Jump to content

Swampthing

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. http://soundcloud.com/thesickestsquad/shadowlands-anthem-the-sickest Her var det ikke mye liv, men her trengs noe litt fra sia. French is the core!
 2. Har fra før turneringen tippet Italia, Spania og Sverige som noen som kan hevde seg blant topp 3. Jeg gleder meg til å se om Italia går så langt som jeg tror de kan, jeg har også troen på at Spania går til finalen. Da de spilte mot hverandre var det fantastisk.
 3. http://www.youtube.com/watch?v=JdzYmft6f0A Diskutere denne?
 4. Ja, god spiller. Han spilte ikke så mye i andre halvdel av sesongen i år, virket som han sleit med skade eller noe..
 5. Hvordan stå opp tidlig i morgen?

 6. Fantastisk sesong av et fantastisk lag! Gleder meg å se at Newcastle igjen har funnet plassen sin på øvre halvdel av tabellen! Serieåpninga mot Tottenham blir er godt gjensyn med laget, forsterkninger hører jeg er signet allerede!
 7. Slottsparken og volleyball funker jo fett?
 8. Jeg er helt enig, det blir helt rått! Luminosity kan man bare ikke gå glipp av!
 9. WÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆT !?

 10. http://www.youtube.com/watch?v=v32lrZWbmJg Vil gjerne dele en sang med dere. Er overrasket over musikken som ABB postet, men personlig tror jeg nesten det har mer med sangtitlene og rekkefølgen han har postet det på. Trodde aldri noen som har hørt After all (Gabriel and Dresden remix) skulle kunne skade noen, å gjennomføre så mye jævlig i et samfunn.
 11. Goddaaaiiimn den der var oldschool.
 12. Jada kompis, men hør da, jeg syns ikke det er hardstyle nok. Fair nok lager Activator fèt electro house men JEG syns ikke det der er hardstyle uansett om det er en akseptabel track. Den er helt grei, ikke misforstå. Jeg bare syns ikke moderne hardstyle hører hjemme under samme sjanger, det høres rett og slett ikke likt ut.
 13. Gammeldags. Jeg skal på også på hardcruise regner jeg med!
×
×
 • Create New...