Gå til innhold

BuffyAnneSummers

Medlemmer
  • Innlegg

    13 415
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    16

Innlegg skrevet av BuffyAnneSummers

  1. Theo343 skrev (52 minutter siden):

    Dette er ikke kommentar til det som er diskutert over. Men idiotiske ting rundt generell likestilling. Og som nevnt skal man ikke begrense hva man irriterer seg over i denne tråden.

    Kjønnsdebatten og hyklerisk likestilling.
    Vi gjør om kjønn i passet og legger opp til hen i ordboken men forholder oss i steinalderen på ting som sportslig deltakelse og annet tull. Her får man virkelig bestemme seg ellers ser det ut som man underholder sinnsforvirrede i frykt av cancel culture eller praktiserer misforstått PK.

    Kjønnsspesifike toaletter skulle vært utryddet samtidig som likestillingen startet. Så enkelt er det. Man kan ikke sette krav rundt likestilling/kjønn og samtidig kreve rettigheter basert på kjønn. Som mann vil jeg ha tilgang på like mange toaletter per person som kvinner. Enkelt og greit.

     

    Jeg er ikke for likestilling. Likestilling er en illusion som aldri vil bli oppnådd fordi vi er forskjellige kjønn og har forskjellige behov, og ingen mengde hormoner eller operasjoner eller emosjonell terror vil forandre det faktumet. 

    • Liker 1
  2. N-4K0 skrev (Akkurat nå):

    Ganske åpenbart for meg at det (muligens) er snakk om at en del kvinner kanskje føler seg langt mindre trygge hvis menn i dameklær - drag queens, transkvinner eller hva de måtte være/definere seg som - skal kunne få tilgang til dametoaletter.
    Mange kvinner som har blitt misbrukt og/eller overfalt kan sikkert føle at tidligere frykt pga. sånne hendelser kommer tilbake siden de ikke vet hva ukjente menn evt. kan finne på.

    Og det skulle ikke overraske meg om det fins menn som er villige til å gå til sånne skritt kun for å få tilgang til dametoaletter og andre "safe spaces" for å, i verste fall, få sjansen til å forgripe seg på noen.

    Ja, jeg har lest litt for mye om hva slags jævelskap menn har gjort mot kvinner til å ha så stor tiltro til menn generelt at jeg ser sånne ting som usannsynlig, og jeg er selv en mann.

    Jepp, du har skjønt det. Ikke vet vi hvem som er god eller ond heller, onde folk går ikke rundt med ''jeg er ond'' tatovert i panna. 

    • Liker 1
  3. De burde bare flytte. De kan prøve å politianmelde, spesielt hvis de tok bilde av han mens han var i sitt eget hjem. Er faktisk strengt ulovlig å ta bilder av folk hvor de kan forvente privatliv. En annen ting de også kan gjøre, hvis de orker og er sta og småelige nok, er å være jævlige tilbake på alle mulige måter.

    Hvis ikke de flytter så be dem i det minste å slutte å være hyggelige mot dem, med sånne folk må du lære dem opp i hvordan de har å behandle deg. Si også at de aldri må forvente at de har ett godt forhold til naboene hvis de velger å bli. 

  4. Skurupu skrev (På 2021-7-29 den 0.01):

    Det irriterer at det ikke er lov å kjefte på fremmedes barn. Det synes jeg burde bli sosialt akseptert, til og med oppfordret.

    Jøss a. Som om det er bra å lære kids å høre på hva den rare fremmed personen sier.

    Edit: Ikke få barn. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...