne» måte, så skal du lese videre. Laget denne guiden for en stund tilbake, så hvis noe er utdatert må dere bare si ifra.

     

    Digital maling i Photoshop

     

    320531.jpeg 320533.jpeg 320535.jpeg

     

    Skjul

     

    Digital maling i Photoshop

     

    Først kan jeg vise noen eksempler på hva man etterhvert kan ende opp med.

     

    320531.jpeg 320533.jpeg 320535.jpeg

     

    Alt som skal til er egentlig bare et snev av kreativitet, og en god del øvelse. Men jeg skal hvertfall hjelpe deg litt på veien!

     

    Først og fremst, dette går ut i fra Photoshop, fordi det er det jeg kan mest om. Photoshop har alt en trenger for å male digitalt. Her skal jeg gi deg tips om brushes, farger, og ett lite dytt inn mot hvordan man utøver dette.

     

    En ting du absolutt burde ha hvis du skal gjøre dette, er å ha ett tegnebrett. Det går med en vanlig mus, men det blir veldig knotete, og veldig vanskelig generelt, dere har sikkert prøvd å tegne med musa før? Et annet problem blir også at «pen pressure» ikke finnes med en mus, noe som kan være et stort problem.

    Tegnebrett

     

    Wacom Bamboo One A6

    Hardware.no - Prisguide - Wacom Bamboo One A6

    Fra 359 kr får du et brukbart brett, som passer fint til å begynne med. Det er noe lite, så har du mulighet til å punge ut litt ekstra anbefaler jeg ikke dette.

     

    Wacom Bamboo Fun Medium A5

    Hardware.no - Prisguide - Wacom Bamboo Fun Medium A5

    Fra 1500 kr får du et helt greit brett, ligner litt på Bamboo One, men er litt større, og mer behagelig å bruke.

     

    Wacom Intuos3 A5

    Hardware.no - Prisguide - Wacom Intuos3 A5

    Fra 2700 kr er dette ett ganske stort prishopp fra den forrige, men også veldig mye bedre. Absolutt å anbefale.

     

    Wacom Cintiq 21UX

    Hardware.no - Prisguide - Wacom Cintiq 21UX

    Vel, dette er bare for å nevne, fordi denne svir i lommeboka. 25000 kr må du ut med for å få fatt på en slik en. Denne er hva proffene bruker, Pixar, Disney osv. Har ikke prøvd den, men gjett om jeg har lyst til det!

     

     

    Har du fått deg et tegnebrett kommer litt brushes og slikt her nå, for å gjøre det å male på en pc litt enklere.

    Brushes

     

    Skisse brush

    Det er mange som liker å skissere før man begynner å male, og her er en brush som passer flott til det. Klar og oversiktlig.

     

    Brush Presets:

    Master Diameter 4px

    Brush Tip Shape:

    Roundness 100%

    Hardness 100%

    Spacing 25%

    Dual Brush:

    Diameter 25px

    Spacing 25%

     

    Airbrush

     

    Smoothing

    Malekost

    Her er en versjon som er populær å bruke for å male.

     

    Brush Presets:

    Master Diameter 14px

     

    Brush Tip Shape:

    Angle 90°

    Roundness 12%

    Hardness 100%

    Spacing 3%

     

    Shape Dynamics:

    Size Jitter 0%

    Control - Pen Pressure

    Minimum Diameter 75%

    Angle Jitter 0%

    Control - Initial Direction

    Minimum Roundness 25%

     

    Other Dynamics:

    Opacity Jitter 0%

    Control – Pen Pressure

     

    Smoothing

     

    Farge palette

     

    Denne er det ikke jeg som har laget, men Norke fra deviantart.com. Den er veldig bra, og passer kjempe bra for folk som er nye på "markedet"

     

    320540.jpeg

     

    Denne kan lastes ned på denne siden.

     

    Komme i gang

    Så, for å komme i gang skal jeg vise hvordan man kan bruke brushene som vist ovenfor. Du kan eksperimentere selv også.

     

    Skisse brushen er veldig enkel, for det er nemlig bare å tegne, som om det var en blyant eller tusj.

     

    320554.jpeg

     

    Et eksempel på hvordan man kan fargelegge/male med "malekosten" er vist her.

     

    320556.jpeg320557.jpeg320559.jpeg

    320560.jpeg320561.jpeg320562.jpeg

    320563.jpeg

     

    Det man gjør er at man først lager en skisse av det du skal male. Så legger man grunnfarge, bare helt klare farger. Så tar man denne "malekost" brushen og legger på mørkere/lysere farger der du vil de skal være, der man har en lett press med pennen blir det lysere (lavere opacity) av seg selv, og presser man litt hardere blir det mørkere. For å få til en overgang fra lys til mørk tar man i bruk "Eyedropper tool" på det lyse, for så å tegne videre utover, eyedropper tool igjen på det som nå skal være enda lysere, så tegner man videre utover, helt til du får til en fin overgang.

     

    For å forklare dette litt bedre legger jeg til en liten guide av Fox-orian.

     

    320567.jpeg

     

    Så kom jeg ikke på mer, er det noe du lurer på så er det bare å spørre ;D

     

     

    Kan jo også legge til noe av det jeg har laget med hjelp av prinsippene ovenfor!

     

    387145.jpeg387153.jpeg386665.jpeg

  6. Synes online biten av KZ2 fortsatt er like tiltrekkende som ved første øyekast, men spiller heller med venner, framfor random folk.

     

    Noe jeg synes var utrolig bra, var hvordan selve gameplayet hele tiden var i endring grunnet classes som ble unlocka på veien fra rank 1 og oppover.

×
×
  • Opprett ny...