Jump to content

KroenenKarl

Medlemmer
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About KroenenKarl

 • Birthday 11/16/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei Nettopp kjøpt meg en ny pc og nylig funnet ut at jeg trenger ny skjerm da denne jeg har nå ikke har display port. Jeg ønsker å kjøre spillene med minst 200 fps, 144hz da jeg spiller mye Overwatch og Cs:go. Ønsker en bra competitive skjerm, men med lite utvaskede farger. Står derfor mellom Benq https://www.elkjop.no/product/data/pc-skjerm/BQXL2411P/benq-zowie-xl2411p-24-gamingskjerm-sort Asus https://www.komplett.no/product/774683/gaming/gamingskjermer/asus-24-led-vg248qe# Specs: AMD Ryzen 5 3600 Gigabyte RTX 2700 Super Corsair ram 16gb 3200hz Eventuelt en annen skjerm til rundt samme prisklasse
 2. Kjøpte en Hyper 212 evo så får vi se om det hjelper, + en ekstra vifta fra corsair som jeg festen foran i kabinettet.
 3. Det her er fortsatt et problem ja, kommer til å kjøpe en ny vifte. Tenkte på Cooler master hyper 212 evo, har ikke planer om å overklokke, iallefall ikke enda. Vil bare ha en vifte som sørger for at cpu'en ikke grilles hvis jeg kjører litt tyngere spilll.
 4. Det har ikke gjort veldig stor forskjell for min del, er bilde over som viser hvor mye pasta jeg brukte.
 5. Med kabinettet lukket? Du hadde det åpent for 40 minutter siden. Ha på maks last i 20 minutter før du bedømmer disken. Spilte heroes of the storm, med åpent kabinett. Da fikk jeg 30-31 grader på SSD og 26-27 på HDD. Cpuen var relativt lik under spilling, men tempen på idle var noe lavere.
 6. Hardiskene ligger stødig på 33 og 29 grader. GPU går mellom 62-63 grader under spilling.
 7. Ikke dumt, takk! Ja etter å ha forhørt meg på andre engelsk forum, ser du som om det du skriver her er normen i alle svarene jeg får. Så da går jeg for det. Har du noen tips på en cpu kjøler til 300-500kr som passer til kabinettet mitt?
 8. Prøver det nå. Nå skal det også nevnes at jeg tror jeg bare har plass til en vifte til mtp at mobo'et bare har 3 "plugger" til å gi strøm til cpuene. Eller får de viftene strøm på en annen måte?
 9. Det var jeg gjorde når jeg demonterte vifta etter at jeg merket symptomene. Brukte 95% alkohol og renset både cpu og kjøler. Når det kommer til pastaen så var det Arctic MX-2 pasta jeg brukte som jeg har hatt i 2-3 år. Pastaen så helt fin ut så regner med at den ikke er for gammel.
 10. Hei, Bygde pcen min for noen dager siden, alt fungerte når jeg boota opp pcen og ingen tegn til problemer bortsett fra at jeg mener CPU tempen er alt for høy. Relevante specs til pcen. CPU: i7 4790k (ikke overklokket) Men bruker vifta som følger med cpu'en. GPU: Msi R9 390 Mobo: GA Z97X gaming 3 Kabinett: NZXT S340 (ingen vifter foran, bare en på toppen og en bak) Det starta med at jeg syntes cpu'en var høy selv i idle (rundt 45-50 grader), og rundt 65-75 grader når jeg spilte Heroes of the Storm. Bestemte meg for å sjekke om vifta satt ordentlig på, for å være sikker så demonterte jeg vifta, fjernet kjølepastaen og la på ny kjølepasta og monterte vifta godt igjen. Det er ingen tvil om at den sitter som den skal. Slik ser temperaturen ut nå, hvor kun chrome, origin, skype og spotify er åpne. Hvis du ser på MAX, så var det temperaturene jeg fikk når jeg prøvde å kjøre battlefield 4, det var på high eller ultra. Så jeg skrudde av etter 2 min. Prøvde å kjøre heroes of the storm igjen og der virka det som at å legge på ny pasta hjalp litt da jeg ligger på mellom 60 og 70 grader nå. Men likevel, disse temperaturene er jo helt sinsyke, eller skal det være sånn? Jeg kan skjønne at spill som bf4 tar i litt, men vil nå tro at 80 grader er alt for høyt. Til og med heroes of the storm kan jeg ikke se for meg burde kommet på høyere en 50 grader. Merka at vifta tok i skikkelig også da jeg åpna bf4. Så spørsmålene mitt, er CPU'en min defekt? Er vifta jeg fikk med så elendig at jeg faktisk må kjøpe en tredjeparts vifte hvis jeg har planer om å spille spill som witcher 3, bf4 osv? Trenger jeg en ekstra vifte i kabinettet mitt kanskje? Nb: Jeg la til bilde av kjølepastaen for å få en bedømmelse på om jeg har brukt for lite/mye. Kommer ikke til å klare å sove engang før jeg vet hva som er galt (hvis noe er galt), så setter pris på om du/dere kunne hjulpet en små-nervøs sjel.
 11. Noen som vet om ekjøp og lefdals tilbud er på butikk eller nett? (om ikke begge?)
 12. Nå tenkte jeg å ha i7 prosessor fra intel som kan overklokkes, men hvis det har seg slik at hovedkortet ikke passer med resten er det et forslag på et annet hovedkort som jeg kan bruke?
 13. Hei, Har tittet litt rundt for å finne en god stasjonær pc som kan brukes til videoredigering, ultra på spill som bf4 og h1z1, men som også håndterer å streame på twitch uten hakking eller andre hardware problemer. Nå er det noen år siden jeg holdt meg oppdatert på hardware i IT verdenen, men tror jeg har satt opp noe som skal fungere. Har en liste her, er villig til å bruke maks 15 000. https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1588711&su=05AA31FA-8000-42AF-B2A3-7657E2D75E9F Jeg satte sammen noen komponenter, men er det enkelte deler som burde byttes ut? Noe som er billigere men like bra? Er litt usikker på om skjermkortet mitt er bra nok, men lurer også på om jeg ikke har et litt for dyrt hovedkort. Setter pris på hjelp fra dere proffe. Edit: Er det forresten lurere å vente til nyere skjermkort/prossesorer kommer ut? Har på følelsen at det er i nær framtid.
 14. Den beste scena i denne episoden var definitivt Arya og the hound, utrolig bra handling og endelig revenge Gåsehud flere steder i episoden, en veldig god start!
×
×
 • Create New...