Jump to content

Z_E0

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Vil tro man kan være uheldig med alle OLEDer da min er min helt flawless når det gjelder banding etter mine kresne øyer. Antar at å kjøpe C9 ikke gir deg vesentlig dårligere odds i panellotteriet enn f.eks Sony A9G.
 2. Ditto, vil tro det er vanskelig å tjene penger på å selge 65" C9 til 16k uten å prakke på kalibrering og forsikring.
 3. Tror tvn er ute av Elkjøp sitt sortement og sikkert derfor. 20k er ikke en ille pris det imo.
 4. Var kundeklubb tilbud torsdag og BF tilbud fredagen. Elkjøp har annonsegaranti så jeg bestilte min i butikk torsdag og fikk den 28. Desember.
 5. Min 65" henger fint på ett slikt flatt feste i enkel gips med ekspansjonsanker fra Clas Ohlson, sålenge gipsen er skadefri burde 4 slike holde tv'n trygt. Husk å bruke mollytang til å ekspandere anker hvis du benytter slike.
 6. Stemmer nok at de ikke må prismatche, men de kan og i min erfaring prismatcher de i de fleste tilfeller hverandre. De kunne dog ikke prismatche C9 i 65" i dette tilfellet. Kjedelig, hadde selv lagt litt press på de og hørt hva den annonsegarantien deres egentlig er verdt.
 7. Det vet jeg ikke, jeg bestilte i butikk og betalte samtidig. Tviler du ser slike priser på c9 på en stund, power kunne f.eks ikke prismatche tilbudet. Åpent kjøp gjelder selvsagt.
 8. Du får C9 til samme pris som B9 på Elkjøp idag hvis du er villig til å vente til slutten av desember/Januar på levering. De har annonsegaranti og vil bestille en for deg i butikk til kampanjeprisen de kjører nå. Bestilte en 65 C9 torsdag og får den 28.12. forhåpentligvis.
 9. Jeg har bestilt, vare er sendt til butikk og håper på å motta idag. Mulig svært lavt antall men ikke lokketilbud for de som var tidlig ute, jeg bestilte før de hadde oppdatert produktsiden med bilde engang.
 10. Mottok endelig en pakke fra platekompaniet etter de sendte mail igår for å meddele at de endelig hadde funnet joycon min. Så nå når jeg kom hjem fant jeg med glede en pakke fra platekompaniet i posten med en grå joycon. Problemet var jo bare at min switch er neon og derfor var joycon jeg sendte de blå.. Så håper ingen av dere her inne har sendt inn en grå joycon til platekompaniet nylig (nylig = innen 8 uker).
 11. Sluttet å svare? Du må jo dra til butikken slik at de kan søke i sitt serviceregister? Kanskje den er ferdig reparert og venter på deg. 7 uker er hvis korrekt, langt over forventet tid, så du bør be om ny vare (ikke at du kan vite at den bedre). Hvis det er en ting Bergsala bruker være gode på, så er det servicetid. får hive meg i bilen å kjøre de 700km'ene til nærmeste platekompaniet da siden jeg bor i nordnorge.. Forventer nesten en butikk skal klare å svare på en mail spesielt siden de normalt har svart innen 24timer.
 12. Oj! Her må det være noe feil!? Tok 1 uke og 2 dager fra jeg leverte inn på Gamestop til jeg fikk den igjen. Da hadde den vært til Service gjennom Bergsala. Er det snakk om Platekompaniet nettbutikk? Hvis det er en fysisk butikk så kan man ringe dem direkte. Ellers ville jeg har prøvd meg på chatten deres på Facebook. Har god erfaring med at de svarer der innen en dag og når de først svarer så svarer de raskt på svarene igjen. De svarte relativt rask første og andre gang jeg purret, sendte en ny purring forrige helg (6 dager siden) den har de enda ikke svart på. Fikk beskjed for ca 2 uker siden de regnet med å få kontrollene i retur innen noen dager så skulle de gi tilbakemelding, noe jeg aldri fikk. Føler jeg har vært tålmodig lenge nok nå..
 13. Venter enda på reparasjonen av joycon kontrolleren, 7 uker siden den ble sendt inn nå og platekompaniet har sluttet helt å svare på mail. ELENDIG av både bergsala og platekompaniet...
 14. Da hadde jeg purret ja. Min tok 1 uke og 2 dager. Leverte hos gamestop. Purret første gang 5 dager siden, fikk da svar de skulle kontakte Bergsala også gi tilbakemelding som aldri kom. Purret igjen nå, kjipt å være uten når Arms kom i posten idag
×
×
 • Create New...