Gå til innhold

BjoernVegard

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BjoernVegard

  1. Så en dokumentar med slike lange kranie for en god stund tilbake. Mener å huske at de knyttet et stramt tau rundt hodet for at kraniet skulle tvinges til å vokse slik.

     

     

    Mer sansynlig at det finnes annet liv der ute enn at det finnes en gud. Sorry...

     

    Her ser man metoder for hvordan maya-folket gjorde det:

    800px-Maya_cranial_deformation.gif

    • Liker 1
  2. Jeg har et veldig konkret bilde av døden, et rent vitenskapelig bilde, vil jeg si :)

    Jeg mener man kommer verken til himmel eller helvete, du eksisterer ikke lenger, for det "senteret" i hjernen har sluknet. Du blir nedbrutt, og ja, blir oppløst til atomer, som derimot lever videre :D Akkurat du består av kanskje atomer som en gang fantes i en dinosaur, hvem vet? :) Se bort i det forferdelig synet av marker som kravler på deg når du ligger oppblåst i kista, se forbi det, så opphører ikke atomene i deg. Du gir det videre til verden! :)

  3. Jeg leter etter et ord som egentlig er ganske flittig brukt, i hvert fall hos meg, men husker det bare ikke. Håper noen her kan hjelpe meg med å finne det.

    • Det er et ord som brukes til å beskrive en person som på en måte har høy klasse, er smart, elegant..
    • På en måte omvendt ord av «harry».

    Er ikke sikker, men tror ordet kan begynne med bokstaven A.

     

    Ingen av disse:

    Mesterlig

    Praktfull

    Utsøkt

    Lekker

    Elegant

    Ambisiøs, mogul, majestetisk, intellektuell, velstående... Noen av disse?

  4. Svaret er vel enkelt? Vi står på to bein, også når vi urinerer, og da kan ikke penis stå opp. Andre pattedyr står ofte eller alltid på fire bein, og da spiller det ingen rolle om penis peker fremover ved urinering.

    For øvrig lurer jeg på om dette benet gjør penis konstant erigtert, eller om benet er "skyvbart" (behøver bare være en liten justering).

    Syntes du var for skråsikker nå. Det kan kanskje være en del av grunnen til at vi ikke har ben i penis... Det sosiale liv innad i arten og etc. kan også bidra til endringer i dette.

  5. Hei! Jeg bare lurte på om noen av dere kunne hjelpe meg? Jeg har stått på henda i snart 1 og et halvt år, så jeg kan som dere sikkert skjønner, stå ganske lenge (helt uten å bevege hendene.) Men etter en stund så begynte det å værke i det venstre håndleddet mitt, og nå gjør det også det (men bare litt) i mitt høyre håndledd. Jeg har ikke gjort skikkelig handstand (trent mye) på ca 2-3 måneder! Det eneste jeg har gjort som er relatert til handstand i de månende, er å stå av og til en gang i blant bittelitt på hendene (maks 1 gang -under 10 sekkunder.) Det gjør mest vondt i venstre håndledd, og det gjør det med kameraten min også. Og jeg vil IKKE slutte å gjøre handstand p.g.a dette. Hvist jeg ikke finner en løsning, så får henda bare ha vondt.

    For dere som ikke vet hva ''handstand'' er, så er det å stå på henda.

     

    så nå: Hva burde jeg gjøre for å ikke få vondt i henda? (øvelser---> link?)

    ett godt svar ville med ingen tvil ha vært sinnsykt gøy :D

     

    mvh- 15 åring

    Du burde ta en tur til legen med det. Der får du nok mer greie på det :)

    • Liker 1
  6. Evnen til å tilberede mat ved å varme den er et av de store evolusjonsmessige stegene menneskearten har tatt. Varm mat er rett og slett en del av oss. Ikke at man skal varme alt. Jeg foretrekker også grønnsakene mine rå, men her som overalt ellers er akkurat passe helt perfekt. En streben mot det man innbiller seg er det ultimate er sjelden lurt - hva hvis man tar bare litt feil? Da er man helt på villspor. Og vi mennesker tar som regel litt feil.

    Jepp. Mange forskere tror det er grunnen til at vi har fått en mer svak og smalere kjeve idag og det at vi kan ta i oss ganske varm mat, uten at det gjør vondt, og at maten ofte smaker bedre som varm. Kokekunsten har eksistert i flere tusen år, så man bør ikke komme her å si at det er ikke riktig å koke mat. Det er en del av oss, akkurat som du sier. Kjøtt garantert, grønnsaker kan en la vær, men for eksempel i en grønnsakssuppe er det massevis av næring i krafta, så der tar man noe igjen for den tapte næringen i grønnsakene. Glad vi tok det steget! :)

    • Liker 1
  7. Galaxy SIII bruker vel microSIM kort, så om du skal veksle mellom og bruke Galaxy SIII og en gammel telefon så må du også ha en microSIM adapter (bilde under) for at den skal passe i den gamle telefonen, koster kanskje 5 kroner, en annen løsning for og slippe og bytte over sim-kortet er, som Dj_Evelen tipset om, og bruke et tvilling sim-kort dersom operatøren din tilbyr dette, koster normalt 30 kroner ekstra i måneden og da vil du kunne bruke begge telefonene samtidig.

     

    MICROSIM-200x200.jpg

    Ok, får se hva jeg gjør. Takk for svar :)

  8. Så du har ikke konfrontert ham med det enda? Det er det som må til, vær direkte. Enten du alene først evt. dama senere om han fortsetter. Eller kanskje du og dama kan ta en prat med ham sammen; tipper det vil oppleves rimelig kleint for ham, kanskje han tar poenget da.

    Så du har ikke konfrontert ham med det enda? Det er det som må til, vær direkte. Enten du alene først evt. dama senere om han fortsetter. Eller kanskje du og dama kan ta en prat med ham sammen; tipper det vil oppleves rimelig kleint for ham, kanskje han tar poenget da.

    Enig med thelomen, snakk begge to til han ;)

  9. At du ber han dra til helvete ser ut som ikke fungerer på den igla der. La dama di ta et alvorsord med den gutten. Fortelle at hun har null følelser for han, og at hun i det hele tatt ikke vil ha noe kontakt med fyren. Hvis det ikke hjelper, så for å få en endelse på dette, siden dere er et par, så kan dere begge prøve å gjøre livet hans surt, med å ta igjen for det han gjør.La dere ikke bli tråkket på sånn i livet deres. Rettferdigheten bør tre frem, mener nå jeg.

    • Liker 2
  10. Ser litt lite vits i å ha en tlf du ikke tør ta med deg rundt.

    Hvorfor ikke kjøpe en fast-telefon? PSTN, ISDN eller IPTLF

     

    Uansett, den beste løsningen er nok to identiske simkort, koster litt ekstra, men tror ikke det er så mye

    Skal ikke ha noe annet enn samsung galaxy sIII, men takk for svar :)

  11. Har tenkt meg snart å kjøpe en smarttelefon, koster noen tusen. Er derfor litt nervøs for å ha den med på steder hvor ting er ekstra utsatt for å bli stjelt. Du tenker vel kanskje hvorfor skal jeg da ha meg en så dyr mobil, men kjærlighet for første blikk, hørt om den før? Foregår også mellom deg og en gjenstand! Over til det jeg vil spørre om... :D Vet du om det går an å bytte på samme sim-kort mellom to mobiler? Har en eldre telefon her hjemme, jeg ikke er så redd for skal forsvinne.

  12. S3 er teknisk best. Men hva som er best for trådstarter kommer jo litt ann på bruken

    Eier du en S3? :)

    Hvis du gjør, hva synes du selv om mobilen? Har sett på tlf designet og liker det jeg ser :) Men hva med mobilopperativsystemet? Er det ryddig og lett å finne frem til ting, og kan man "personligfisere" mye der?

    Åssen sitter tlf i hånda? Hva er batterilevetiden?

  13. Hva mener du med "best"?

    Har den beste mobilen stor skjerm?

    Er det viktig at den ligger bra i hånda?

    Er den "best" om den har høye specs som du kan skryte tiil kompisene dine av?

    Liker du å fikle i menyer, tilpasse alt mulig av innstillinger, og endre brukeropplevelsen til noe helt annet enn det den egentlig var, eller vil du ha en telefon som fungerer godt rett ut av boksen? (Hvis noen lurer; Ja jeg har iPhone selv, men har tatt veien fra HTC Hero - iPhone4 - Galaxy S2 - til nå iPhone 4s, og har funnet ut at jeg ikke VIL ha så mange valgmuligheter, og derfor passer iOS meg perfekt!)

     

    Trenger du lang batteritid?

    Skal den brukes i ekstreme miljøer? (Mye støv, fukt osv...)

     

    Kort sagt: Utdyp spørsmålet ditt! :)

     

    Edit:

    Og de som roper ut en spesifikk telefon uten NOEN for for vurderingsgrunnlag er stort sett fjortisfanboys, og de er det skjelden noen god ide å høre på... :nei:

    Ok, en bra telefon for meg er en hvor jeg kan "personligfisere" innholdet i telefonen, stor skjerm er ikke et minus, design på selve mobilen er ikke så viktig, men liker litt sånn "clean-look-design" som iphone og samsung smarttelefonene, om du skjønner? Batteri levetid er også viktig. Det er vel det, tror jeg...

×
×
  • Opprett ny...