Jump to content

Z_E0

Medlemmer
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 :)

Recent Profile Visitors

1115 profile views
 1. Har til tider sett fysisk i butikk hos Elkjøp og online hos NetOnNet. Regner med de går tom kjapt.
 2. Har hendt ett par ganger med meg også, 2 av gangene måtte jeg slette hele maskinen og installere OS på nytt fra USB.. Mistenker det er sammenheng med rest mode så kanskje ikke bruk den funksjonen før det er fikset.
 3. stacke opp til 36 mnd med xbox live gold så konverter til ultimate på ms sin nettside. Oppgrader Xbox Live Gold-medlemskapet til Ultimate | Xbox
 4. Series X Halo infinite edition åpent for forhåndsbestilling på Elkjøp: https://www.elkjop.no/product/gaming/spillkonsoll/xbox-one-konsoll/355337/xbox-series-x-halo-infinite-1-tb-sort
 5. Sa ikke kjøpsvilkår går over forbrukerkjøpsloven men Dustin kommer nok til kun å referere til sine vilkår og man kommer ingen vei via de. Og man må dermed gå via forbrukerrådet om man gidder.
 6. Regner med du godtok Dustin sine kjøpsvilkår ved bestilling så tror nok neppe du kommer noen vei med de. Kan jo alltids klage gjennom forbrukerrådet som ikke koster deg noe annet enn tid om du mener det er verdt det.
 7. Dette viser akkurat hvor arkaisk Sony sin forretningsmodell er for tiden, men at de inviterer konkurrentene inn i varmen med åpne armer er vel bare en bra ting.
 8. Da er det bare å lodde inn nytt potentiometer så har du 2 velfungerende kontrollere!
 9. RP er fullformat så vil ikke si de er sammenlignbare kameraer overhodet. M6 mk2 er direkte ett speilløst kamera med samme sensor som 90D.
 10. Nei det vil være M6 Mark ii, nå er gøyalt nok 90D det bedre filmkameraet av de to men mer bulky.
 11. Har mine tvil når man ser på hvor redusert den kjøleren er at det er noe annet enn negativt for forbrukeren. Nå tror jeg ikke det blir ps4 nivåer på støy men er glad jeg har launch utgaven selv.
 12. Ja, antageligvis utsolgt så ville holdt utkikk på Elkjøp osv.
×
×
 • Create New...