Jump to content

nstamnorden

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, men 2500 billigere ny på ebay. Står "unlocked" så anntar den kan brukes i norge. På Honor sin offisiell side selges den hverken til norge eller sverige... nærmeste er Finland.
 2. Hei, hvordan får man kjøpt Honor Magic4 Pro i norge? Hvorfor er den ikke kommet til salgs her enda..? Og kan man kjøpe på ebay om den er "unlocked"? Vil den da fungere fint i norge? Ser den ofte er å få kjøpt til ca 7000 nok (+mva) på ebay..
 3. Takk for gode svar. Ja, det var det vi trodde. Tenker nok vi får investere i ny TV:)
 4. Slo på TVen i dag tidlig med fiber-boksen tilkoblet HDMI. Alt ser ut til å fungere noenlunde bra første minuttene..bare litt flimring/ustabilitet i starte.. før bildet etterhvert forsvinner igjen. Noen forklaring?:))
 5. Tven er en Samsung UE55ES8005. Bare veldig rart at vi plutselig ikke får brukt HDMI-tilkobling hverken fra pc, fiberboks eller annet. Bildet flimrer mye... virker som om det er problem med oppløsning, "modus" eller lignende.. virker veldig ustabilt. Flimrer også og er vanskelig å koble til med pc.
 6. Det er Scart ja. Prøvde med flere ulike hdmi-kabler ja.
 7. Hei! Min far har fått installert fiber i huset. Da vi koblet Telia-fiberboksen til TVen fungert alt glimrende. TV-bildet var helt bra i 6-7 timer utover kvelden. Plutselig gikk det i svart.. og bildet begynte å flimre. Det samme skjer om vi kobler til bærbar pc eller chromecast etc. Det gjelder alle HDMI-porter. Noen som kan forklare hva som kan ha skjedd..? Vi har kontaktet Samsung-support, og det tilbakestillte HDMI-portene, men til ingen hjelp. Det er en 12 år gammel, så det er vel på tide å skifte den ut, men likevel veldig merkelig at det fungerte i 5-6 timer.. og så plutselig sluttet å virker.
 8. Eller hva med "Østland Konsult Og Tjenester - Ole Olssen"? Er det et bra og dekkende foretaksnavn for enkelmannsforetake? Musikk-, IT-, Guidetjenester
 9. Hei, jeg ønsker å endre navn på mitt eneltmannsforetak til noe som er mer dekkende for hva jeg driver med. Før har jeg drevet kun med IT. Nå driver jeg mest med guidung og musikkrelaterte tjenester, men også IT. La oss si at enkeltmannsforetaket mitt tidligere har hatt navnet "Østlandet Web og Data - Ole Olssen" men at jeg nå ønsker å skifte til noe som også dekker andre tjenester. Hva kan riktig navn være..? Feks "Østlandet Konsult - Ole Olssen"? andre forslag?
 10. Takk for svar. Ja, har tenkt det kan være verdt noe i den størrelsesorden, for den rette kjøper.
 11. Hei, fikk i dag en forespørsel fra et middels stort norsk selskap (over 110 ansatte) der de spør om muligheten for dem å overta et domene jeg eier. Jeg har undersøkt litt, og domenet de har nå i dag er ikkje spesielt bra, så trolig ønsker de å bruke dette domenet til ny nettside, men det er bare noe jeg tipper. Dette er et domene jeg ikke har brukt på mange år, så jeg er villig til å selge det til dem. Men jeg vet ikke hvor mye et slikt domene kan gå for, og hva som er en realistisk pris. Det skal sies at på de 5 årene jeg har hatt domenet er det kun kommet to kjøpshenvendelser. Det forrige avslo jeg da det var på kun 5.000. Den første prisen som dukket opp i hodet var 10-20k. Er dette en realistisk pris, eller burde jeg be om mer? Det er snakk om et .no domene. Tre tegn. Palindrom.
×
×
 • Create New...