Jump to content

Jumpern

Medlemmer
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er det verdt å ta pro kortet istedet? ASUS P8Z68-V PRO
 2. Skal kjøpe ny pc. Hovedkort: Asus P8Z68-V CPU: Intel Core i7 Quad Core 3,4Ghz RAM: Kingston DDR3 1333MHz 8GB Det er disse komponentene jeg trenger. PCen skal brukes til gaming o.l. Noe jeg burde bytte ut?
 3. Det er det jeg håpet å unngå. Har data på disken som jeg trenger.....
 4. Har akkurat kjøpt et "USB to SATA adapter". Men når jeg kobler en SATA disk til så vil ikke den vises i Windows utforsker. Disken vises i enhetsbehandlingen i Windows 7. Hva kan være problemet her? PS: Det er en "gammel" sata disk (200gig)
 5. Fikk pakken fra vvme.com i dag, og har montert settet (Bi-xenon). Lysene fungerer greit men jeg får ikke slått av fjernlysene?? Når jeg slår fra nærlys til fjernlys, så vil de rett og slett ikke gå tilbake til nærlys igjen. Noen som har en formening om hva som kan være problemet? En ting til som jeg la merke til er at det bare er ett koblingspunkt til H4 (Xenon-settet har bare en overgang til H4). Slik som jeg har koblet det er xenon-settet bare tilkoblet venstre lykt, og ikke høyre. Skal det være slik eller?
 6. Ok... har hatt mange mobiler tidligere, men ingen av dem har blitt så varm som denne....hehe
 7. Hvordan vet du at du har lastet ned så mye? Er det noe sted du kan sjekke på telefonen? Har abo. fra Chess. Kan sjekke det på "min side" på deres hjemmeside
 8. Pass på at du ikke har på auto oppdater vær eller auto sjekk email Ellers kan du jo vurdere å skaffe Netcom sin abonomang med fri datatrafikk i helgene og mellerom 17.00-08.00 til 99kr Hvordan slå jeg av disse funksjonene?
 9. Har hatt mobilen i noen dager nå, og er svært fornøyd med den. MEN har lagt merke til at den på en eller annen måte kobler seg opp på internett (gprs) uten at jeg selv gjør det. Har slått av denne funksjonen (startmeny-innstillinger-telefon-bånd-gsm). Har også installert programmet NoData på telefonen. Er litt "redd" for at telefonen skal ruinere meg (hehe), bare på noen dager har den lastet ned over 8 mb. Er det noen andre som har dette problemet og vet hvordan det kan fikses?
 10. Har hatt mobilen i noen dager nå, og er svært fornøyd med den. MEN har lagt merke til at den på en eller annen måte kobler seg opp på internett (gprs) uten at jeg selv gjør det. Har slått av denne funksjonen (startmeny-innstillinger-telefon-bånd-gsm). Har også installert programmet NoData på telefonen. Er litt "redd" for at telefonen skal ruinere meg (hehe), bare på noen dager har den lastet ned over 8 mb. Er det noen andre som har dette problemet og vet hvordan det kan fikses?
 11. Min HTC Touch Diamond blir veldig varm når jeg prater i den samtidig som den lader. Er det flere som har merket dette? Det er snakk om nedre del av telefonen.
 12. Trenger et alu-rør til mitt luftfilter, å lurer på hvor i Oslo man kan få kjøpt et slikt? Problemet er at det må være ulik diameter på hver ende. Så røret må også dreies.... Noen??
 13. Får ikke til å spille av avi-filer på min Pioneer AVH-P5900DVD spiller. Hva kan problemet være? Et annet spørsmål: støtter spilleren både dvd- og dvd+ plater?
 14. Hei...Har akkurat samme bil som deg. Jeg la strømkabelen fra batteriet til forsterkeren gjennom et ferdiglaget hull på passasjersiden. Hvis du tar ut batteriet så ser du hullet i torpedoveggen. Det du må gjøre er å stikke hull i gummiforingen som hullet er tettet med da....så er det bare å bruke litt kraft for å få kablen igjennom hullet. Kabelen vil komme ut rett under hanskerommet. bruk lommelykt Er ikke så vanskelig! Lykke til...
×
×
 • Create New...