Jump to content

Z_E0

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)

Recent Profile Visitors

1812 profile views
 1. De bruker fremdeles Nidec såvidt jeg vet. Har Delta selv og den er finfin på støy.
 2. Her er noen muser jeg har hatt erfaring med de siste årene og har vært fornøyd med: Razer viper mini - utrolig lett og responsiv, beste kabelen utenom paracord jeg har vært borti Logitech G203 lighspeed - god om du liker diamantform Mionix Castor - beste formen jeg har prøvd i en mus, kommet en variant nylig med moderne sensor Intellimouse pro - klassisk form, god sensor men noe tung
 3. Dette går ikke om Find my iphone er aktivert, Apple kan gjøre det for deg om du har kjøpskvittering men kan være en lang prosess.
 4. Kan fortsatt legges til i handlekurv med å refreshe siden å være rask på labben. Ikke levering før langt ut i mai da.
 5. Ville dratt til fysisk Elkjøp butikk å bestille, de har fått inn i ny og ne og selges ikke på nett.
 6. Anbefaler helt klar at du spiller Resident evil 2: remake, svært gripende hele veien gjennom og god på spenning/grøss, liker du det har du ett hav av andre RE spilll og bryne deg på som f.eks RE4, RE7 og RE8.
 7. Hadde forsøkt å levere den inn en gang til, da min Elite S2 ikke har dette problemet. Skal du forsøke noe selv ser det rimelig enkelt ut å rengjøre knappene invendig som ofte forårsaker dette problemet. How to FIX Elite Series 2 Unresponsive buttons - YouTube
 8. Du kan forsøke og legge noen få lag papir bak stikken for å få press på bakplate. En fiks som ble oppdaget for tid tilbake som jeg selv har reparert flere joycons med.
 9. Samme her. Tror du man blir mindre kvalm ved høyere oppløsning i vr? Blir forferdelig kvalm i det gamle settet:) Jeg mener det, kunne bli kvalm med Rift S men har enda til gode å bli uvell av Quest 2. FOV kan også ha innvirkning på det.
 10. Har til tider sett fysisk i butikk hos Elkjøp og online hos NetOnNet. Regner med de går tom kjapt.
 11. Har hendt ett par ganger med meg også, 2 av gangene måtte jeg slette hele maskinen og installere OS på nytt fra USB.. Mistenker det er sammenheng med rest mode så kanskje ikke bruk den funksjonen før det er fikset.
 12. stacke opp til 36 mnd med xbox live gold så konverter til ultimate på ms sin nettside. Oppgrader Xbox Live Gold-medlemskapet til Ultimate | Xbox
 13. Series X Halo infinite edition åpent for forhåndsbestilling på Elkjøp: https://www.elkjop.no/product/gaming/spillkonsoll/xbox-one-konsoll/355337/xbox-series-x-halo-infinite-1-tb-sort
 14. Sa ikke kjøpsvilkår går over forbrukerkjøpsloven men Dustin kommer nok til kun å referere til sine vilkår og man kommer ingen vei via de. Og man må dermed gå via forbrukerrådet om man gidder.
×
×
 • Create New...