Jump to content

Swampthing

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Swampthing

 1. http://soundcloud.com/thesickestsquad/shadowlands-anthem-the-sickest Her var det ikke mye liv, men her trengs noe litt fra sia. French is the core!
 2. Har fra før turneringen tippet Italia, Spania og Sverige som noen som kan hevde seg blant topp 3. Jeg gleder meg til å se om Italia går så langt som jeg tror de kan, jeg har også troen på at Spania går til finalen. Da de spilte mot hverandre var det fantastisk.
 3. http://www.youtube.com/watch?v=JdzYmft6f0A Diskutere denne?
 4. Ja, god spiller. Han spilte ikke så mye i andre halvdel av sesongen i år, virket som han sleit med skade eller noe..
 5. Hvordan stå opp tidlig i morgen?

 6. Fantastisk sesong av et fantastisk lag! Gleder meg å se at Newcastle igjen har funnet plassen sin på øvre halvdel av tabellen! Serieåpninga mot Tottenham blir er godt gjensyn med laget, forsterkninger hører jeg er signet allerede!
 7. Slottsparken og volleyball funker jo fett?
 8. Jeg er helt enig, det blir helt rått! Luminosity kan man bare ikke gå glipp av!
 9. WÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆT !?

 10. http://www.youtube.com/watch?v=v32lrZWbmJg Vil gjerne dele en sang med dere. Er overrasket over musikken som ABB postet, men personlig tror jeg nesten det har mer med sangtitlene og rekkefølgen han har postet det på. Trodde aldri noen som har hørt After all (Gabriel and Dresden remix) skulle kunne skade noen, å gjennomføre så mye jævlig i et samfunn.
 11. Goddaaaiiimn den der var oldschool.
 12. Jada kompis, men hør da, jeg syns ikke det er hardstyle nok. Fair nok lager Activator fèt electro house men JEG syns ikke det der er hardstyle uansett om det er en akseptabel track. Den er helt grei, ikke misforstå. Jeg bare syns ikke moderne hardstyle hører hjemme under samme sjanger, det høres rett og slett ikke likt ut.
 13. Gammeldags. Jeg skal på også på hardcruise regner jeg med!
 14. Det høres ikke ut som hardstyle lenger, for å være dagens hardstyle er denne fet men det er fordi det faktisk er bass i den. Sånn egentlig syns jeg den høres mer ut som Electro-house.
 15. http://www.youtube.com/watch?v=QsZ5yCpJYpw
 16. Den activator sangen litt lenger oppe har jeg aldri hørt før men den minner meg om det nye fra Organ Donors. Hva er dette for noe electro-house eller dritt-hardstyle opplegg?
 17. Har kjøpt en juice før, men det var i en norsk butikk om jeg ikke husker helt feil. Kjempegod, har aldri kjøpt bare bær så kan ikke si noe på det. Ikke stol på internett med mindre du har blitt henvist av noen du stoler på
 18. Jeg blir veldig svett uten å nødvendigvis være sliten. Noen som vet om det går ann å spise noe som gjør at man svetter mindre?
 19. Jeg syns aldri hjemmelaget kebab kan bli det samme, med mindre jeg finner noen som lager bedre kebab enn restaurantene jeg kjøper dem på...
 20. Må jo gå for seriegull i år! De spiller fouuutbolll
 21. Heia newcastle brown ale på drakta igjen!!
 22. Save your QRAP a Dark! Jeg vil helt seriöst ikke höre ET hhz kick til bli kalt for hardstyle! Og ja jeg hörer også på "myk" musikk, akustisk guitar og ambient osv men jeg kaller faen ikke det for hardstyle.
×
×
 • Create New...