Gå til innhold

Jumpern

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jumpern

  1. Fikk pakken fra vvme.com i dag, og har montert settet (Bi-xenon). Lysene fungerer greit men jeg får ikke slått av fjernlysene??

     

    Når jeg slår fra nærlys til fjernlys, så vil de rett og slett ikke gå tilbake til nærlys igjen.

     

    Noen som har en formening om hva som kan være problemet?

     

    En ting til som jeg la merke til er at det bare er ett koblingspunkt til H4 (Xenon-settet har bare en overgang til H4). Slik som jeg har koblet det er xenon-settet bare tilkoblet venstre lykt, og ikke høyre.

    Skal det være slik eller?

  2. Er litt "redd" for at telefonen skal ruinere meg (hehe), bare på noen dager har den lastet ned over 8 mb. Er det noen andre

     

    Hvordan vet du at du har lastet ned så mye? Er det noe sted du kan sjekke på telefonen?

     

    Har abo. fra Chess. Kan sjekke det på "min side" på deres hjemmeside :)

  3. Har hatt mobilen i noen dager nå, og er svært fornøyd med den. MEN har lagt merke til at den på en eller annen måte kobler seg opp på internett (gprs) uten at jeg selv gjør det. Har slått av denne funksjonen (startmeny-innstillinger-telefon-bånd-gsm). Har også installert programmet NoData på telefonen.

    Er litt "redd" for at telefonen skal ruinere meg (hehe), bare på noen dager har den lastet ned over 8 mb. Er det noen andre som har dette problemet og vet hvordan det kan fikses?

     

    Pass på at du ikke har på auto oppdater vær eller auto sjekk email :)

     

    Ellers kan du jo vurdere å skaffe Netcom sin abonomang med fri datatrafikk i helgene og mellerom 17.00-08.00 til 99kr ;)

     

    Hvordan slå jeg av disse funksjonene?

  4. Har hatt mobilen i noen dager nå, og er svært fornøyd med den. MEN har lagt merke til at den på en eller annen måte kobler seg opp på internett (gprs) uten at jeg selv gjør det. Har slått av denne funksjonen (startmeny-innstillinger-telefon-bånd-gsm). Har også installert programmet NoData på telefonen.

    Er litt "redd" for at telefonen skal ruinere meg (hehe), bare på noen dager har den lastet ned over 8 mb. Er det noen andre som har dette problemet og vet hvordan det kan fikses?

  5. Har hatt mobilen i noen dager nå, og er svært fornøyd med den. MEN har lagt merke til at den på en eller annen måte kobler seg opp på internett (gprs) uten at jeg selv gjør det. Har slått av denne funksjonen (startmeny-innstillinger-telefon-bånd-gsm). Har også installert programmet NoData på telefonen.

    Er litt "redd" for at telefonen skal ruinere meg (hehe), bare på noen dager har den lastet ned over 8 mb. Er det noen andre som har dette problemet og vet hvordan det kan fikses?

  6. Hei...Har akkurat samme bil som deg.

    Jeg la strømkabelen fra batteriet til forsterkeren gjennom et ferdiglaget hull på passasjersiden. Hvis du tar ut batteriet så ser du hullet i torpedoveggen. Det du må gjøre er å stikke hull i gummiforingen som hullet er tettet med da....så er det bare å bruke litt kraft for å få kablen igjennom hullet. Kabelen vil komme ut rett under hanskerommet. bruk lommelykt :)

     

    Er ikke så vanskelig!

    Lykke til...

  7. Vurderer å kjøpe meg en ny spiller til bilen. Det skal være en In-Dash DVD Multimedia AV Receiver som kan spille av DivX. Budsjettet mitt stopper på 10 000kr.

     

    Har sett litt på disse tre spillerene:

     

    Alpine IVA-D105R

     

    Pioneer AVH-P5900DVD

     

    Panasonic CQ-VD5005N

     

    Hvis det er noen som vil hjelpe meg med å finne en slik spiller, eller som har en de vil anbefale så tar jeg imot alle forslag med takk..... :)

  8. Jeg har lenge lurt på hvor lang en jordingskabel må være. Er det noe maks-mål på hvor lang en slik kabel må/skal være? Kan det være skadelig hvis denne kabelen er for lang? snakker da om mere enn 1.5 2. meter....

     

    På noen biler er det jo som kjent vanskelig å finne et godt jordingspunkt i bagasjerommet. Derfor har jeg lagt jordingen min til sikkerhetselefestet under setene bak. Er dette bra eller dårlig?

×
×
  • Opprett ny...