Gå til innhold

nstamnorden

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nstamnorden

  1. Hei, noen som har erfaring med Norema-kjøkken? Er på utkikk etter et helt enkelt kjøkken, litt i samme stil bildene under. Uten overskap. Likte godt den integrerte sitteplassen. Begge to er Norema-kjøkken.
  2. Joda, ser den. Var likevel litt overrasket over svaret
  3. Fortsatt er ikke stripene kommt tilbake. Hverken regn, vindusspylervæske og vask har fått tilbake stripene
  4. Ja, vi får se.. har nå både vasket ruten .. og kjørt noen runder med spylerveske... fortsatt helt ripefri..
  5. Heilt utrolig..men dette fungerte faktisk. Brukte "Scratch remover" fra Turtel Wax.. og fikk vekk alle riper! Takk!
  6. Hei, ser at jeg har fått flere små riper i frontruten etter å ha brukt en litt dårlig isskrape. Er det noe å gjøre med dette? Tips? Hva koster det evt å fikse det/bytte ruten(?) Det er ikke verre enn at jeg fint kan kjøre med det.. men det kan hende det blir litt problematisk i motsol.... Irriterende.. brukte en gammel isskrape som jeg fannt i farten.. noe jeg aldri skulle ha gjort..
  7. Hei, jeg har strøm fra Elekt (sportprise + 1 øre/kwh) og Nett fra Hardanger Energi. Stort sett har jeg ligget på strømbruk mellom 500kwh og 1500kwh siste halvåret. Den høyeste summen jeg har blitt fakturer for har vert ca 2900,- (september). Det var For Desember hadde jeg noe høyere forbruk, 1755Kwh. Men fakturaen fra Elekt for Desember var nå på hele 6090,-. Forbruk 1755kwh Pris 3,46kwh. (pris har nesten tredoblet seg i forhold til november) Hva kan ha skjedd? Hvorfor har det økt så voldsomt for Desember? Noen som har en forklaring? Jeg spørr kanskje dumt.. men jeg har ikke så mye greie på det. Må jeg kanskje begynne å lade elbilen min bare på natta? HVilke andre grep kan jeg ta? For meg var det et sjokk å nå plutselig få så mye høyere strømregning...
  8. Finnes det et enkelt/gratis fakturaprogram som kan anbefales? Til nå har jeg brukt contafaktura gratis, men de går no over til 129,- per mnd. Jeg fakturerer for øyeblikket veldig lite... så usikker på om jeg trenger alle funksjonene i conta. Hvilket fakturaprogram anbefales?
  9. Ja, men 2500 billigere ny på ebay. Står "unlocked" så anntar den kan brukes i norge. På Honor sin offisiell side selges den hverken til norge eller sverige... nærmeste er Finland.
  10. Hei, hvordan får man kjøpt Honor Magic4 Pro i norge? Hvorfor er den ikke kommet til salgs her enda..? Og kan man kjøpe på ebay om den er "unlocked"? Vil den da fungere fint i norge? Ser den ofte er å få kjøpt til ca 7000 nok (+mva) på ebay..
  11. Takk for gode svar. Ja, det var det vi trodde. Tenker nok vi får investere i ny TV:)
  12. Slo på TVen i dag tidlig med fiber-boksen tilkoblet HDMI. Alt ser ut til å fungere noenlunde bra første minuttene..bare litt flimring/ustabilitet i starte.. før bildet etterhvert forsvinner igjen. Noen forklaring?:))
  13. Tven er en Samsung UE55ES8005. Bare veldig rart at vi plutselig ikke får brukt HDMI-tilkobling hverken fra pc, fiberboks eller annet. Bildet flimrer mye... virker som om det er problem med oppløsning, "modus" eller lignende.. virker veldig ustabilt. Flimrer også og er vanskelig å koble til med pc.
  14. Det er Scart ja. Prøvde med flere ulike hdmi-kabler ja.
  15. Hei! Min far har fått installert fiber i huset. Da vi koblet Telia-fiberboksen til TVen fungert alt glimrende. TV-bildet var helt bra i 6-7 timer utover kvelden. Plutselig gikk det i svart.. og bildet begynte å flimre. Det samme skjer om vi kobler til bærbar pc eller chromecast etc. Det gjelder alle HDMI-porter. Noen som kan forklare hva som kan ha skjedd..? Vi har kontaktet Samsung-support, og det tilbakestillte HDMI-portene, men til ingen hjelp. Det er en 12 år gammel, så det er vel på tide å skifte den ut, men likevel veldig merkelig at det fungerte i 5-6 timer.. og så plutselig sluttet å virker.
  16. Hei, fikk i dag en forespørsel fra et middels stort norsk selskap (over 110 ansatte) der de spør om muligheten for dem å overta et domene jeg eier. Jeg har undersøkt litt, og domenet de har nå i dag er ikkje spesielt bra, så trolig ønsker de å bruke dette domenet til ny nettside, men det er bare noe jeg tipper. Dette er et domene jeg ikke har brukt på mange år, så jeg er villig til å selge det til dem. Men jeg vet ikke hvor mye et slikt domene kan gå for, og hva som er en realistisk pris. Det skal sies at på de 5 årene jeg har hatt domenet er det kun kommet to kjøpshenvendelser. Det forrige avslo jeg da det var på kun 5.000. Den første prisen som dukket opp i hodet var 10-20k. Er dette en realistisk pris, eller burde jeg be om mer? Det er snakk om et .no domene. Tre tegn. Palindrom.
×
×
  • Opprett ny...