Gå til innhold

FredTrump

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FredTrump

  1. Jeg tror du overtenker her. Dette med nasjonalitet og identitet er tilfeldig. Du har jo ikke valgt din nasjonalitet eller etnisitet.  Og du som et mennesket har mange sider ved deg som er unike. Du er en etniske iraner, du er norsk ved fødsel, du tror på gud eller ikke, du er en kapitalist eller en sosialist osv. Som det ble nevnt her, så velger du å identifiserer deg med det du har lyst til å identifisere.  

     

     

    Jeg har slektninger i USA som identifiserer seg med norsk etnisitet, til tross for at de ikke kan språket og faktisk i realiteten ikke har en ren norsk etnisitet. Mange er jo norske ved etnisitet i USA, men har jo tapt sin norske kultur for lenge siden eller har blitt assimilert. 

  2. Du viser jo helt tydelig at prisen er ganske høy, Dapp47. Kvadratmeterprisen på dine 4 eksempler er alle mellom rundt 75 000 (rett under for den største, litt over for de tre små) mens leiligheten TS linker til har en kvadratmeterpris på under 65 000.

     

     

    hahahaha... latterlig tråd... stinker jo reklame på langt avsted .Helt absurd hva oslofolka tar for bolig nå for tida.

  3. Hei dere, 

     

     

    • Salget må finne sted eller avtales mer enn ett år etter at boligen ble ervervet (eiertid), og
    • eieren må ha brukt boligen til egen bolig i minst ett år i løpet av de siste to årene før salget finner sted (botid). Vanligvis vil bare botid i egen eiertid regnes med.
    • Eventuell gevinst er ikke skattepliktig dersom du har eid boligen i mer enn 12 måneder, og du i din eiertid har brukt den som egen bolig i minst 12 av de siste 24 måneder før salget. 

    Har et spørsmål angående skatt på gevinst ved salg av bolig. Det står at man må ha bodd i boligen 12 måneder av de siste 24 måneder før salget. Det betyr at salget kan bare finne sted når det har gått 24 måneder eller at det må skje innenfor 24 måneders perioden? Forutsatt at man har bodd der allerede 12 måneder.

     

    Mvh

  4. Hei,

     

    Er meg som posta dette.

     

    Av og til føler jeg at også at armen banker.Det kan være muskler fordi jeg har blitt plaget av spasmer i de siste fem dagene. Har dem hele tiden!Tok magnesium, men har det fremdeles. Får bestille time neste uke for å sjekke dette ut. Veier 80 kg og er 1.83.

     

     

    Hva er det de sjekker på EKG?

  5. Hva mener du med dette?

     

    Men ja, har "innsett" at livet ikke gir mening, så derfor må jeg gi livet den meningen jeg vil, noe som egentlig er ganske befriende.

     

    Har du prøvd være hjemløs for et par uker? Med bare de nødvendige tingene? Det setter litt i perspektiv av hva meningen med livet er. Livet gir mening ved å sette pris på de små stegene. Har vært i samme situasjon som deg, men ble kastet ut av foreldre i tillegg. Hadde ingen andre steder enn skauen å sove i. Jeg fikk senere jobb mens jeg bodde i naturen. Kom ut av depresjonen etterpå, og idag forstår jeg at forandring kommer i små steg.

     

     

    Bodde forresten mer enn et år i skauen.Innlegget mitt var forresten ment til brukeren med joker som avatar.

  6. Buhu, ikke ta operasjon! Det er virkelig idiotisk!

     

    Du må trene langsomt opp med tåhev og knebøy, og minske i tillegg fotballtreningen.

     

    Har hatt dette flere ganger, og går borte relativt for når du tar tak i problemet tidlig. Trener du tå hev eller knebøy skal du kjenne en svak smerte. Det skal gjøre litt vondt slik at hjernen registrerer at noe er galt der nede for å stadig vekk forsyne belastingsområdet med hvite blod celler!

     

     

     

    Er det nærme kamp og du må prestere, kan du injisere veksthormoner på 20-30 IU i løpet av tre dager. Dette vil ta vekk til og med de sterkeste betennelsen på kort tid. Supplere med dobbelt eller tredobbelt av proteininntaket ditt, samtidig som du minsker karbohydrater etter behov.

     

     

    Hilsen

     

    En kampsport utøver med kronisk betennelse

  7. Det menneskelige kroppen tåler utrolig mye, og jeg tror virkelig ikke at din tilstand er så verre enn det skal ha seg ut til. Hele poenget er jo at du skal føle smerte, det viser at kroppen holder på å kjempe.

     

    Dog vær forsiktig dersom det varer mer enn to uker. Da kan det begynne å likne på kreft eller mer seriøse sykdommer.

    • Liker 1
  8. Har det i heletatt eksistert terrorangrep i norge siden 2 verdenskrig?

     

    Bombingen mot nor-moskeen på frogner, et eller annen tid på 80-tallet.

     

     

    Nynazister sto bak det. Men kanskje det ikke teller som terror-angrep for deg?

     

    Ahh ignorance is a bliss...

     

    Att bomba en moskee i sitt eget land är en rättighet, och ett hjältedåd.

     

     

    Har de latt deg komme ut av avdeling 7 for helgen?

    • Liker 2
  9. Hva er alt dette pratet om rase. Mener å ha lest et sted at det er større genetiske forskjeller mellom folk med samme hudfarge etc, enn det er hvis du sammenligner slike grupperinger.

    Det er også mere kriminalitet, lavere IQ osv innad ulike etnisiteter. Selvfølgelig burde genetisk opphav være et samtaleevne. Mye av våre egenskaper er genetiske betinget og miljøet kan bare delvis være med på å legge lokk/bringe fram disse.

     

    Har de gitt deg lov til å komme ut for helgen?

  10. Hvorfor henger du ut han da, hvis det ikke hadde noe med det han skrev å gjøre? Forsøk på hersketeknikker, drar tilogmed inn mobbing og barneskolen. Håpløst.

     

    Virker ikke fra posten hans som om han vil ha alle innvandrere ut av norge, men heller vil være mer varsom på hvem vi slipper inn, og sende dem fort ut igjen om de begår voldsforbrytelser. Det er hva å være "innvandringskritisk" dreier seg om i mine øyne, tror ikke det er mange her som snakker om å sende ut alle som har litt pigment i huden.

     

    En fin start hadde jo vært MYE mer ressurser til politi, noe som, i lys av terrorangrepet, vi også kunne hatt bruk for til andre ting enn å bare gjøre gatene tryggere.

     

     

    Vel, du er bare en ignorant bever. Hvis du tar en kikk på historikken han, dersom du virkelig klarer det på egen hånd, kan du se at han er innvandringsfiendtlig og vil egentlig ha alle som ikke passer i hans perverse visjon ut. Du kan ikke alltid basere deg på en innlegg.

     

    Å ja, og han tror at en liten gruppe frimurere styrer verden.

     

    Det er svært få som vil ha alle som er annerledes i huden ut av Norge. Men mange har begynt å masker sine perverse raseideologier for å få et bedre innpass i det politiske sektoren.

  11. Da menes det med Å KJEPPJAGE de tilbake der de kommer ifra. Det er min tolkning !!!

     

    Og det skal liksom være mer moderat? Etnisk rensking er aldri noe annet enn pur ekstremistisk faenskap!

    Etnisk renskning er ikke å kjeppjage de tilbake der de kommer fra.

    Deportering og utvisning er mer passende ord !! Etnisk renskning er mer i retning massedrap.

     

    Okei... Vi har skjønt hva du er. Så, så, kryp tilbake til din mors kjeller og fortsett din daglig rutine av runking, tegneserier og hot-wings bufalloes. :)

×
×
  • Opprett ny...