Gå til innhold

Diferencia

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diferencia

  1. Er det flere som sliter med strake markløft her inne? Har prøvd meg på det flere ganger og til og med fått hjelp av instruktører, men jeg klarer bare ikke å bøye meg 90 grader framover. Klarer bare halvparten og da stopper det opp. Jeg er ikke noe myk i det hele tatt så kan dette ha noe å si? Og har dere evt. noen tips om å bli mykere? Ganske pinlig, blir fortsatt ertet nede på treninsstudioet :roll:

  2. Nå er det et par dager siden du har skrevet dette innlegget, men jeg svarer for det om. Du spiser utrolig lite! Synes du veier ganske lite i forhold til vekten din. Du kunne gått ha veid et par kilo ekstra, men nå spørs det også hvor gammel du er osv.

    Hvis du synes dette er mye, da tror jeg du kan ha litt problemer med spising. Jeg selv spiste ca. like "mye" som deg når jeg hadde spiseforstyrrelser, og det endte dårlig, så jeg vil sterkt anbefale deg å spise mer og proteinrik mat! Hvis du trener i tillegg da kommer nok kroppen din ikke til å tåle så veldig mye mer..

  3. Hvis dette emnet ikke passer inn her da er det bare til å flytte den! Var usikker på hvor jeg skulle plassere den.

    ____________________________

     

    Tenkte det kunne være moro å dele hverandres flaueste opplevelser på treningsstudioer. Tittelen sier jo sitt :) Bare til å begynne å skrive !

     

    Noe ut av det flausete jeg har opplevd var en dag da jeg jogget på tredemøllen.

    Hadde jogget i ca. 30 min uten stopp og følte at jeg hadde skikkelig kontroll. Jeg slappet helt av og følte at jeg kunne nesten lukket øynene og bare jogget videre rett fram. Hadde en skikkelig stolthetsfølelse, siden jeg var den som hadde jogget lengst av alle sammen.

     

    Så greide jeg plutselig å tråkke på kanten av tredemøllen og da datt jeg til høyre oppå tredemøllen etterfulgt av et høyt hyl. Med hodet og armene hengende ned så jeg meg forsiktig rundt og så at alle så på meg. Var heldigvis en gentleman som kom å hjalp med å slå av tredemøllen slik at jeg fikk kommet meg på beina igjen. Fra full kontroll til null kontroll!

     

    Det andre flaue som jeg kommer på var da jeg skulle ta solarium (de har flere solsenger på treningssenteret). Jeg hadde akkuat puttet på penger på automaten og holdt på å kle av meg. Så var det noen som brått åpnet døren og utenfor stod det en mann godt rundt i 50-årene. Der stod jeg halvnaken med kun en liten stringtruse på meg. Jeg kvapp så utrolig mye at jeg snudde meg raskt med ryggen til (noe jeg egentlig ikke skjønner hvorfor jeg gjorde). Det verste var at mannen stod der i et par sekunder til. Han kunne jo ha lukket døren med en gang, men neida.

    Har sett den samme mannen på senteret et par ganger og hver gang jeg ser ham da tenker jeg på at han har sett så og si hver eneste del av kroppen min. Hver gang jeg jogger o.l da skal han ta å begynne å sykle bak meg, noe som faktisk skremmer meg litt..

  4. Så prisen har ikke alltid så mye å si. 2 gram er jo bra til å være 10 ml! Det lille fyllstoffet gjør ikke noe. Skal sjekke om jeg får bestilt i løpet av uken :D You saved my life, baby!

     

    Dagen i dag har gått overraskende bra. Greide å holde meg unna alt fra is til kaker. Var ikke fristet heller, siden jeg var mett så og si hele tiden jeg var ute.

     

    Lunsj kl 12: En rugsprø med makrell i tomat, ca 3 ss CC, 5 skiver kokt skinke + en liten håndfull med mandler

     

    Middag kl 14.15 (tenkte det var lurt å spise før jeg stakk ut på byen): Wok. Strimlet svinekjøtt, litt risnudler, røde linser (24,9 g protein pr 100 g!), champinjong og wokgrønnsaker + masse krydder stekt sammen på pannen. Spiste en stor porsjon. Ble stappmett! Et ble slukt ned i tillegg. Den middagen er den beste middagen jeg har laget hittil. Den var så god at jeg fikk mat-orgasme rett og slett! :!:

     

    Mellommåltid: Etter en tur på byen var jeg sulten så tok meg et par skiver med kokt skinke (altså kun pålegg), et par små håndfuller med mandler, et eple, appelsin, en rute med 86 % sjokolade.

     

    Kvelds/snacks: Ca. 500 g jordbær, litt cottage cheese med smeltet 86 % sjokolade. Et par små håndfuller med mandler og rosiner. Flere skiver med koktskinke og smørbrødpølse (ikke rent kjøtt, men det får bare bli). Og ja, jeg er glad i pålegg! + enda et eple.

     

    Er stappmett nå! Kan hende jeg lå på et lite kalorioverskudd, men det får bare bli. Jeg var nå mye sunnere enn det jeg ellers har vært på 17. mai. Bedre at jeg spiste dette, enn like mye usunn mat i samme mengder. Kjente ikke litt savn etter kaker o.l og koste meg med maten. Føler meg rett og slett tilfredsstilt av denne maten.

    Er utrolig stolt over meg selv! :w00t:

    Ingen trening i dag, men må innrømme at jeg er sliten i beina over en lang ettermiddag på byen.

    Forresten så har jeg i løpet av disse dagene drukket ca 3-4 liter med vann hver dag + 2 kopper med grønn te.

  5. Skjønner pointet ditt.

    Noen sier at Udo's Choice er vidunder mens andre sier det samme som deg. Tror ikke jeg skal kjøpe den eller gymgrossisten sin da. Har lest gjennom artikkelen. Var mye jeg ikke visste fra før av. Bare bra at den er litt nerdy!

    Den omegaen du fant, den så jo grei ut den, men venter litt med bestillingene helt til DU har funnet den perfekte :yes: Hvis jeg må velge en, da tar det årevis før jeg klarer å bestemme meg.

    Finnes det ikke noen utenlandske sider som også sender til Norge? Kan jo hende de har bedre og billigere produkter. Så nettopp at de solgte på eBay.

  6. My bad! Er ikke helt god i hodet på morgenen :blush:

    Men det spørs vel hvor det mettede fettet kommer fra? Er jo bra med mettet fett fra kjøtt, men ikke f. eks chips. Så det har vel mye med det å gjøre.

     

    Jeg bruker møllers total. Synes den er ganske dyr ja, i forhold til innholdet. Tror jeg har brukt den i 3 uker og den er tom allerede. Tror man overlever med litt for høyt Vit-A.

     

    Hva synes du om denne? http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/omega-3-4/omega-3-regular-90-kapsler-1000-mg

    Har hørt at kvalitet teller ganske mye på kosttislkudd, men jeg har ikke peiling. Har også hørt at Udo's Choice skulle være et vidundermiddel, så har tenkt litt på den og.

     

    Jojo, har min kjære mor. Men jeg pleier å være en del alene hjemme og lage mat selv, handle osv. Så jeg får et bestemt antall penger. I tillegg jobber jeg et par ganger i uken, men det rekker ikke til alle mine behov.

    Men laksen er jo pokkers dyr her i Norge. Får jo billigere norsk laks i Polen enn i daglligvarebutikkene her i Norge!

  7. Hmmm. Visste ikke at det var noe mettet fett i nøtter! Uff uff. Ellers vet jeg at man bør holde seg unna mettet fett. Nøtter trodde jeg var sunt, men jeg spiser nøtter (akkurat mandler) fordi de er elskbare. Smaker jo digg!

    Hva synes du ellers om mine måltider? :D

     

    Har forresten j***** gangsperr i dag, noe jeg ikke skjønner. Greit, jeg hadde ikke trent på ca. en uke, men jeg pushet meg ikke noe særlig hardt i går heller.

     

    Morsomt at du sier det med Omega 3 fordi jeg tar Møllers :roll: Hvor kan jeg fått kjøpt noen skikkelige saker med omega 3? Helst noe som ikke koster over 200. Fisk spiser jeg ikke så veldig mye av må jeg innrømme. Er kjempe glad i fisk, men synes skikkelig laks og sånt blir altfor dyrt. Jeg må jo tenke økonomisk! :)

     

    Gratulerer med dagen, Norge! En riktig god 17. mai til alle sammen! Hipp hipp hurra!

  8. Med BMI på 20,5 og jevnlig trening da tviler jeg på at du har noe særlig høy fettprosent.

    Det finnes så mange som lever på lavkarbo og jeg har egentlig alltid syntes at det har vært altfor mye oppstyr rundt det.

    Kunne heller aldri ha tenkt meg et liv helt uten karbohydrater. Er vel som sagt kalorier ut og inn som teller.

     

    I dag fikk jeg trent styrke og litt kondisjon. Desverre fikk jeg ikke prøvd meg på skikkelig styrke i dag heller. Hadde tenkt til å gå å spørre noen som holdt på med vektene nede på senteret, men da jeg akkurat hadde "forberedt talen" min ferdig, da var det så mange folk som var kommet dit så jeg lot redselen ta over :blush: Jeg innrømmer at jeg er litt pinglete!

    Slik ble treningen: 5 min oppvarming med sykkel, ca 1 1/2 time med styrke på apparater (trente alle kroppsdeler) så 10 min med lett jogging/gåing (fikk så utrolig mye sting så kunne ikke jogge lenge) også 10 min med elipsemaskin. Tror jeg forbrente kun rundt 250-300 kcal. Lite i forhold til det jeg ellers pleide, men det er vel ikke det viktigste. Bra jeg i det hele tatt fikk trent.

     

    Lunsj ca 11.30: en håndfull med mandler, ca 10 skiver kokt skinke et par små biter tomat og agurk som jeg rullet inni skinkeskivene. Dette hørtes sikkert rart ut, men det var det jeg fikk lyst på. Ble mett av det.

     

    Før trening ca 12.30: Min kjære mor hadde kjøpt 2 kurver med jordbær. Lot meg friste, og spiste nesten begge kurvene. La oss si ca 700 g.

    Etter trening ca 15.30: 1 banan

     

    Middag ca 16.00: Sopp, løk, wokgrønnsaker og strimlet kyllingfilet (1 filet) stekt med litt tacokrydder + mange andre kryddere jeg ikke husker navnet på.

     

    Kvelds ca 20.00: 4 håndfuller med mandler, 1 rugsprø med makrell i tomat og ca 3 ss cottage cheese (nam!) + en appelsin.

    Jeg ble utrolig fristet til å spise en kake som min mor hadde kjøpt, men holdt meg unna. Huff, det var vanskelig. Føltes ut som om det rant vann ut av kjeften på meg!

     

    Kjøpte inn mat til i morgen. Jeg tror jeg skal prøve å holde meg unna søtsakene i morgen. Håper jeg greier det. Jeg vet at det ligger romboller i kjøleskapet, is i fryseren og kake i kjøleskapet. Får se hvordan det går :yes:

    Blir en sunn middag. Kjøpte inn strimlet svinekjøtt, risnudler (0 % fett og sukker, kun karbs), røde linser, wokgrønnsaker, champinjong, hvitløk og løk. Det skal bli godt og sunt!

    Desserten utover kvelden blir frukt /bær (appelsiner, epler, jordbær osv). Kjøpte 86 % sjokolade som jeg har tenkt til å smelte og helle over cottage cheesen. NAM!

     

    Veide meg i dag og. Greide ikke å holde meg unna vekten. I går da viste den som sagt 69,9 og i dag var den på 68, 8 :)

  9. Jeg fant faktisk det utdraget fra lommelegen.no :D

    Det kan godt hende de har høyere fettprosent og er ganske overvektige. Jeg er jo på grensen på høy, noe som skremmer meg. Klarer ikke å skjønne det. Lurer på om fettprosenten kan endre seg fra dag til dag og uke til uke.. Håper nå på det.

     

    Oi, det må jeg si! Gratulerer med nedganen fra 40- til 20 % ! :w00t:

    Det bildet som du har som eksempel viser virkelig stor forskjell og jeg skjønner skillet mellom dem.

     

    I dag har jeg greid meg utrolig bra med matmønsteret mitt forresten.

    Siste lunsj i 11.30-12.00 tiden. Den bestod av ca 80 gram cottage cheese, ca 60-70 g tunfisk blandet med sukkerfri ketchup og en rugsprøknekkebrød. Ble mett av det.

    Neste måltid var i 16-17 tiden. Spiste en stor porsjon. Ca. 120 g tunfisk, 25 g kokt skinke stekt med tacokrydder, løk, sopp og masse wokgrønnsaker. Herlig måltid!

    Så spiste jeg i 20 tiden en skål med havregrøt laget av 1 dl havregryn, 1 dl skummet melk og resten med vann. Tok et par ss med cottage cheese i grøten og dynket den med kanel. Spiste i tillegg en eplepære. Ble mer mett av dette måltidet enn det jeg ble av middagen.

    Spiste bare det jeg hadde lyst på sånn sett. Burde kanskje spist noe mer proteinrikt til kvelds, men det får jeg prøve ut i morgen.

    Det høres kanskje ikke så allverdens mye ut, men det holdt meg nå mett i dag!

    Nå sliter jeg utrolig med å finne ut av hva jeg skal spise på skolen i morgen. Kan nok ikke ta tunfisken min med i mogen siden vi skal spise mange menneske samlet. Trenger virkelig tips!

    Kan noen også forklare meg det med Metabolic Age og BMR verdier?

    Går rundt og grubler over det hele tiden.

     

    Nå er det jo 17 mai i overmorgen og jeg tenker på hvordan jeg skal sette opp dagen min da. Vil spise litt sunt og jeg skal prøve å bruke selvdisiplinen min. Heldigvis er jeg av den typen som ikke liker pølsene her i Norge. De smaker gunstig synes jeg (jeg beklager krtikken av Norges pølser!). I tillegg mangler de smak. Ikke nok med det, så er pølsebrødet seigt og smaker søtt og ekkelt. Så det blir ikke noe hotdog ihvertfall. Rømmegrøt er ikke av det aller sunneste akkurat, og kan ikke si jeg er ekstremt glad i det heller.

    Lurer virkelig på hvordan detkommer til å gå på tirsdagen.

  10. Jeg får vel få opp den muskelmassen min. De på senteret sa at de målingene ikke var helt nøyaktige, men at de ga en pekepinn ihvertfall.

    Det er vanskelig å se på bildet, men hun damen med den såkalte deilige magen der var virkelig muskuløs, både når det gjaldt magen og rygg osv. Langt i fra epleformet!

    På bildet var jeg forresten på ca. 67, 5 kg regner jeg med (2 uker siden). Jeg så ikke bra ut med de 53 kiloene (og ihvertfall ikke 46) jeg veide, har kun et bilde av det og det skal mest sannsynlig bli slettet.

    Spiseforstyrrelsene er jeg ferdig med og det et fortid, nå har jeg mitt nye mål å få en sunn og sterk kropp!

    Aldri mer en "tynn boner" som jeg kaller det for.

     

    Nok en bra artikkel du postet, Storken. Men ble temmelig overrasket over bildene med fettprosenten til! Jeg føler at de bildene ikke passer til den % jeg har. Langt i fra!

     

    Kom over dette i en artikkel:

     

    Kutt karbohydratene dine (brun ris, havre, frukt m.v.) og spis ren proteinmat, mens du fortsetter å trene (dog med noe lavere maksintensitet) Spiser du mindre enn 20-30 gram karbohydrater pr dag, går du forøvrig inn i det som heter "benign kostindusert ketose", en tilstand hvor kroppen settes i fettforbrenningsmodus, som følge av at du ikke tilfører nok karbohydrater for å opprettholde blodsukkeret, og kroppen "tvinges" således til å bruke av "sperret konto" :), dvs fettlagerene.

    Dette kan kanskje være like greit, som å redusere "noe" på karbohydratene, for i en slik ketosetilstand, så får en to store bonuser:

    1) Ketonlegemene som dannes ved fettforbrenning virker på apetittsenteret i hjernen, og virker sterkt apetittdempende. Man er 0 -null- sulten !

    2) Ketonlegemene virker lett psykostimulerende, en slags naturens egen "high", (antagelig en konstruksjon fra steinalderen, hvor en sulten huleboer som ikke hadde spist på en uke, fikk nytt mot og energi til å gå ut å jakte påny, med tom mage, men skjerpet mot og klartenkthet !)

    Men vær dog aldeles klar over, at du må trene på en 70-80%; av intensitetsnivået av hva du ellers kjører.

     

    Er dette sant? Hjelpet det virkelig å kutte karbohydratene?

  11. Jeg synes jeg er helt normal, men vil få frem musklene. Jeg er fortsatt fast bestemt på å komme meg litt ned i vekt.

    Nå viser jo ikke et bilde alt heller.

    Morsom bikini-diskusjon! Ble litt forvirret av dere, men jeg er hun som er mellom hun i grønn og hun med den deilige magen. Forresten, så synes jeg hun i grønn også har fine former! Smal midje , en typisk kvinneform, men nå skal jeg ikke gå nærmere inn på det :D

     

     

    Jeg tok en kroppsmåling i dag. Har tatt en før og, men finner desverre ikke arket. Skal prøve å lete etter den senere igjen! Husker noen verdier fra den forrige kroppsmålingen. I tilegg veide jeg meg på den samme vekten som jeg alltid har veid meg på og den viste 69,9 i dag. 300 gram mindre enn i går, men det har lite å si.

     

    Her er resultatet fra kroppsmålingen:

     

    Vekt: 68,5 (den viste merkelig nok mindre enn vekten jeg veide meg på). Sist gang jeg tok kroppsmåling (i januar), var den på 53,3 kg som jeg husker.

    Fettprosent: 28, 6 % Fettprosenten er jeg ikke fornøyd med! Den må jeg virkelig få gjort noe med. Hvis jeg husker rett da var den på 20 % i Januar.

    Fettmasse: 19,6 kg

    Fettfri masse: 48,9 kg

    Muskelmasse: 46,4 kg

    BMI: 22,1

    Metabolic Age: 22. Noe jeg ikke har peiling på hva det er.

     

    BMR VFR TBW

     

    BMR 6410 kJ

    1532 kcal

    Vil dette si at hvis jeg er stillesittende i en hel dag da forbrenner jeg kun 1532 kcal? Har ikke skjønt meg helt på BMR verdier. Før var denne veriden på 1400 kcal.

     

    TBW 35,4 kg 51,7 %

    ECV 14,6 kg ICV 20,8 kg

    ECV/TBW 41,2 %

     

    Muskelmasse:

    Overkropp- 27,2 kg

    V. arm - 2,1 kg

    V. ben - 7,5 kg

    H. arm- 2,1 kg

    H. ben- 7,5 kg

     

    Fettprosent:

    Overkropp- 24,1 % / 9,1 kg

    V.arm - 34,7 % / 1,2 kg

    V. ben- 33,6 % / 4 kg

    H.arm- 31,7 kg/1 kg

    H. ben- 34,7 % / 4,3 kg

     

    De nede på senteret sa at det var kjempe bra, men at de hadde fokusert på å få ned fettprosenten. De anbefalte at jeg skulle trene styrke først også kondisjon.

    Etter min mening var det ikke så veldig mye å være fornøyd med, men må si jeg fikk en god latter av å se på resultatet!

  12. Motivasjonen min er på topp i dag!:thumbup: Føler at PF er noe for meg, men det finner jeg ut av i løpet av uken.

    Har tenkt til å spise noe snart. Men nå er spørsmålet hva. Ligger cottage cheese, makrell i tomat, tunfisk osv i kjøleskapet, en haug med kylling i fryseren, havregryn i skapet :hmm:

     

    Da jeg spiste lite og ofte, følte jeg at jeg aldri fikk spist meg mett og det var ikke noe særlig behagelig for kroppen, så det er et stort pluss med PF at man virkelig kan spise seg mett og da blir det mye lettere som du sier, Storken.

     

    Ja, du har rett i det at jeg må først fokusere på å komme meg i gang med noe. Det er bare jeg som har satt så store mål som dere skjønner!

    Det var en utrolig bra side du la ved forresten! Bra med videoer og beskrivelser. Skal studere gjennom alle sammen grundig.

     

    Jeg er nummer tre til venstre. Vedsiden av hun med den utrolig deilige magen (den er jo det!).

    Må man ligge på kcaloverskudd ? Trodde man måtte ligge på kcalunderskudd for å få noe slikt :hmm:

    Kardio kommer det nok fortsastt til å bli litt av ihvertfall, siden det er noe jeg faktisk liker til tider, så skal jeg jo begynne å få til litt "skikkelig" styrketrening og. Da får jeg vel se om jeg får resultater. Ellers tror jeg at jeg bare får tatovere ruter på magen min!

  13. Jeg har også opplevd slike smerter som du beskriver. Den ene uken er det slik at jeg kan jogge i 1 time uten noen pauser eller ubehageligheter, men uken etter da dukker disse smertene opp.

     

    Jeg føler det som om jeg skulle ha fått en slags "krampe" langs leggen og nedover mot foten.

    Har hørt at magnesium og andre vitaminer kan hjelpe mot dette. Så det kan jo være verdt å prøve ut? Jeg kjøpte meg tilskudd av magnesium + noen andre vitaminer og det hjalp! Kan hende at dette bare var en tilfeldighet, men jeg ble nå kvitt smertene. Ellers kan det som sagt være beinhinnebetennelse.

    Kan jo også hende at det er joggeskoene som er grunnen?

  14. Ja, det er viktig å velge noe man virkelig kan følge og leve med!

    De fleste superdiettene som du kaller de for, de pleier å ende slik at man til slutt sprekker. Det må jo bety at man har spist for lite eller feile matvarer eller bare begge deler.

     

     

    Yes. Viktig å ikke ta alt på en gang, ellers blir det for mye for kroppen å venne seg til, kan jeg tenke meg.

    Jeg håper nå på en god start med PF. Det skader nå ikke å prøve!

    Det ordtaker er ikke dumt, nei ;)

     

    Jeg kom over et par bilder som dere kan se. Den magen helt til høyre (bilde1) var kjempe fin, kanskje litt vanskelig å se helt tydelig på bildet, men kan jo se litt. Hvordan kan man få frem slike magemuskler som det der? Synes den magen er perfekt i mine øyner, ikke altfor mye muskler og ikke altfor lite heller! Jeg har jo ingen muskler i magen som dere ser (nr. 2 til høyre..) :thumbdown:

    post-237808-0-83466200-1305414011_thumb.jpg

    post-237808-0-36931900-1305414273_thumb.jpg

  15. Det er bra dere sier det. For jeg vet at det høres helt dumt ut.

    Har hørt at flere mennesker har slitt en del med et normalt forhold til mat etter at de har hatt spiseforstyrrelser. Jeg vet egentlig kcal-innholdet på nesten alle matvarene på butikken etter anoreksien, så det er ikke noe jeg sliter med.

    Men jeg føler at jeg har blitt flinkere og flinkere for hver helg nå. Dette er den beste lørdagen jeg har hatt hittil når det gjelder matinntaket, selv om det kanskje ikke høres helt slik ut, men jeg er faktisk temmelig stolt over meg selv! :) Skal oppdatere litt for hver gang innpå her har jeg tenkt, både for å holde motet mitt oppe og for at andre kan se min fremgang :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...