Gå til innhold

IP

Medlemmer
  • Innlegg

    339
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IP

  1. Det er mye snakk om brukerkompetanse i forhold til denne nye løsningen. Slik jeg forstår det gjelder det kun retail-versjonene av Windows. Hvis du er i stand til å installere et OS selv er du jaggu meg kvalifisert til å ta stilling til hvilken nettleser du vil bruke når menyen dukker opp. For individer som velger å kjøpe pc fra Elkjøp er det ikke noe problem. OEM-leverandøren har gjort valget for deg.

  2. Min observasjon: Det går år og dag mellom hver gang en nettside ikke ser korrekt ut i Firefox. Til og med koblinger mot ms-exchange-servere ser bra ut i Firefox.

     

    En spådom: OEM-leverandører leverer windows-installasjoner med IE8 og Firefox ferdig installert. Opera er like langt. EUs intensjon med saken er dermed ikke oppfylt. Nye grep tas fra EUs side som ender i en Ballot-screen.

     

    IP

  3. Jeg synes dette høres nyttig ut:

     

    Har du en kompis på tråden er det ofte snakk om utveksling av bilder, musikk og annen informasjon. Eksisterende protokoller for overføring feiler ofte pga formelle eller menneskelige feil. ISP’en har restriksjoner på størrelse på epost-vedlegg, msn (og andre protokoller) er grusomt tregt og avhengig av respons fra mottaker, zip-filer kan ikke sendes etc.

    Unite er svaret på ad hoc koblinger som i hvert fall jeg har savnet i mange sammenhenger. Trenger du å dele 24/7 setter du opp en webserver-løsning om du kan. Hvis du ikke vil at konfirmasjonsbildene skal være tilgjengelig herfra og inn i evigheten kan du bruke unite.

    IP

  4. 1. Det er ikke International Journal of Innovation and Learning som har utført studien, den er bare publisert der.

    2. Å identifisere Powerpoint som skurken er meningsløst. Pompøse, idiotiske og glorete presentasjoner kan presenteres ved hjelp av en drøss program.

    3. Form kan kanskje kompensere for manglende innhold, men valget av presentasjonsstrategi er utelukkende forfatterens ansvar.

     

    IP

  5. Noen av oss er gamle nok til å ha opplevd denne utviklingen foran tastaturet. At IE bidro til å skvise Netscape er det vel liten tvil om, men Netscape selv hjalp til så godt de kunne ved å tilby et produkt som kan defineres som historiens første Bloatware. Kniver med Realplayer om den tittelen dog.

     

    Denne ”statement of objections” fra EU til MS om IE (sic!) var vel forventet etter at WMP-saken endte i EUs favør? Opera annonserte dette i norske media i kjølvannet av WMP-saken. Den sistnevnte saken endte vel ikke i annet et at MS innenfor EU-området tilbyr en WMP-free versjon (er det noen som bruker den?). IE-bundelen i Windows har versert i rettslokalene i årevis. Dette har førte til at IE tilsynelatende kan avinstalleres. Det førte til Windows implementerte styring av default-program for ulike filtyper.

     

    Det som er påfallende med hele greia er at det skjer i en periode der IE er på vikende front i forhold til andre nettlesere, særlig FF. Er EU-byråkratene bare jævlig treige, eller går de andres ærend?

     

    IP

  6. Har noen av dere installert Clue på Win 7 (x64)? Jeg får Windows installer feil hver gang jeg prøver. Det samme skjer når jeg prøver å installere Windows Live Sync. Er det noen kjente remedier for denne problemstillingen?
    Ja, aktiver kompatibilitetsmodus for Vista.

    Prøvde det, men det funket ikke. Nå har jeg googlet meg fram til en løsning:

     

    Symptomet er at .msi og .exe filer basert på windows installer ikke lar seg installere.

    Løsning:

    start regedit
    navigate to HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions
    rename MachineThrottling to _MachineThrottling

    Etter dette grepet smalt Clue og Windows Live Sync som forventet. Hvorfor dette funker er hinsides min forstand.

     

    Kilde:

    http://www.sevenforums.com/general-discuss...-package-4.html

     

    IP

  7. Vel, at man må gjøre 10 registerendinger for at programvare som er essensielt for å få dagen til å gå rundt til å fungere uten at det krasjer hvert 5 minutt pga nettverkstrøbbel, vil jeg si er en ganske plagsom ting i Vista, at det er mye software ute og går som vista ikke støtter i det hele tatt eller dårlig, er en kjennsgjerning. Men, når man bor hjemme til mor og ikke trenger å ta særlig hensyn til bakoverkompabilitet, så er vista godt nok.

    Jeg kjenner flere Vista-brukere, som ikke bor hjemme hos mora si, som ikke kjenner seg igjen i denne beskrivelsen

    IP

  8. Ja jeg klager på vista, det er latterlig tregt.

     

    2.4ghz dual core, 4gb ram, HD4870, hva mer skal man trenge?

    Laptop: 1.8ghz dual core, 2gb ram, x3100. Det går faktisk akkuratt like tregt med begge systemene, jeg har dog merket meg at batteritiden har gått opp med en to-tre timer med alle nye oppdateringer. (fra rundt 5 til litt over 8).

     

    Syns også at hastigheten gikk betraktelig opp når man aktiverer classic look.

     

    Harddisker i PIO-modus?

×
×
  • Opprett ny...